İnsatadan çıkmıyordurkızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
evet sürekli instagramda takılıyor olabilir ama benim hikaye attığımı nasıl hemen anlıyor onu anlayamadımİnsatadan çıkmıyordur
Sayfayısını sık yeniliyor olabilir ..evet sürekli instagramda takılıyor olabilir ama benim hikaye attığımı nasıl hemen anlıyor onu anlayamadım
hayatım çocukla takipleşmiyoruz yani sayfasını yenilese de beni takip etmediği için kendi sayfasında hikayelerimi yada postlarımı göremez benim kendi profilim herkese açık olduğu için izleyebiliyor takip etmedenSayfayısını sık yeniliyor olabilir ..
Takıntılı ya. Engeli bas bencekızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
kızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
Aaa kız ben olayı çok normalleştirmişim sen instagramına kilit vur bak bi bakalım istek atarsa senindir atmazsa manyaktır bebe sonuçta takip etmediği birini sürekli arattırıp paylaşımlarına bakan biri . Merak edecektir istek atacaktık bence kanımcahayatım çocukla takipleşmiyoruz yani sayfasını yenilese de beni takip etmediği için kendi sayfasında hikayelerimi yada postlarımı göremez benim kendi profilim herkese açık olduğu için izleyebiliyor takip etmeden
ben de öyle düşünüyorum gizliycem hesabımıAaa kız ben olayı çok normalleştirmişim sen instagramına kilit vur bak bi bakalım istek atarsa senindir atmazsa manyaktır bebe sonuçta takip etmediği birini sürekli arattırıp paylaşımlarına bakan biri . Merak edecektir istek atacaktık bence kanımca
Profilinde sabahlıyordurkızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hadi bakalımben de öyle düşünüyorum gizliycem hesabımı
Kullanıcı adınız diyelim ninetho, arama butonuna sizi daha önce yazıp arattığı için sonradan oraya tıklayınca sizin sayfanıza girmeden orada isminiz gözükebilir. Hikaye paylaşınca yuvarlak kısım belirginleşiyor, oradan anlayıp bakıyor olabilir.evet sürekli instagramda takılıyor olabilir ama benim hikaye attığımı nasıl hemen anlıyor onu anlayamadım
kızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler
kazen abi sen böyle yazınca üyelikten bıyıklı hissi mi almalıyız yoksa şu an günahını mı aldım seninben yardımcı olayım mı? Sosyal medyadan anlayanlar demişsiniz de...
kazen abi sen böyle yazınca üyelikten bıyıklı hissi mi almalıyız yoksa şu an günahını mı aldım senin
Hikayeye tıklayıp yukarı doğru çekinBen de birsey sorabilir miym.insta da yeniyim de...hikayelerimize kimlerin baktigini nasil görüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?