sosyal medyadan ya da ilişki sitelerinden tanışıp evlenen var mı?

Ben yeni biriyle tanıştım.İnternette bütün bilgileri var.İşi mesleği filan linkedin de görünüyor.Amcası da benim eski müdürüm çıktı..Sevdiğim biriydi kendisi de ..

Ben yeni biriyle tanıştım.İnternette bütün bilgileri var.İşi mesleği filan linkedin de görünüyor.Amcası da benim eski müdürüm çıktı..Sevdiğim biriydi kendisi de ..
Kaldı ki çevrenin bulduğu bir yere kadar.Ben bu kadar şnsanla normal hayatta tanışamazdım.Kendimizi sağlama aldıpımız sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum.

Birkaç kez buluşun bir gözlemleyin arkadaş gibi görün başta, ne olacağı tabii ki de belli olmaz belki de iyi olur her şeyin en kötüsünü düşünüyoruz

Sanırsam bana denk geliyor..Eski mğdürğmğn yeğeni ile tanıştım..İşi gücü tam istediğim gibi..İsmini arattığımda bütün projeleri çıkıyor..Ama ben hayatıma hep hödükleri çektiğim gibi bu fazla iyi geldi..Bilmiyorum.Deneyip göreceğiz.

Birkaç kez buluşun bir gözlemleyin arkadaş gibi görün başta, ne olacağı tabii ki de belli olmaz belki de iyi olur her şeyin en kötüsünü düşünüyoruz
Görüşüyoruz,iyi gidiyor da..Çok sakin,efendi birisi..Hevesli de baya bi.Ben çok konuşuyorum sadece..Korkularım şu yönde var,acaba incitir miyim,kırar mıyım filan diye düşünüyorum.Sonra da mutlu belanı mı arıyorsun daha diyorum..ön görüşme olarak elektrik aldım..Zamana bıraktım..

İncit ve kır valla o yarıyor hayırlısı olsun inşallah iyi olur her şey

Çevremdeki kişilerin %60 ı diyebilirim.

Bundan 15 sene önce sosyal medyadan tanışıp evlenme konusunda tereddüt ederdim ancak şu an herkesin cebinde internet var ve dünyanın bir ucundaki insanla internet sayesinde tanışabiliyorsun.

Komşumuzdan , ailemizden çok sosyal medyada , nette zaman geçiriyoruz.

Okulumuz , işimiz, kursunuz hepsi online artık.

Flörtler niye online olmasın

Tabi nerede tanıştığınız ve ne amaçla konuştuğunuzda önemli.
Evlilik diye şartlamayın kendinizi.

Ben de sosyal medyadan tanıdığım biriyle Vapur iskelesinde karşılaştım.Mecbur oturduk bir yerde birkaç dakika. Teli de vermiş bulunduk basiret bağlanıyor tabi. 4 yıl dan sonra evlendik. 9.yıla girdik sayılır kendisinden memnunum da bir tek kayınvalide sıkıntım var ucundan o kadan.Herkese ortak arkadaş vardı öyle tanıştık diyordum iskele de ilk gördüğüme tel verdim diyemezdım

Sizin arkadaş uygulamalarından bulduğunuz doktora ne oldu fake mi çıktı?

ben bundan 8 sene önce tanışmıştım, şansıma iyi biri çıktı baya ciddi düşündük ama anlaşamadık ayrıldık, şu an ise cesaret edemem ortalık sapık dolu

nerede tanıştığınıza bağlı. instagramdan mesela güvenilmez. bence denemeyin. ama linkedinden bir ihtimal daha güvenli olur.
ben eşimle ekşisözlükten tanıştım. 15 senelik yazardım zaten ikimizin de her konuda fikri orada 15 senelik belli olduğu için güvendim. insan senelerce yalan entry giremez çünkü. sonuç olarak mutluyum, şanslıyım.

Şu ben cesaret edemem, büyük cesaret tarzı yorumlar bir tek bana mı çok saçma geliyor ? Sanki gecenin bir vakti ıssız bir ormanda ya da terledilmiş, köhne bir inşaatta, ya da adamın evinin garajında falan mı buluşacaksınız . Kalabalık, ana baba günü bir yerde, güpegündüz buluşup konuşacaksın bu yani ? Anlayamıyorum bazı şeyleri.gözün tutmazsa eyvallah bu yani? Ilk buluşmada anlayamadıysan bir daha buluş.bunun cesaret gerektiren noktası ne şimdi?

Instagram dan tanışarak evlendik eşimle ama sonradan öğrendim ki yaşını yalan söylemiş mesleğini de öyle şuan boşanma aşamasındayız siz siz olun tanıyıp güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyin
Geçmiş olsun. Kusura bakmayın biraz merak ettim. Yaşını ve mesleğini nasıl yalan soyledi? Ne kadar sürede evlenmiştiniz?

Instagram dan tanışarak evlendik eşimle ama sonradan öğrendim ki yaşını yalan söylemiş mesleğini de öyle şuan boşanma aşamasındayız siz siz olun tanıyıp güvenmediğiniz kimseyle evlenmeyin
Evlendikten sonra mı öğrendiniz bu bilgileri

Geçmiş olsun. Kusura bakmayın biraz merak ettim. Yaşını ve mesleğini nasıl yalan soyledi? Ne kadar sürede evlenmiştiniz?
Başta 24 düm dedi sonra 30 çıkardı sonra 33e ogrendigimde ayrıldım ama ailevi sorunlarım öyle bir hal aldı ki onunla evlendim öğretmenim dedi ama yalandı oda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…