Sosyal medyada beni bulan manyak

YILDIZ47

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2018
823
380
103
45
Iyi akşamlar. Ben 38 yaşında 2 çocuk annesi bir bayanım.2 gün önce sosyal medya hesabında bir msj gördüm. Genç bir erkek. Hesabında mühendislik öğrencisi olduğu yazıyordu. Msjda size birşey sormak istiyorum yazıyordu. Önce cvp vermedim. Sonra merak düştü içine ne soracak acaba diye. Ne soracaksınız diye cvp yazdim. Slm verdi ve beni cok begendigini söyledi. Ben farketmediniz belki ama ben evliyim dedi. O gayet normal birşeymiş gibi önemli değil benim için dedi. Ve beni ikna etmek için dil dökmeye başladı. Bende olmayacağını söyledim ısrar edince engelledim. Sonra baktım başka bi hesaptan yazmaya başladı. Bu sefer tehdit ederek. Gönüllü olmazsa zorla olacagini beni arayıp bulacağını karşıma çıkacağını eşine benimle ilgili sacmasapan msjlar atacağını söyledi. Korkudan butun hsplarimi dondurdum. Napmaliyim sizce.

Evli çocuklu bir insan olarak neden soracağı soruyu merak ettiniz de mesaja cevap verdiniz? Zaten niyeti apaçık ortada değil mi ? Şunu eşiniz yapsa var ya neler olur neler .
Ben gezgin bir insanım. Çok yere gittim diyebilirim. Ve gittiğim yerlerle ilgili yorumlar filan yapıyorum. Onunla alakalı olabilir diye düşündüm

Ben gezgin bir insanım. Çok yere gittim diyebilirim. Ve gittiğim yerlerle ilgili yorumlar filan yapıyorum. Onunla alakalı olabilir diye düşündüm

Bakın gezgin olup olmamanız önemli değil.Gezdiginiz yerleri merak eden ,sorusu olan zaten yorum yaptığınız sayfa üzerinden sorusunu sorar cevap verirsiniz vermezsiniz artık orası size kalmış.

Bakın gezgin olup olmamanız önemli değil.Gezdiginiz yerleri merak eden ,sorusu olan zaten yorum yaptığınız sayfa üzerinden sorusunu sorar cevap verirsiniz vermezsiniz artık orası size kalmış.
Ama arkadasim olmayanlar yorum yazamiyor. Bende boyle buyuyecegini tahmin etmiyordum asilirsa engellerim dedim

Ama arkadasim olmayanlar yorum yazamiyor. Bende boyle buyuyecegini tahmin etmiyordum asilirsa engellerim dedim

Nasıl yani ?herhangi bir Instagram sayfasında arkadaşın olmayanlar da yorum yazabiliyor anlamadım ben kusura bakmayın .Yorum yazdığıniz resimler kendi profilinizde mi ?

Nasıl yani ?herhangi bir Instagram sayfasında arkadaşın olmayanlar da yorum yazabiliyor anlamadım ben kusura bakmayın .Yorum yazdığıniz resimler kendi profilinizde mi ?
Evet instagramim gizli zaten. Ama facebookta gittiğim yerlerin fotoğrafını yada mekanlarla ilgili yorum yapıyorum. Onları herkes görebiliyor ama arkadaşım olmayanlar yorum yaxamiyor

Sizi cahil bir kadın zannetmiştir. .Tehditle istediklerini yaptirabilecegini düşünmüştür.
Bir süre sosyal medyayla uğraşmayın..Hiçbir yerden ulaşamayınca bırakır diye düşünüyorum.

Instagram hesabim gizli. Ama facebookta fotograflar arkadaşlarıma açık. Diğer gönderileri herkes gorebiliyor
Dediğim gibi şebeke, Facebooktan da bakmıştır.
Aman diyorum.
Hesabınızı kapatınca iyice keyfi yerine gelmiştir.
Üniversite de okuyan kızlar içinde ayrı zorbalıkları var.
Geçen sene bı kızcağızın babası Esra Erol'a çıkmış. Kız bulunmuş. Anlattıkları ne kadar üzücüydü. Dün YouTube de karşıma çıktı izledim. Size yazmak nasipmiş.

Evli olduğumu söyleyince bir sürü evli bayanla birlikte olduğunu söyledi. Kocaları yetemiyomus onlara . Benimde öyle bi kadın olduğunu düşündü heralde. Yada benim gözünde normallestirmeye mi çalıştı olayi

Cevap vermeniz hata olmuş engelleyin fazla üzerinde durmayın hesaplarınızı donduruz olmadı eşinize söyleyin ve savcılıga suç duyurusunda bulunun

Bir açık vermediysen korkmana gerek Yok
Ama bu konuda fikrini kendi özel yaşamını paylaştıysan ozaman korkmakta haklısın
Sakın açma eşinden de engelle

Bu arada kızlar birşey sormak istiyorm benimde instgram hesabım gizli hesap. Takip istekleri için onay istiyor ama tanımadığım insanlar mesaj atabiliyor ben cevap falan vermeden direkt engelliyorum bunu nasıl önleyebilir tanımadğım insanlar bana nasıl mesaj atabiliyor?

Direk mi geliyor Msj
Yoksa diğer isteklerde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…