- 27 Ekim 2013
- 850
- 1.058
- 358
Geçen gün yolda yürürken arabanla ayağımın üzerinden geçtin,
yağmur yağıyordu su sıçrattın,
kırmızı ışıkta üstüme kırdın
Seni medeniyetten uzak orman adamı senide
Bol öfkeli bi msj at.. Acayip dikkat çekersin ve cevap vermeden edemez
Eger çok aklıma takılırsa bu kisi bunu da deneyeceğim :) Yuzyuze görüşmeyi öneren ikinci kisisiniz
HmmFikrin çok minnoşca ama bizim tarafımızdan :/ çok dikkat çekici olmaz ve evet arkası gelmez. Daha orjinal bişeyler bulalım acele etme
oyuncuyu iyi araştır ince ironi içeren esprimilerden mi hoşlanır, doğadan mı hoşlanır, gezmekten mi hoşlanır, karikatürden mi hoşlanır vs vs ordan yürü.Iyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
Vaaay çok iyiymiş ya. Ünlülük derecesi neydi? Mesleği neydi? Hiç yüzyüze görüştünüz mu? Çok soru sordumbırsey ıtıraf edıcem
benım boyle edındıgım bı arkadasım olmustu
nıyetım zaten sadece sohbet muhabbet tanısmaktı ... yakından takıp ettıgım bırıydı sayfasını takıp edıyordum uyeydım herseyını halıyle begenıyordum
bıgun bı paylasımını kaydedıp mesaj olarak attım cok ılgımı cektıgını bunu nasıl yaptıgını sordum cevap vermedı once
sonra tekrar sordum mantı yaparsam soylermısın dedım guldu ve ıstek gonderdı
seneleeerr once tabı bu mevzu
sonra bız candan kandan olduk arada bı yazısırız hala gorusuruz ne var ne yok dıye
Kim obırsey ıtıraf edıcem
benım boyle edındıgım bı arkadasım olmustu
nıyetım zaten sadece sohbet muhabbet tanısmaktı ... yakından takıp ettıgım bırıydı sayfasını takıp edıyordum uyeydım herseyını halıyle begenıyordum
bıgun bı paylasımını kaydedıp mesaj olarak attım cok ılgımı cektıgını bunu nasıl yaptıgını sordum cevap vermedı once
sonra tekrar sordum mantı yaparsam soylermısın dedım guldu ve ıstek gonderdı
seneleeerr once tabı bu mevzu
sonra bız candan kandan olduk arada bı yazısırız hala gorusuruz ne var ne yok dıye
Ya bende bir animi anlatayim bari , bundan neredeyse 10 sene once hayrani oldugum bir aktoru telefonda isletmistim.Ertesi gun tekrar aradi , bi ertesi gun tekrar.Derken derken tam 6 ay birbirimizi gormeden telefonda dert ortagi olduk.Cok garip bir sekilde 6 ay sonra yuzyuze gorusmeye karar verdik ve 1 sene beraber olduk.Tabii hayatimin en kotu saplagini yedim sonraIyi aksamlar hanımlar
Daha hiç başrol oynamamış, kisa zamandır bu sektörde olan, orta ünlü bir dizi oyuncusuna dm den yürümeyi deneyeceksiniz diyelim. (Asla isim veremem rica ederim sormayın bu tarz konular hep ifsayla bitiyor)Cevap vermesi için ilk ne yazardiniz?
Arda Turan'ın dm den yürümeleri, Danla Bilicin sosyal medyada futbolcuları tuzağa düşürmesi, Özcan Denizin sosyal medyada tanıştığı biriyle görülmesi derken bana bi cesaret geldi
Genç yakışıklı bir dizi oyuncusu neden sosyal medyadan yazan kıza baksın diyeceksinizHaklisiniz da. Ama yine de bir şansınızı deneyecek olsanız napardiniz? Ya da denemeli miyim?
farklı birşey yazmalısın ki cevap alabilesin naber nasılsın selam vs çok klasikIyi aksamlar hanımlar
Benim soruma cevap vermediniz amaaaVaaay çok iyiymiş ya. Ünlülük derecesi neydi? Mesleği neydi? Hiç yüzyüze görüştünüz mu? Çok soru sordum
Aboooo Merak ettim kim ola ki bu aktör kimseye demem sözYa bende bir animi anlatayim bari , bundan neredeyse 10 sene once hayrani oldugum bir aktoru telefonda isletmistim.Ertesi gun tekrar aradi , bi ertesi gun tekrar.Derken derken tam 6 ay birbirimizi gormeden telefonda dert ortagi olduk.Cok garip bir sekilde 6 ay sonra yuzyuze gorusmeye karar verdik ve 1 sene beraber olduk.Tabii hayatimin en kotu saplagini yedim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?