Sosyal medyada beni bulan manyak

Sanırım iki tane aynı konudan acmissiniz isterseniz muneye söyleyin biri kapatılsın böyle çok kafa karışıyor yoksa benim telde bir sorun mu var Mune

Yok daha neler .Normal insana rastlamak ne kadar zor oldu artık .
400000 takıpçisi varmış çocuklarını büyütme evrelerini özelini paylaşıyormuş hep medya da ee sonuç gayet normal.kızım prenses elif i severek takip eder .o kız ve ailesi bu kadar tanınırken günlük hayatlarını nasıl sürdürüyorlar ona da şaşıyorum.

Bu tipler kadinlara hep bir sey sorabilir miyim diye mesaj atiyor. Herkesin diger kutusunda vardir bu tarz cevaplar. Birdaha cevap yazmayin ciddiye de almayin. Bir sey yapamaz

Yok ona çare Yok instada öyle biliyorum
Ama facede yaşını küçük yazarsan Msj gelmez

Kusura bakmayın ama doğru davranış bu değil. Adama açıklama yapıp bir de akıl vermişsiniz falan. Elin sapığını doğru yola çağırmak sizin vazifeniz mi?

Ortalık manyak dolu. Belki dalga geçen bir ergendir belki de takıntılı bir manyak. Bu yüzden böyle taleplerle gelen kimseyle bu tür diyaloglara girmeyin.
Sevil Atasoy bu tarz konuşmaların içinde bulunmamak gerektiğini söylemişti. Çünkü karşınızdaki takıntılı bir sapıksa sizin söylediğiniz olumlu/olumsuz her şeyi kendisine bir yeşil ışık olarak yorumlayabilirmiş.
Tam hatırlamıyorum ama şöyle bir örnek vermişti: Bu tarz biri size ısrarla çiçek vermeye çalışıyor diyelim. O çiçeği almayın ve "almayacağım" bile demeyin. Sadece uzaklaşın. Sizin olumsuz yanıtlarınız bile o kişi için umut ışığıdır.

O yüzden tanımadığınız kimseyle böyle diyaloglara girmeyin. Sizin yerinizde olsam şikayetçi olurdum. Ciddiyse önlem olur, dalga geçen ergenin tekiyse de boyunun ölçüsünü almış olur.

Haklısınız ama ben o sırada sapık olduğunu düşünmüyordum. Genç bir üniversite öğrencisi dedim. Yanlış yolda olduğunu ona anlatmaya calistim

kocana soyle ben olsam. oyle yapardim reelde basimA geldi hemde 5 aylik hamile halimle calisirken pesimi birakmakmiyordu esime anlattim gerisini bana anlatmadi insanlarda utanma kalmamis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…