Sosyal medyada çılgın işler peşindeyim

Bende tam bu tarz bişeyler yazacaktım kiii

Eger çok aklıma takılırsa bu kisi bunu da deneyeceğim :) Yuzyuze görüşmeyi öneren ikinci kisisiniz

Eski kafalılıktandır :))
Sosyal medyayı genelde reklam amaçlı kullanıyorlar. Orası pr yeri..

Hayranı olduğunuz kişinin mesleği ilgisi nedir bilmiyorum ama oyuncu ise bir tiyatro oyununa gidip karşılaşmak yada yazar ise imza günü, söyleşi, katıldığı bir etkinlik vs dm den yürümekten daha mantıklı geliyor.

Mesaj değil de, çok güzel fotoğraflar atsanız, şöyle doğalı moğalı, çiçekli böcekli, muhteşem ve ilginç fotoğraflar hatta komik de ara sıra. Tabi kendi fotoğraflarınızı da sıkıştırın kenardan köşeden.

oyuncuyu iyi araştır ince ironi içeren esprimilerden mi hoşlanır, doğadan mı hoşlanır, gezmekten mi hoşlanır, karikatürden mi hoşlanır vs vs ordan yürü.

tarkan ve robbie williams bıle hayranlarıyla evlendıkden sonra :)

neden olmasın

bırsey ıtıraf edıcem

benım boyle edındıgım bı arkadasım olmustu

nıyetım zaten sadece sohbet muhabbet tanısmaktı ... yakından takıp ettıgım bırıydı sayfasını takıp edıyordum uyeydım herseyını halıyle begenıyordum

bıgun bı paylasımını kaydedıp mesaj olarak attım cok ılgımı cektıgını bunu nasıl yaptıgını sordum cevap vermedı once
sonra tekrar sordum mantı yaparsam soylermısın dedım guldu ve ıstek gonderdı

seneleeerr once tabı bu mevzu

sonra bız candan kandan olduk arada bı yazısırız hala gorusuruz ne var ne yok dıye

Ben buldum gibi sanki. Şey mi, şu kanatsız kuşlar dizisindeki yakışıklı mavi gözlü çocuk hani muzafferin kardeşi.

Vaaay çok iyiymiş ya. Ünlülük derecesi neydi? Mesleği neydi? Hiç yüzyüze görüştünüz mu? Çok soru sordum

Kim o

Lisedeyken çok sevdiğim bir grup vardı hiç tahmin etmezken sıradan bir yorumuma karşılık solisti fb'tan eklemişti ama yıllarca konuşmamıştık taa ki 2015'e kadar. Adam bayağı yürümüştü görüşme teklif etmişti :)
Hiç tahmin etmediğin şeyler olabilir olumsuza da hazırla kendini tabii..

Söyle kim olduğunu da bizde ona göre kendi çapımızda bakınalım , sana fikir verelim. Gözünden kaçan şeyler illaki olmuştur.bu kadar sakınacak bir durum yok. Kimliğin belli değil sonuçta

Ya bende bir animi anlatayim bari , bundan neredeyse 10 sene once hayrani oldugum bir aktoru telefonda isletmistim.Ertesi gun tekrar aradi , bi ertesi gun tekrar.Derken derken tam 6 ay birbirimizi gormeden telefonda dert ortagi olduk.Cok garip bir sekilde 6 ay sonra yuzyuze gorusmeye karar verdik ve 1 sene beraber olduk.Tabii hayatimin en kotu saplagini yedim sonra

farklı birşey yazmalısın ki cevap alabilesin naber nasılsın selam vs çok klasik

Siradan bir hayran gibi degilde daha samimi ve içten bir mesaj yazin :) ve mesajlarinizda israrci olun.

Kiz kardesim bir dizide hayran oldugu oyuncuya mesaj atmis ama erkek degil bayan oyuncu sadece idol olarak gormustu bayani. Önce normal mesaj atmis :) sonra bakmis cevap yok dalga sina ikinci mesaji atmis bundan sonra burayi günlük olarak kullanacagim yazip gün icinde yasadigi seylerden bahsetmis en son kadin cevap yazmis. Sohbet etmisler

Aboooo Merak ettim kim ola ki bu aktör kimseye demem söz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…