• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de ilk defa cesaret ettim aynı şehirde olduğumuz için birde ne olcak artık herkes böyle tanışıyor diye düşündüm 😶
Çok yanlış düşünmüşsün. Kırk yıllık eşini bile sonradan tanıyabiliyor insan.Haberlerde neler görüyoruz. Devir değişti artık. Eskisi gibi değil.Hele ki evlilik için veya bu niyette birini tanımak için insan bin defa düşünmeli. Ölçmeli tartmalı. Ben cezaevi lojmanında oturuyorum. Burada olanları bi görseniz, duysanız inan ki evden dışarı çıkamazsınız. Kimseyle de kolay kolay konuşmasınız. Hele ki İnternet üzerinden tanıştığınız biriyle.

konuşmak istemiyorum dersen nerden anlıcaksın evli olup olmadığını, ben merak içinde bekliyorum valla
Anlayamadığım için konuşmayacağım ben de ama bana öyle geliyor . Zaten istek atar atmaz profil resmini gördüm ya dedim bu kızı kesin ya evli ya da boşanmış konuşunca sordum yeğenim dedi ben de inandım ta ki diğer hesabı görene kadar içime kurt düştü burda yazılanlar da gayret mantıklı benim de içimden geçenleri yazdılar çoğu kişi demek ki süphelerim de haklıymışım.

Son düzenleme:
Anlayamadığım için konuşmayacağım ben de ama bana öyle geliyor . Zaten istek atar atmaz profil resmini gördüm ya dedim bu kızı kesin ya evli ya da boşanmış konuşunca sordum yeğenim dedi ben de inandım ta ki diğer hesabı görene kadar içime kurt düştü burda yazılanlar da gayret mantıklı benim de içimden geçenleri yazdılar çoğu kişi demek ki süphelerim de haklıym

profil fotosunda aynı çocuk bulunan kadınla soyadı falan aynı mı?

Adam evlidir sorsan esimle bosanma asamasindayiz evliliğimiz bitmek üzere der yersen..
Hic bisey soylemeden engellemelisin saf olmayin lutfen yaa

profil fotosunda aynı çocuk bulunan kadınla soyadı falan aynı mı?
Soyadı yok bir erkek ismi ve kadın ismiyle kullanıcı adı var (örneğin hasanayse gibi) ama o erkek isim onun değil . Tarihler var bebek emojisi olan tarih pp deki kızın yaşını tutturuyor yaklaşık o zamanda doğmuştur o da.

Altinda da aşk sözü yazılmış bu arada .
Ben kardeşimi pp yapıp biyografiye aşk sözü falan yazmam ne alaka yani sildim kendisini bu arada. Neyse erkenden fark etmem iyi oldu şanslıyım bu konuda.

Dışarda tanıdığımız adamlar bile kolaylıkla bekarım yalanı söylerken sosyal medyadan tanisilmis birinin bekarım yalani söyleme potansiyeli bana çok daha yüksek geldi.

Değilmiş arkadaşlar hesaptaki fotoğrafları atti aslında direk sorsaydım daha iyi olurdu sildiğim için de üzüldü biraz ben de kendimce haklıydım biraz anlayış gösterseydi iyiydi neyse sonuç evli değil biz de konuşmayı bitirdik 😅

ay seneler evel 20lerimin baharında ben de bir tipe kanmıştım. ben de ortak arkadaşlar da gayet bekar sanıyorduk.
bir gün telefonda konuşurken "baba" diye erkek çocuk sesi geldi, dedim bu ne. hava sıcak balkondayım, sokaktan geldi dedi ama dış ortam sesi yoktu.
susup bekledim.
tabi o zamanlar daha iyi niyetliyim, bir gün tansiyonu fırlamış yanına hastaneye gittim.
nüfus cüzdanı girişte bankodaymış, almaya gittim, yeni değişmiş !
üsteledim orada acımadan, yeni boşanmış mal. benimle görüştüğü tarihte evliymiş, üstelik çocuğu da varmış. yani duyduğum ses çocuğuymuş.
tansiyonu daha da zıpladı, g.t gibi bırakıp çıktım oradan.
bu erkeklerin herşeylerini takip etmek lazım cidden.

Valla helal olsun sana çok iyi yapmışsın sendeki şu yüreği çok kadın gostermez emin ol ..ama bir yalanciyi orda g.t etmene çok sevindim ....

Yok "sen bana güvenmiyorsun" gibi zirvaliklara yeni tanisilan biri giriyorsa bir yamukluk vardır zaten ...nerde guvenicem sana tanımıyorum ki ...birde e devletten bakmak lazım direk daha garanti burda vardı eskiden bekar ki kimligini atmayan uyanıklar ama yenilerde yazmıyor birde zaten ...

Ben aşık oldum ve ben aşık olunca gözüm cidden kör olur...ama bir çocuğum vardı o yüzden e devlet şifre vs herşeyin verdi bana sağolsun inceleyebildigim kadar herşeyini inceledim Facebook vs herşeyini ....bana anlatamadığı eski sevgililerinide bu sayede tanımış öğrenmiş oldum tabi 😒

bugün sosyal medyadan tanıştığım biriyle bi kahve içicem, akşam.
ama kalabalık bir ortamda tabii.
tabii ki tam anlamıyla güvenemiyorum, her şey olabilir.
zaman gösterecek.

Size açıklama yapmak zorunda değil en azından kahve içer kalkarsınız bende tanıştım ama sonrası gelmedi çünkü güven vermedi

bugün sosyal medyadan tanıştığım biriyle bi kahve içicem, akşam.
ama kalabalık bir ortamda tabii.
tabii ki tam anlamıyla güvenemiyorum, her şey olabilir.
zaman gösterecek.
Eğer buluşma olsaydı ben de kalabalık bir ortam seçerdim bizim ki buluşmaya kalmadan bitti bazı aşklar erken biter dünya 2. Bir Romeo ve Juliet'i kaybetti ahskjxjd 🤣🤪 (senin konunu okudum takipteyim umarım hersey gönlünce olur )

Eğer buluşma olsaydı ben de kalabalık bir ortam seçerdim bizim ki buluşmaya kalmadan bitti bazı aşklar erken biter dünya 2. Bir Romeo ve Juliet'i kaybetti ahskjxjd 🤣🤪 (senin konunu okudum takipteyim umarım hersey gönlünce olur )
teşekkür ederim :)

hiç güvenmezdim ama ben aynı şehirde olduğu için ve aynı ünide okuduğumuz ve bilinen bir yerde çalıştığı için güvenip buluşmuştum ve evlendik 🤣 böyle olmasına rağmen hemen güvenemedim yani buluşurken tedirgin oldum

hiç güvenmezdim ama ben aynı şehirde olduğu için ve aynı ünide okuduğumuz ve bilinen bir yerde çalıştığı için güvenip buluşmuştum ve evlendik 🤣 böyle olmasına rağmen hemen güvenemedim yani buluşurken tedirgin oldum
Bu da aynı şehirdeyiz ortak arkadaş da olunca konuştum ama dediğim gibi evli sandım yorumlar da o şekilde olunca iyice emin olup sildim bir anda o da yazınca söyledim ve şuan evli olmadığı kesin ama gururdan konuşmayı bitirdim yine, tekrar yazmayacak o da kesin. Neyse bir daha böyle bir işe girişmeyeceğim onu anlamış oldum 🙂

Kimse güvenmiyor sosyal medyadan tanışıp evlenenler nerde ya evlenenler de güvenmiyorum diyor 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X