Ben gezgin bir insanım. Çok yere gittim diyebilirim. Ve gittiğim yerlerle ilgili yorumlar filan yapıyorum. Onunla alakalı olabilir diye düşündümEvli çocuklu bir insan olarak neden soracağı soruyu merak ettiniz de mesaja cevap verdiniz? Zaten niyeti apaçık ortada değil mi ? Şunu eşiniz yapsa var ya neler olur neler .
Instagram hesabim gizli. Ama facebookta fotograflar arkadaşlarıma açık. Diğer gönderileri herkes gorebiliyorNeden cevap yazdınız.???
Bu insanlar şebeke.
Eşinize söyleyin ve savcılığa şikayette bulunun.
Ayrıca herkese açık profil kullanmayın.
Ben gezgin bir insanım. Çok yere gittim diyebilirim. Ve gittiğim yerlerle ilgili yorumlar filan yapıyorum. Onunla alakalı olabilir diye düşündüm
Ama arkadasim olmayanlar yorum yazamiyor. Bende boyle buyuyecegini tahmin etmiyordum asilirsa engellerim dedimBakın gezgin olup olmamanız önemli değil.Gezdiginiz yerleri merak eden ,sorusu olan zaten yorum yaptığınız sayfa üzerinden sorusunu sorar cevap verirsiniz vermezsiniz artık orası size kalmış.
Ama arkadasim olmayanlar yorum yazamiyor. Bende boyle buyuyecegini tahmin etmiyordum asilirsa engellerim dedim
Evet instagramim gizli zaten. Ama facebookta gittiğim yerlerin fotoğrafını yada mekanlarla ilgili yorum yapıyorum. Onları herkes görebiliyor ama arkadaşım olmayanlar yorum yaxamiyorNasıl yani ?herhangi bir Instagram sayfasında arkadaşın olmayanlar da yorum yazabiliyor anlamadım ben kusura bakmayın .Yorum yazdığıniz resimler kendi profilinizde mi ?
Dediğim gibi şebeke, Facebooktan da bakmıştır.Instagram hesabim gizli. Ama facebookta fotograflar arkadaşlarıma açık. Diğer gönderileri herkes gorebiliyor
Böyle bir sohbete nasıl girdinizEvli olduğumu söyleyince bir sürü evli bayanla birlikte olduğunu söyledi. Kocaları yetemiyomus onlara . Benimde öyle bi kadın olduğunu düşündü heralde. Yada benim gözünde normallestirmeye mi çalıştı olayi
Bir açık vermediysen korkmana gerek YokEvli olduğumu söyleyince bir sürü evli bayanla birlikte olduğunu söyledi. Kocaları yetemiyomus onlara . Benimde öyle bi kadın olduğunu düşündü heralde. Yada benim gözünde normallestirmeye mi çalıştı olayi
Eşim facebook kullanmıyor. Instagramda da farklı bi isimleBir açık vermediysen korkmana gerek Yok
Ama bu konuda fikrini kendi özel yaşamını paylaştıysan ozaman korkmakta haklısın
Sakın açma eşinden de engelle
Direk mi geliyor MsjBu arada kızlar birşey sormak istiyorm benimde instgram hesabım gizli hesap. Takip istekleri için onay istiyor ama tanımadığım insanlar mesaj atabiliyor ben cevap falan vermeden direkt engelliyorum bunu nasıl önleyebilir tanımadğım insanlar bana nasıl mesaj atabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?