• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sosyal medyada tanıştığınız birine güvenir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o siteye fake hesapla giriş yapın öncelikle. bir de o siteden gizli hesaba bakmanız için o hesabın veya takipçilerinin/takip ettiklerinin o uygulamayı kullanıyor olması lazım. kesin görürsünüz durumu yok yani ama denenebilir.
Sürekli hata oluştu tekrar deneyiniz dedi ben de çıktım yani

Sürekli hata oluştu tekrar deneyiniz dedi ben de çıktım yani

ya açıkçası bana evli gibi geliyor. yeğeni falan olsa hadi fotoları arasında olur ama pp olmaz. kadınlar bile yapmıyor da erkek neden yapsın.
bence üzerine gidin, öğrenmiş gibi davranın illa açık verir.

Güvenmiyorsan konuşma. Bu neyin ısrarı anlamadım🤔
Şimdi onunla konuşmak istiyordum ama öncesinde güvenmek istiyorum eğer şüphelendigim gibi ise bu sadece bana yazan biri değildir başka kızlarla da konuşuyordur ve bence bizi salak yerine koymanın da bir bedeli olsun istiyorum.

Şimdi onunla konuşmak istiyordum ama öncesinde güvenmek istiyorum eğer şüphelendigim gibi ise bu sadece bana yazan biri değildir başka kızlarla da konuşuyordur ve bence bizi salak yerine koymanın da bir bedeli olsun istiyorum.
Daha yolun çok başındasın . Ne yaşadınız ki aranıxda ne geçti ki beedel ödetmek istiyorsun. Baştan güven yoksa zaten sonu da gelmez bu ilişkinin. Uzatma engelle gitsin. Ne halt yerse yesin

Takipten çıkacağım fark ederse sorar hemen ben de öğrenmiş gibi yaparım doğru ise inkar etmez . Sizce bu saatten sonra yapabileceğim bir şey var mi unutup önüme bakim ya da hiç birsey olmamış gibi çıkarim hayatımdan konuşmak istemiyorum diyip.

Boşver ya ne uğraşıyorsun. Sanki adam seni çok uzun yıllar kandırmışta intikam almaya çalışıyorsun. 😄 Sosyal medyada binlerce alternatif erkek daha var, başka birini bul kısacası. Elin adamı için enerjini harcama. 😉

Daha yolun çok başındasın . Ne yaşadınız ki aranıxda ne geçti ki beedel ödetmek istiyorsun. Baştan güven yoksa zaten sonu da gelmez bu ilişkinin. Uzatma engelle gitsin. Ne halt yerse yesin
Ya olabilir ama buluşmak istiyordu ya saf gibi gitseydim 😅

Boşver ya ne uğraşıyorsun. Sanki adam seni çok uzun yıllar kandırmışta intikam almaya çalışıyorsun. 😄 Sosyal medyada binlerce alternatif erkek daha var, başka birini bul kısacası. Elin adamı için enerjini harcama. 😉
Doğru en azından yüzüne bir iki hakaret etseydim bari ya 🤣 neyse artık olan oldu bir intikam şeyim yok aslında öyle çok bağlanmadim tabi ki sadece yine de insanın zoruna gidiyor 😅

Öncelikle merhaba herkese
bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Hiiiiç güvenmem ordan arkadaş bulanları da anlamıyorum hadi arkadaşının arkadaşı vs olsun da hiç alakasız olması yanlışlıkları getiriyor uzak dur bence

Takipten çıkacağım fark ederse sorar hemen ben de öğrenmiş gibi yaparım doğru ise inkar etmez . Sizce bu saatten sonra yapabileceğim bir şey var mi unutup önüme bakim ya da hiç birsey olmamış gibi çıkarim hayatımdan konuşmak istemiyorum diyip.
ortak arkadaşınıza sordunuz mu

bir haftadır konuştuğum biri var sosyal medyada tanıştık normalde sosyal medyada biriyle tanışma ilişki yapma falan olayım yok ama bu kişiyle aynı şehirde olduğumuz için konuşuyorum. Biraz önyargilarim var . Profil resminde bir kız çocuğuyla resmi var sorduğumda abimin kızı dedi neyse bunun takiplestiği kişilerden birinin daha aynı bunun profil resmini pp yapmış eşi mi acaba diye düşünüyorum açıkçası sosyal medyada tanıştığımız için yüzde yüz emin olamıyorum güvenemiyorum sadece şüphelendim siz olsanız ne yaparsınız? Açık açık sorar mısınız bu arada buluşmak da istiyor ben emin olmadan buluşmak da istemiyorum. Abartıyor muyum da bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Eşimle sosyal medyadan tanışıp evlendik..
8 sene konuştuk öyle evlendik. 5 senedir evliyiz çok şükür.. ama sizin adam bana evli gibi geldi başka birindede aynı resim olması braz sknti gibi geldi bence ya bırakın ya da araştırın...

Buluşup direk olarak kimliğini göstermesini isteyin bana guvenmiyormusun bilmem ne diye ortalığı yikarsa veya unuttum derse yalancıdır. Senden sadece hoşlandım güven duygusu öyle hemen oluşan bir şey değil dersin ayrıca sosyal medyada tanıştığını nasıl hemen guvenebilecegini söylersin mantıklı biri zaten hak verir .

Buluşup direk olarak kimliğini göstermesini isteyin bana guvenmiyormusun bilmem ne diye ortalığı yikarsa veya unuttum derse yalancıdır. Senden sadece hoşlandım güven duygusu öyle hemen oluşan bir şey değil dersin ayrıca sosyal medyada tanıştığını nasıl hemen guvenebilecegini söylersin mantıklı biri zaten hak verir .
Yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor.

Asla güvenme kadını erkeği yok bu güven meselesinin çünkü sosyal medya da çok minnoş rolu yapabiliyorlar maalesef :KK45:

Yeni kimliklerde medeni durum yazmıyor.
Evet bu yüzden en Garanti yol birlikte e devletine girer adam oda ordan bakar ..ben öyle bakmıştım eşime hatta direk bana TC ve şifresini vermişti. Konu sahibi istemesin tabiki bu aralarındaki dinamige bağlı ama yanında açabilir e devletini

Evet bu yüzden en Garanti yol birlikte e devletine girer adam oda ordan bakar ..ben öyle bakmıştım eşime hatta direk bana TC ve şifresini vermişti. Konu sahibi istemesin tabiki bu aralarındaki dinamige bağlı ama yanında açabilir e devletini

ay seneler evel 20lerimin baharında ben de bir tipe kanmıştım. ben de ortak arkadaşlar da gayet bekar sanıyorduk.
bir gün telefonda konuşurken "baba" diye erkek çocuk sesi geldi, dedim bu ne. hava sıcak balkondayım, sokaktan geldi dedi ama dış ortam sesi yoktu.
susup bekledim.
tabi o zamanlar daha iyi niyetliyim, bir gün tansiyonu fırlamış yanına hastaneye gittim.
nüfus cüzdanı girişte bankodaymış, almaya gittim, yeni değişmiş !
üsteledim orada acımadan, yeni boşanmış mal. benimle görüştüğü tarihte evliymiş, üstelik çocuğu da varmış. yani duyduğum ses çocuğuymuş.
tansiyonu daha da zıpladı, g.t gibi bırakıp çıktım oradan.
bu erkeklerin herşeylerini takip etmek lazım cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X