- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
Ben webten giriyorum işim düşünceya o uygulamayı benim telefon bir anda otomatik sildi.
eskiden sadece ios ta yasaklıydı artık google play de izin vermiyor
apk sı indirilebilir blki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben webten giriyorum işim düşünceya o uygulamayı benim telefon bir anda otomatik sildi.
eskiden sadece ios ta yasaklıydı artık google play de izin vermiyor
apk sı indirilebilir blki
Allah bizi korusun ama bizde kendimizi koruyalım canım . Mesela bir kadın şüpheleniyorsa inan o doğrudurAllah böyle insanlardan korusun bizi![]()
Ben webten giriyorum işim düşünce![]()
Ee sonuc ne ogrendin mi konustunuz muGerçekten evli ise insanlara olan güvenim azıcık ta olsa var iyice biter ne zamana kadar saklayabilir ki kendine bağlayıp öyle mi soylicek nedir . Eğer doğruysa o kız da onun çocuğu o zaman insan kendisine evlat veren kadına bunu yapar mı ? İnşallah değildir aramızda bir şey olsun diye değil olmasa da bu sebepten dolayı olmamış olsun istemem hayatımda bir şe...z daha tanımak istemiyorum.
Hiçmi Müge Anlı izlemiyorsunuz? Gazete okumuyorsunuz. Neler var nelerÖncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Sosyal medyadan tanışmayla ilgisi yok guvenin.Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
GÜVENME...Öncelikle merhaba herkese
Eskiden olsa sans verirdim iste soyle boyle derdim.Ama artik pislik gordukce insan incik cincik arastirmasi gerekiyor. O hesap kullandigi diger hesap olabilir.Evli olabilir.Biri asil biri yedek olabilir size yedekten yaziyo olabilir. Yani sorun ama bu devirde zaten insana guvenmek zor sosyal medyasindan gectim insan en yakinini taniyamiyor.Öncelikle merhaba herkese
Ben de ilk defa cesaret ettim aynı şehirde olduğumuz için birde ne olcak artık herkes böyle tanışıyor diye düşündümValla güven meselesinden önce nasıl cesaret edebiliyorsunuz hayret doğrusu.
Diğer hesaba fake hesabımla istek attım kabul etmesini bekliyorum.Ee sonuc ne ogrendin mi konustunuz mu
Şey mi yapcam sen evlimişsin diye yazsam direk eminmişim gibi hayir derse şaka yaptım ajahah derimAllah bana akıl fikir versin gerçekten çok ihtiyacım var
Sonucu merakla bekliyorum. Muhtemelen evli.Diğer hesaba fake hesabımla istek attım kabul etmesini bekliyorum.
Öyle bir şey yapcam artık o hesap isteğimi kabul etmedi o hesap fake hesabım çok gerçekçi kadın hesabı bu arada . Niye kabul etmedi anlamadım baya bir takipçisi var sadece tanıdık kabul eden bir hesaba da benzemiyor. Arkadaşın dediği gizli hesaba bakilabilir siteye de baktım giriş yapamadım bir türlü hata verdi. Dün o kişiyle de soğuk konuştum ister istemez belki bir daha yazmaz yazmazsa da kendi bilir yazarsa şüphelerimi sorcam başka yapabileceğim bir şey yok .Evliymişsin karın mesaj attı yaz![]()
Öyle bir şey yapcam artık o hesap isteğimi kabul etmedi o hesap fake hesabım çok gerçekçi kadın hesabı bu arada . Niye kabul etmedi anlamadım baya bir takipçisi var sadece tanıdık kabul eden bir hesaba da benzemiyor. Arkadaşın dediği gizli hesaba bakilabilir siteye de baktım giriş yapamadım bir türlü hata verdi. Dün o kişiyle de soğuk konuştum ister istemez belki bir daha yazmaz yazmazsa da kendi bilir yazarsa şüphelerimi sorcam başka yapabileceğim bir şey yok .
Güvenmiyorsan konuşma. Bu neyin ısrarı anlamadımÖncelikle merhaba herkese