Sosyal medyada beni bulan manyak

Arkadaşlar konu sahibinin üstüne gitmeyin. Yaşı küçüktür diye cevap vermiştir. Olabilir yani ne olacak. Bence konu sahibi sizde çok umursamayın. Evli kadınları bu şekilde kandırmaya calışıyorlar sanırım. Eşinle tehdit ederek bir takım isteklerini yerine getireceğini düşünüyor. Engellemişsin güzel başka sayfadan da mesaj attığında aldırmasaydınız. Havlayan köpek ısırmaz ne yapabilecek sanki.

Ben de tanimadiklarimla konusabilirim. Ne istiyor diye ama simdiye kadar engeli bastigim biri bana ulasmadi, ulasamaz da.

Anlatmasin bence. Su an gerekli degil.

Korkutmak gerekiyorsa ben onu korkuturum.
Bi el atıver tırssın

Bekarlar için diyeceğim birşey yok yinede dikkat edilmeli
Fakat arkadaş Evli aynı zamanda eşi her erkek gibi niye diye soracak
Belliki adam hoşlanmayacak
Konu sahibi kaygılı belli oluyor
Bunun bilincinde olan biri neden sohbeti bukadar uzatır iş şantaja dönüşür onu kavrayamadım

Soracagi seyden ziyade taniyor muyum , bi tanidik mi acaba derim. Uzatani gormedim, sapik gibi davranani da. Hatta son noktayi ben koyarim. O yuzden bekarim zaten.

Tetikte ol hissediyorsan doğrudur
Hayırlısı inşallah

Edit: Konu sahibi ben eşine anlatma taraftarıyım
Eğer ki fazla rahatsız edecek fazlasıyla uzatılmış yakınlaşılmış bir sohbet değilse
Bence simdilik boyle kalsin. Anlatmasina gerek yok, her erkek sakin karsilayamaz. Kocasinin ne tepki verecegini bilmiyoruz ki.

Ben olsam anlatmazdim , kendim hallederdim dermisim.

Bence simdilik boyle kalsin. Anlatmasina gerek yok, her erkek sakin karsilayamaz. Kocasinin ne tepki verecegini bilmiyoruz ki.

Ben olsam anlatmazdim , kendim hallederdim dermisim.
Evli olunca öyle olmuyor
Biraz gereksiz yüz verilince ki bilmiyorum engeller çeker giderim ben de olsam
Fakat beni rahatsız ediyorsa kestirip atarım,eşime anlatmaya gerek kalmaz
Bukadar korkmasına gerek Yok aslında konu anlatıldığı gibiyse

Korkulacak hiçbirşey yok. neden paniklediniz ki. sosyal medya hesabınızı da açın. ayarlardan size kimsenin arkadaşlık gönderememesini sağlayın bitti gitti. faceten her yersiz tehdit edene karşı böyle korkacaksanız evden çıkmamanız gerekir. eşinize söylmeye de gerek yok. aptalın birinin moralinizi bozmasına izin vermeyin.

Sinek kucuktur ama mide bulandirir. Ortaligi bulandiracak bir mesele degil su an.

A AklinYolu1 a katiliyorum. Esinize anlatmaniza gerek yok bence. Erkekler böyle seyleri cok abartabilir ve baslarini belaya sokabilir. Basit bir sosyal medya sapigi. Net bir sekilde konusur biraz da göz dagi verirseniz kurtulursunuz.

A AklinYolu1 a katiliyorum. Esinize anlatmaniza gerek yok bence. Erkekler böyle seyleri cok abartabilir ve baslarini belaya sokabilir. Basit bir sosyal medya sapigi. Net bir sekilde konusur biraz da göz dagi verirseniz kurtulursunuz.

bende eşimin başını belaya sokmasından korkuyorum zaten. Bide sağlık problemleri var. Üzülmesin istiyorum. Ama manyak beni çok korkuttu. Fotoğrafını görür görmez aşık oldum. Kocandan bosatcam seni benim olcan falan filan.

Böylelerine pabuc birakmayin yaa.. Bunlar pc basinda dayilanir anca is ciddiye binince korkarlar. Ben agzima geleni söylüyorum bir de tehdit ediyorum bir daha cesaret edemiyorlar. Oldu da uzatti diyelim gercekten verirsiniz savciliga elinizde mesajlari var.

En çok uzuldugumde malları silmiş olmam. Hesabımı dondurmadan önce msjları sildim sonradan çok pişman oldum

Esinize anlatma kısmını bilemedim.
Ancak bana da size acil birsey sorabilir miyim yazılmıştı.
Bende isimle ilgili birsey soracak sandim. Bir an iyiniyet göstermeye gelmiyor.

Sonucunda seni s.k..mk istiyorum yazmis
Neye uğradığımi sasirdim.
Etraf pislik kaynıyor valla.

Birde aklima su geldi. Tanıdık yazmis falan olabilir mi ki?
Denemek icin esiniz falan yapar mi?

Yok fake bir hesap değil. Herşeyi açık. Hatta ben ailesinden birine yazmayı düşündüm. Oğlunuz beni rahatsız ediyor diye. Ama belki daha çok hırs yapacak diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…