- 27 Haziran 2017
- 321
- 213
- 18
- 41
Kim oldugunu soylemeyeyim.sporcu.sporla ilgiliydiÖzel değilse sormak istiyorum kimdi? Ya da nasıl biriydi mesleği neydi ne sormuştunuz?
Bu kisinin adını ilk defa duydum :)Ayy en sevdiğim konulardan
Berkay Hardal mı
Ay çok teşekkür ederim :)Bence de denenmeye deger bi olay :) hafif espri ve gizemin aynı anda bulundugu bi cümleyle giris yapmanız gerekir sanırım. Bu ikisini barındıran bi cümle bulabilirsem haber veririm size
sende dm den yurursen yaaaAy kim oldugunu söylemeyeceksen tadı kalmıyor, ilgim söndü anında.
Bu kisinin adını ilk defa duydum :)
Send me numberIyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
sende dm den yurursen yaaa
Böyle mi düşündünüzDeğil mi, sırada bekliyoruz hepimiz
İsim vermeyince daha ilgi cekici oluyor konu. Millet soruyor ısrarla, konuyu açan naza cekiyor. Konuları böylece ilgi görüyor up up up. Gecen de vardı aynı konudan.
Eger çok aklıma takılırsa bu kisi bunu da deneyeceğim :) Yuzyuze görüşmeyi öneren ikinci kisisinizBen nedense bu sosyal medya ilişkisi işlerine çok alışamadım :)
Dm den falan yürümek bana pek olası gelmiyor.
Onun yerine eğer sürekli gittiği mekanlar yada yaptığı programlar varsa, yada söyleşi vs... onlarda bulunmayı tercih ederdim sanırım.
Hem konuşma hem sizi görme fırsatı olur kanlı canlı :)
Açıkcası bana da DM den şansın çok az gibi geliyorEger çok aklıma takılırsa bu kisi bunu da deneyeceğim :) Yuzyuze görüşmeyi öneren ikinci kisisiniz
Değil mi çok çok düşük ihtimalAçıkcası bana da DM den şansın çok az gibi geliyormektup bile daha özgün bir fikir gibi.
Bu arada zamanında teyzem rahmetli Tarık Akana mektup yazmış o da imzalı bi resmini göndermişhala saklıyor
Fikrin çok minnoşca ama bizim tarafımızdan :/ çok dikkat çekici olmaz ve evet arkası gelmez. Daha orjinal bişeyler bulalım acele etmeHanımlar kararım şu yönde: "aşkım canım bayıldım sana" tadında bir mesaj atmayacağım. Hayranınızım falan da demeyecegim. Ama soru falan da sormayacağım dürüst olacağım. Duzgun bir uslup ve dikkat çekici uzunlukta bir yazıyla beni etkilediğini sohbet etmek istediğimi soyleyecegim. Ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?