Bulamayacak ozaman korkma bukadarEşim facebook kullanmıyor. Instagramda da farklı bi isimle
En başta beni çok beğendiğini söyleyince evliyim dedim. Nolmus bir sürü evli bayanla ilişkim oldu dedi. Ben şoka girdim hatta o kadinlari yargıladım mutlu olmayan boşansın dedim. O da çocukları var senin gibi ama kocalarda doyuramıyor napsinlar dedi. Ben sokBöyle bir sohbete nasıl girdiniz
Ayrica esinize de anlatin olayi , sorun sapigin onu bulup bulmamasi degil , boyle birseyin sakli kalmamasi gerekiyorEşim facebook kullanmıyor. Instagramda da farklı bi isimle
Bu tepki biraz o saatte ne işi varmış gibi olmuş. Mesajlaşma devam etmiş olsa anlarım da. Biz de arkadasimla bir kere meslektaş bir büyüğümüze Instagram üzerinden ulaşıp soru sormuştuk. Sağolsun yardımcı da olmuştu. Konu sahibi de insani birşey olduğunu düşünüp cevap yazmış olabilir. Bu kadar tepkili bir mesaj yazmaya gerek yok.Evli çocuklu bir insan olarak neden soracağı soruyu merak ettiniz de mesaja cevap verdiniz? Zaten niyeti apaçık ortada değil mi ? Şunu eşiniz yapsa var ya neler olur neler .
Bende nerdeyse hırsızın hiç mi suçu yok diyecem:))Bu tepki biraz o saatte ne işi varmış gibi olmuş. Mesajlaşma devam etmiş olsa anlarım da. Biz de arkadasimla bir kere meslektaş bir büyüğümüze Instagram üzerinden ulaşıp soru sormuştuk. Sağolsun yardımcı da olmuştu. Konu sahibi de insani birşey olduğunu düşünüp cevap yazmış olabilir. Bu kadar tepkili bir mesaj yazmaya gerek yok.
Direk gelmiyor galiba. Mesajı farketmiyorum geldiğine dair herhangi bir bildirim görünmüyor birşeyleri kurcalarken veya başka birşeye bakarken tesadüf görüyorum bakıyorum birkaç gün önce atılmış nasıl oluyor o??? Ben biraz teknoloji özürlü müyüm de çok bilmiyorm sosyal medyayıDirek mi geliyor Msj
Yoksa diğer isteklerde mi ?
Eşimin canını sıkmak ıstemiyorum belki kuru gürültüdür. Tabi bana kizmasindanda korkuyorum. Dediğim gibi hassas ve narın bir insanım. Herzaman herkese alttan alirimAyrica esinize de anlatin olayi , sorun sapigin onu bulup bulmamasi degil , boyle birseyin sakli kalmamasi gerekiyor
Faceden arkadas listeniz aciksa onlara bile yazabilir bu herif , ben sizin yerinizde olsam saniyesinde esime anlatmistim
Bu tepki biraz o saatte ne işi varmış gibi olmuş. Mesajlaşma devam etmiş olsa anlarım da. Biz de arkadasimla bir kere meslektaş bir büyüğümüze Instagram üzerinden ulaşıp soru sormuştuk. Sağolsun yardımcı da olmuştu. Konu sahibi de insani birşey olduğunu düşünüp cevap yazmış olabilir. Bu kadar tepkili bir mesaj yazmaya gerek yok.
Dediğim gibi oncedende çok msj geliyordu ama bu sefer bi merak uyandı içinde. Yok ordan adres bulamaz. Ama ben senin adresini bulurum dediCevap vermeniz büyük hata.
Bana da sosyal medyadan saçma sapan mesajlar geliyor sürekli ama hiçbirine tenezzül edip cevap vermiyorum.
Eşinize söyleyin dicem ama bu sefer eşiniz niye cevap verdin? Diye bi soruyla karşılık verirse işler daha da karışacak.
Evinize gelecek kadar açık mıydı bilgileriniz profilinizde bu arada?
Seni korkutmak için söylemiş olabilir. Bulabileceğini sanmıyorum. Her msj attığında hiç cevap vermeden direkt engeli bas. Kim bilir daha kaç kişiyi böyle rahatsız ediyordur..Dediğim gibi oncedende çok msj geliyordu ama bu sefer bi merak uyandı içinde. Yok ordan adres bulamaz. Ama ben senin adresini bulurum dedi
Haklısınız belki cvp vererek hata yaptım ama karakter olarak naif bir insanım. Ona olamayacağını güzellikle söylemek istedim. Hatta evli bayanlardan uzak durması gerektiğini kendisine genç bekar bi kız bulmasını filan söyledim. Simdi eminim siz bunada kizacaksinizİyi de cevap vermek zorunda değildi .Arada geçen sohbeti değerlendirin önce sonra bana yorumum için eleştiri yapın olur mu ?
Haklısınız belki cvp vererek hata yaptım ama karakter olarak naif bir insanım. Ona olamayacağını güzellikle söylemek istedim. Hatta evli bayanlardan uzak durması gerektiğini kendisine genç bekar bi kız bulmasını filan söyledim. Simdi eminim siz bunada kizacaksiniz
Tabiyki öyle. Ama sonuçta olan olmuş ben cvp yazmışım yani. Beni yargılamanizin bana bir faydası yok:) Kızmak ne haddime beni ilgilendiren durum yok .İstediğiniz gibi davranabilirsiniz ben kendimce yanlış olduğunu söyledim o kadar.
sosyal anne olan bir kadın tv deydi dün ölüm tehditleri alıyormuş devamlı özelini sosyal medya da paylaştığı için kendi de çocukları hatta anne babası bile ölüm le tehdit edılıyormuş
bu bayağı bayağı sohbete dönnüşmüş amaEn başta beni çok beğendiğini söyleyince evliyim dedim. Nolmus bir sürü evli bayanla ilişkim oldu dedi. Ben şoka girdim hatta o kadinlari yargıladım mutlu olmayan boşansın dedim. O da çocukları var senin gibi ama kocalarda doyuramıyor napsinlar dedi. Ben sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?