Ben yeni biriyle tanıştım.İnternette bütün bilgileri var.İşi mesleği filan linkedin de görünüyor.Amcası da benim eski müdürüm çıktı..Sevdiğim biriydi kendisi de ..Çok kınadım evlilik sitesinden bir baba yiğit bulup piyasadan çekilmemeşu kadar kaldı
Şaka maka sosyal medyada bulunabilir artık dijital çağdayız. Örneğin instagramdan tanışmak başka tanışma sitesi değil masum bir tanışma bence ama direkt evlilik siteleri av avcı kadın götürmek için giriyorlar erkekler oraya
Kaldı ki çevrenin bulduğu bir yere kadar.Ben bu kadar şnsanla normal hayatta tanışamazdım.Kendimizi sağlama aldıpımız sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum.Ben yeni biriyle tanıştım.İnternette bütün bilgileri var.İşi mesleği filan linkedin de görünüyor.Amcası da benim eski müdürüm çıktı..Sevdiğim biriydi kendisi de ..
Birkaç kez buluşun bir gözlemleyin arkadaş gibi görün başta, ne olacağı tabii ki de belli olmaz belki de iyi olur her şeyin en kötüsünü düşünüyoruzBen yeni biriyle tanıştım.İnternette bütün bilgileri var.İşi mesleği filan linkedin de görünüyor.Amcası da benim eski müdürüm çıktı..Sevdiğim biriydi kendisi de ..
Sanırsam bana denk geliyor..Eski mğdürğmğn yeğeni ile tanıştım..İşi gücü tam istediğim gibi..İsmini arattığımda bütün projeleri çıkıyor..Ama ben hayatıma hep hödükleri çektiğim gibi bu fazla iyi geldi..Bilmiyorum.Deneyip göreceğiz.Ben sosyal medyadan tanıştım ama yakın çevremden birisiymiş aslında tanıştık ve 1 yıllık evliyim 2 yıl sevgili kaldik birbirimizi tanıdık ve çok şükür ki bana o 100000 de 1 olan iyisi denk geldi
Görüşüyoruz,iyi gidiyor da..Çok sakin,efendi birisi..Hevesli de baya bi.Ben çok konuşuyorum sadece..Korkularım şu yönde var,acaba incitir miyim,kırar mıyım filan diye düşünüyorum.Sonra da mutlu belanı mı arıyorsun daha diyorum..ön görüşme olarak elektrik aldım..Zamana bıraktım..Birkaç kez buluşun bir gözlemleyin arkadaş gibi görün başta, ne olacağı tabii ki de belli olmaz belki de iyi olur her şeyin en kötüsünü düşünüyoruz
İncit ve kır valla o yarıyorGörüşüyoruz,iyi gidiyor da..Çok sakin,efendi birisi..Hevesli de baya bi.Ben çok konuşuyorum sadece..Korkularım şu yönde var,acaba incitir miyim,kırar mıyım filan diye düşünüyorum.Sonra da mutlu belanı mı arıyorsun daha diyorum..ön görüşme olarak elektrik aldım..Zamana bıraktım..
Sizin arkadaş uygulamalarından bulduğunuz doktora ne oldu fake mi çıktı?Merhabalar,sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?Merak ettim,nasıl yürüyor ilişkiler?Sosyal medyadan,ya da aktif olduğum sayfalardan gelen istekler oluyor,tereddüt ediyorum doğrusu.Bir yandan da denemek istiyorum..
Geçmiş olsun. Kusura bakmayın biraz merak ettim. Yaşını ve mesleğini nasıl yalan soyledi? Ne kadar sürede evlenmiştiniz?Instagram dan tanışarak evlendik eşimle ama sonradan öğrendim ki yaşını yalan söylemiş mesleğini de öyle şuan boşanma aşamasındayız siz siz olun tanıyıp güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyin
Evlendikten sonra mı öğrendiniz bu bilgileriInstagram dan tanışarak evlendik eşimle ama sonradan öğrendim ki yaşını yalan söylemiş mesleğini de öyle şuan boşanma aşamasındayız siz siz olun tanıyıp güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyin
Başta 24 düm dedi sonra 30 çıkardı sonra 33e ogrendigimde ayrıldım ama ailevi sorunlarım öyle bir hal aldı ki onunla evlendim öğretmenim dedi ama yalandı oda.Geçmiş olsun. Kusura bakmayın biraz merak ettim. Yaşını ve mesleğini nasıl yalan soyledi? Ne kadar sürede evlenmiştiniz?
Evet öğrendiğimde kızıma hamileydimEvlendikten sonra mı öğrendiniz bu bilgileri
Ay merak ettim kaç dedi yaşını da asıl yaşı kaç cıktı? Mesleğini ne söyledi de aslı ne çıktı?Evet öğrendiğimde kızıma hamileydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?