Nasıl korkutcaksiniz merak ettim:))Ben de tanimadiklarimla konusabilirim. Ne istiyor diye ama simdiye kadar engeli bastigim biri bana ulasmadi, ulasamaz da.
Anlatmasin bence. Su an gerekli degil.
Korkutmak gerekiyorsa ben onu korkuturum.
97 den beri internete girme tecrubesi diyelim.Nasıl korkutcaksiniz merak ettim:))
Bi el atıver tırssınBen de tanimadiklarimla konusabilirim. Ne istiyor diye ama simdiye kadar engeli bastigim biri bana ulasmadi, ulasamaz da.
Anlatmasin bence. Su an gerekli degil.
Korkutmak gerekiyorsa ben onu korkuturum.
Soracagi seyden ziyade taniyor muyum , bi tanidik mi acaba derim. Uzatani gormedim, sapik gibi davranani da. Hatta son noktayi ben koyarim.Bi el atıver tırssın
Bekarlar için diyeceğim birşey yok yinede dikkat edilmeli
Fakat arkadaş Evli aynı zamanda eşi her erkek gibi niye diye soracak
Belliki adam hoşlanmayacak
Konu sahibi kaygılı belli oluyor
Bunun bilincinde olan biri neden sohbeti bukadar uzatır iş şantaja dönüşür onu kavrayamadım
Soracagi seyden ziyade taniyor muyum , bi tanidik mi acaba derim. Uzatani gormedim, sapik gibi davranani da. Hatta son noktayi ben koyarim.O yuzden bekarim zaten.
Bu sene evlenecegim gibi bir his var icimde.Kibar ol az korkutma adayları
Tetikte olBu sene evlenecegim oyle bir his var icimde.
Bence simdilik boyle kalsin. Anlatmasina gerek yok, her erkek sakin karsilayamaz. Kocasinin ne tepki verecegini bilmiyoruz ki.Tetikte olhissediyorsan doğrudur
Hayırlısı inşallah
Edit: Konu sahibi ben eşine anlatma taraftarıyım
Eğer ki fazla rahatsız edecek fazlasıyla uzatılmış yakınlaşılmış bir sohbet değilse
Evli olunca öyle olmuyorBence simdilik boyle kalsin. Anlatmasina gerek yok, her erkek sakin karsilayamaz. Kocasinin ne tepki verecegini bilmiyoruz ki.
Ben olsam anlatmazdim , kendim hallederdim dermisim.
Sinek kucuktur ama mide bulandirir. Ortaligi bulandiracak bir mesele degil su an.Evli olunca öyle olmuyor
Biraz gereksiz yüz verilince ki bilmiyorum engeller çeker giderim ben de olsam
Fakat beni rahatsız ediyorsa kestirip atarım,eşime anlatmaya gerek kalmaz
Bukadar korkmasına gerek Yok aslında konu anlatıldığı gibiyse
A AklinYolu1 a katiliyorum. Esinize anlatmaniza gerek yok bence. Erkekler böyle seyleri cok abartabilir ve baslarini belaya sokabilir. Basit bir sosyal medya sapigi. Net bir sekilde konusur biraz da göz dagi verirseniz kurtulursunuz.
bende eşimin başını belaya sokmasından korkuyorum zaten. Bide sağlık problemleri var. Üzülmesin istiyorum. Ama manyak beni çok korkuttu. Fotoğrafını görür görmez aşık oldum. Kocandan bosatcam seni benim olcan falan filan.A AklinYolu1 a katiliyorum. Esinize anlatmaniza gerek yok bence. Erkekler böyle seyleri cok abartabilir ve baslarini belaya sokabilir. Basit bir sosyal medya sapigi. Net bir sekilde konusur biraz da göz dagi verirseniz kurtulursunuz.
Böylelerine pabuc birakmayin yaa.. Bunlar pc basinda dayilanir anca is ciddiye binince korkarlar. Ben agzima geleni söylüyorum bir de tehdit ediyorum bir daha cesaret edemiyorlar. Oldu da uzatti diyelim gercekten verirsiniz savciliga elinizde mesajlari var.bende eşimin başını belaya sokmasından korkuyorum zaten. Bide sağlık problemleri var. Üzülmesin istiyorum. Ama manyak beni çok korkuttu. Fotoğrafını görür görmez aşık oldum. Kocandan bosatcam seni benim olcan falan filan.
En çok uzuldugumde malları silmiş olmam. Hesabımı dondurmadan önce msjları sildim sonradan çok pişman oldumBöylelerine pabuc birakmayin yaa.. Bunlar pc basinda dayilanir anca is ciddiye binince korkarlar. Ben agzima geleni söylüyorum bir de tehdit ediyorum bir daha cesaret edemiyorlar. Oldu da uzatti diyelim gercekten verirsiniz savciliga elinizde mesajlari var.
Yok fake bir hesap değil. Herşeyi açık. Hatta ben ailesinden birine yazmayı düşündüm. Oğlunuz beni rahatsız ediyor diye. Ama belki daha çok hırs yapacak diye korktumEsinize anlatma kısmını bilemedim.
Ancak bana da size acil birsey sorabilir miyim yazılmıştı.
Bende isimle ilgili birsey soracak sandim. Bir an iyiniyet göstermeye gelmiyor.
Sonucunda seni s.k..mk istiyorum yazmis
Neye uğradığımi sasirdim.
Etraf pislik kaynıyor valla.
Birde aklima su geldi. Tanıdık yazmis falan olabilir mi ki?
Denemek icin esiniz falan yapar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?