• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bu konuda çok uç bir örneğim. insta ve face i geçtim, en olmayacak yerlerden birinde tanıştım. gerçi birkaç gün sonra instadan ekleşince çook eski ilkokul arkadaşlarımızla ortak arkadaşlık gördüm ama yani onlarda samimi kaldığım, görüştüğüm insanlar değillerdi.
allahı var sapık vs çıkmadı, 4 senedir kanlı canlıyım, iyi de bir sevgilidir.
sanırım sosyal medyadan tanışma konusunda tüm türk kadınlarının şans payını toplamış olabilirim.
o yüzden yapman guzum, en iyi ihtimalle evli çıkar gönlün kırılır.
kötü ihtimalle sapıktır.

Allah böyle insanlardan korusun bizi 🙏
Allah bizi korusun ama bizde kendimizi koruyalım canım . Mesela bir kadın şüpheleniyorsa inan o doğrudur 😁 demem şu senin şuan şüphelerin kokusu göreceksin çıkacak ama tanışmadan evvel bu durumu net çizebilirsen . Senin yerinde olsam kaybecegim hicbisey yok , aynı fotoya sahip olan kadına mesaj atarım 🙃 ve aa siz şunun neyi oluyorsunuz derim sonrası gelir elbet yakını ve yazacaktır . Ya da sözde yegeninin adını öğrenin konustugunuz kişiden onu bahane ederek yazın öyle devamı gelir

Gerçekten evli ise insanlara olan güvenim azıcık ta olsa var iyice biter ne zamana kadar saklayabilir ki kendine bağlayıp öyle mi soylicek nedir . Eğer doğruysa o kız da onun çocuğu o zaman insan kendisine evlat veren kadına bunu yapar mı ? İnşallah değildir aramızda bir şey olsun diye değil olmasa da bu sebepten dolayı olmamış olsun istemem hayatımda bir şe...z daha tanımak istemiyorum.
Ee sonuc ne ogrendin mi konustunuz mu

Valla güven meselesinden önce nasıl cesaret edebiliyorsunuz hayret doğrusu.

Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Hiçmi Müge Anlı izlemiyorsunuz? Gazete okumuyorsunuz. Neler var neler

bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Sosyal medyadan tanışmayla ilgisi yok guvenin.

Filancalara amcasının oğlu da kazık atıyor birlikte büyüdüğü.

Bu arada adam size yalan söylüyor kendi çocuğu o

GÜVENME...

Yanlış hatırlamıyorsam bu formda benzer bir başlık İnternete tanismisti çok kötü şeyler yaşamıştı baya kötü

Lütfen sosyal medyada böyle kişilere itibar etmeyin çok canı yanan var ,kendi bildiğimiz yıllarca tanıdığım insanlar bile sıkıntılar yaşarken sırf aynı şehirde dıye yapmayın, kapı komşuları bile....güvenmeyin

Eskiden olsa sans verirdim iste soyle boyle derdim.Ama artik pislik gordukce insan incik cincik arastirmasi gerekiyor. O hesap kullandigi diger hesap olabilir.Evli olabilir.Biri asil biri yedek olabilir size yedekten yaziyo olabilir. Yani sorun ama bu devirde zaten insana guvenmek zor sosyal medyasindan gectim insan en yakinini taniyamiyor.

Evliymişsin karın mesaj attı yaz🙄
Öyle bir şey yapcam artık o hesap isteğimi kabul etmedi o hesap fake hesabım çok gerçekçi kadın hesabı bu arada . Niye kabul etmedi anlamadım baya bir takipçisi var sadece tanıdık kabul eden bir hesaba da benzemiyor. Arkadaşın dediği gizli hesaba bakilabilir siteye de baktım giriş yapamadım bir türlü hata verdi. Dün o kişiyle de soğuk konuştum ister istemez belki bir daha yazmaz yazmazsa da kendi bilir yazarsa şüphelerimi sorcam başka yapabileceğim bir şey yok .

Öyle bir şey yapcam artık o hesap isteğimi kabul etmedi o hesap fake hesabım çok gerçekçi kadın hesabı bu arada . Niye kabul etmedi anlamadım baya bir takipçisi var sadece tanıdık kabul eden bir hesaba da benzemiyor. Arkadaşın dediği gizli hesaba bakilabilir siteye de baktım giriş yapamadım bir türlü hata verdi. Dün o kişiyle de soğuk konuştum ister istemez belki bir daha yazmaz yazmazsa da kendi bilir yazarsa şüphelerimi sorcam başka yapabileceğim bir şey yok .

o siteye fake hesapla giriş yapın öncelikle. bir de o siteden gizli hesaba bakmanız için o hesabın veya takipçilerinin/takip ettiklerinin o uygulamayı kullanıyor olması lazım. kesin görürsünüz durumu yok yani ama denenebilir.

Güvenmiyorsan konuşma. Bu neyin ısrarı anlamadım🤔

ortak arkadaşımız söyledi sen evlimissin diye mesaj mı atsam yoksa onun yazmasını bekliyim belki yazmaz bir daha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X