sosyal medyadan anlayanların yorumuna ihtiyacım var

ninetho

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2020
16
9
1
26
kızlar merhabalar birisi var instagramdan takipleşmiyoruz beni takip etmediği halde ne zaman hikaye atsam anında görüyor en geç 3 4 dk içinde izliyor beni takip etse bildirimlerimi açmıştır o yüzden bu kadar hızlı görebiliyordur derim fakat böyle bir durum yok. Görüşlerinizi ve yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler

İnsatadan çıkmıyordur

Sayfayısını sık yeniliyor olabilir ..
hayatım çocukla takipleşmiyoruz yani sayfasını yenilese de beni takip etmediği için kendi sayfasında hikayelerimi yada postlarımı göremez benim kendi profilim herkese açık olduğu için izleyebiliyor takip etmeden

Takıntılı ya. Engeli bas bence

Sık sık sayfana girip bakıyor demek ki, takıntılı gibi ayy ürperdim

Aaa kız ben olayı çok normalleştirmişim sen instagramına kilit vur bak bi bakalım istek atarsa senindir atmazsa manyaktır bebe sonuçta takip etmediği birini sürekli arattırıp paylaşımlarına bakan biri . Merak edecektir istek atacaktık bence kanımca

ben de öyle düşünüyorum gizliycem hesabımı

Profilinde sabahlıyordur

evet sürekli instagramda takılıyor olabilir ama benim hikaye attığımı nasıl hemen anlıyor onu anlayamadım
Kullanıcı adınız diyelim ninetho, arama butonuna sizi daha önce yazıp arattığı için sonradan oraya tıklayınca sizin sayfanıza girmeden orada isminiz gözükebilir. Hikaye paylaşınca yuvarlak kısım belirginleşiyor, oradan anlayıp bakıyor olabilir.

Hesabınızı takip eden fake hesaplar varsa oradan bildirim açmıştır etmiyorsa demek ki gerçekten profilinizde sabahlıyor. Bence amacı tamamen ilginizi çekmek, kendisine istek atmanızı bekliyor çok da önemsemeyin bence kendisine güveni yok anlaşılan vakit kaybı gibi gözüküyor

ben yardımcı olayım mı? Sosyal medyadan anlayanlar demişsiniz de...

sık baktığımız profillerin post ve hikaye paylaşımları diğerlerinden daha önce görünür anasayfamızda.
sizinde postlarınıza ve hikayelerinize sürekli baktığı için direkt ilk sırada çıkıyorsunuzdur.
bunu instagram son 3 yıldır bu şekilde uyguluyor.

Ben de birsey sorabilir miym.insta da yeniyim de...hikayelerimize kimlerin baktigini nasil görüyoruz

Profilin acik oldugu icin, gizlersen hikayeni goremez takip etmeden. Kiz bi soru sormus cevap bekliyor herkes bildigi halde cevabi tuhaf tuhaf seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…