Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Orta ünlü dizi oyuncusu ulaşılmayacak şey değil. Eğer kafası basan dizi dışında ilgi alanları olan biriyse o ilgi alanlarından yürüyün. Atıyorum hayvanseverse mama yardımı barınaklar filan birşeyler sorun. Fotoğrafçılıkla uğraşıyorsa fotoğraf yorumu yapım vs. Ha böyle hobileri yoksa kafadan fotonuza bakar güzel bulduysa yürür. Aklıma başka bişey gelmiyor

Orta ünlü dizi oyuncusu ulaşılmayacak şey değil. Eğer kafası basan dizi dışında ilgi alanları olan biriyse o ilgi alanlarından yürüyün. Atıyorum hayvanseverse mama yardımı barınaklar filan birşeyler sorun. Fotoğrafçılıkla uğraşıyorsa fotoğraf yorumu yapım vs. Ha böyle hobileri yoksa kafadan fotonuza bakar güzel bulduysa yürür. Aklıma başka bişey gelmiyor

Send me number

sende dm den yurursen yaaa

Değil mi, sırada bekliyoruz hepimiz
İsim vermeyince daha ilgi cekici oluyor konu. Millet soruyor ısrarla, konuyu açan naza cekiyor. Konuları böylece ilgi görüyor up up up. Gecen de vardı aynı konudan.

Ben nedense bu sosyal medya ilişkisi işlerine çok alışamadım :)
Dm den falan yürümek bana pek olası gelmiyor.
Onun yerine eğer sürekli gittiği mekanlar yada yaptığı programlar varsa, yada söyleşi vs... onlarda bulunmayı tercih ederdim sanırım.

Hem konuşma hem sizi görme fırsatı olur kanlı canlı :)

Neden olmasın ki? Ben de üniversitede hocama yazmıştım( yaş farkı 5) ve uzun süre görüştük.. Benimki tabi biraz daha olasılığı yüksekti sizinkisine göre yine de denemeye değer bence..

Değil mi, sırada bekliyoruz hepimiz
İsim vermeyince daha ilgi cekici oluyor konu. Millet soruyor ısrarla, konuyu açan naza cekiyor. Konuları böylece ilgi görüyor up up up. Gecen de vardı aynı konudan.
Böyle mi düşündünüz Cidden isim vermeme amacım bu değil. Hatta naza çekiyor demesinler diye direkt konunun içine yazdım söylemeyeceğimi. Ama haklisiniz da boyle düşünmekte, ben de fark ettim, insanlar merak ediyor haliyle bulmaya çalışıyor kim olduğunu böylece konu dikkat çekiyor. Ama amacım bu değildi.

Eger çok aklıma takılırsa bu kisi bunu da deneyeceğim :) Yuzyuze görüşmeyi öneren ikinci kisisiniz

Hanımlar kararım şu yönde: "aşkım canım bayıldım sana" tadında bir mesaj atmayacağım. Hayranınızım falan da demeyecegim. Ama soru falan da sormayacağım dürüst olacağım. Duzgun bir uslup ve dikkat çekici uzunlukta bir yazıyla beni etkilediğini sohbet etmek istediğimi soyleyecegim. Ne dersiniz?

Eger çok aklıma takılırsa bu kisi bunu da deneyeceğim :) Yuzyuze görüşmeyi öneren ikinci kisisiniz
Açıkcası bana da DM den şansın çok az gibi geliyor mektup bile daha özgün bir fikir gibi.

Bu arada zamanında teyzem rahmetli Tarık Akana mektup yazmış o da imzalı bi resmini göndermiş hala saklıyor

Açıkcası bana da DM den şansın çok az gibi geliyor mektup bile daha özgün bir fikir gibi.

Bu arada zamanında teyzem rahmetli Tarık Akana mektup yazmış o da imzalı bi resmini göndermiş hala saklıyor
Değil mi çok çok düşük ihtimal Yanı ilk mesaja cevap alsam bile iyi ihtimalle sonrasında gorusecegimizi zannetmiyorum. Özcan Denizin hayranı kadar şanslı değilimdir ahahahaha

Fikrin çok minnoşca ama bizim tarafımızdan :/ çok dikkat çekici olmaz ve evet arkası gelmez. Daha orjinal bişeyler bulalım acele etme

Geçen gün yolda yürürken arabanla ayağımın üzerinden geçtin,
yağmur yağıyordu su sıçrattın,
kırmızı ışıkta üstüme kırdın
Seni medeniyetten uzak orman adamı seni de

Bol öfkeli bi msj at.. Acayip dikkat çekersin ve cevap vermeden edemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…