- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 498
- Konu Sahibi catherineblake
-
kesinlikle doğru mesela iki sene önce bebek oyun halısı mı bilirdim acaba ? ama şimdi ilerde olacak bebeğime alınacaklar listesine saolsun sosyal medya sayesınde mama sandalyesi, bebek oyun halısı fish.... p.....e oyuncaklar ekledim ister istemez :) ben ilk blgisayarımı 20 yaşımda edindim düşünün ama şimdiki bebekller ellerinde tabletlerle doğuyorlar nereye gidiyoruz bilemıyorum....
Aynen sizin gibi dusunuyorumkızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
kardeş bende kredi oduyorum zart diye çıkmıyor o para biriktirmeye kalkışan yıllar alirValla sizi bilmiyorum ama biz o kesimle dalga geçiyoruz.
Her yer pembiş pembiş , göz yoran bir sürü ev eşyası , gösterişli olacak diye pamuk prensesin odasına dönen evler ...
Bir de o evlerle gösteriş yapmak için 5 yıl kredi ödeyenler var .İphone'u olup arama yapacak dakikası olmayanların evrimleşmiş hali .
Boşver arkadaşım onlar sadece sosyal medyada paylaşım yapmak için yaşıyor mutlu olduklarını sanmıyorum .
İg nedirBi de ig. kınasinda bilmem kac tane elbise giyip cikaran bi hatun var ona sardim bu ara
Usenmemis tek tek giymis bide resimleyip ig. Atmis tebrik ettim istikrarli takip edilesi
Hı bide yeni gelin ev mevludunde gelinligini giymis ki neyse neyse iyi geceler.
ha bak ona bir şey diyeceğimBi de ig. kınasinda bilmem kac tane elbise giyip cikaran bi hatun var ona sardim bu ara
Usenmemis tek tek giymis bide resimleyip ig. Atmis tebrik ettim istikrarli takip edilesi
Hı bide yeni gelin ev mevludunde gelinligini giymis ki neyse neyse iyi geceler.
İnstagram kisaca igİg nedir
Doğru diyosun ama birazda onlarınki sonradan görmelik.
Babasının evinde kola tabağıyla yer Kocasının parasıyla el yapımı bilmem kaç parça 5bin liralık yemek takımıyla.
Gül geç bence.
Evin icinde ikram falan yapiyosun koca gelinlikle cok gormemislik gibi geldi banaha bak ona bir şey diyeceğim
bazı yörelerde var bu gelin görmeye gelenleri gelinlikle karşılama olayı
savunmuş gibi olmayayım ama eskiden de varmış bu adet amaç kızı gelinlikle göremeyenlerin yani düğüne gelemeyenlerin görmesiymiş sordum çünkü
Kimki oİnstagram kisaca ig
gelin oturuyor kaynanası görümcesi kız kardeşi falan ikram yapıyordu benim gördüklerimdeEvin icinde ikram falan yapiyosun koca gelinlikle cok gormemislik gibi geldi bana
Bilemem tabiki adettir belki.
kabullenip kes sesini otur aşağı diyorsunuz yani:) peki biz susup oturalım sizlerde gözümüze gözümüze sokmasanız pembelerinizi,vintagelerinizi evlerinizi nasıl olur denemek istermısınız? yada tüm dünyaya yaymasanız ilan eder gibi bu bugun kahve fincanlarım karacahome dan der gibi ... eşlerle kişisel olarak paylaşımdan bahsetmıyorum eşimle severek evlendım ve tam bir aşk insanıyız ben daha çok materyallere takığım...
Bu linki açamadım.ama konuyu merak ettim. Tekrar atarmisiniz lütfenhttp://kadinlarkulubu.com/herkes-durust-olsaydi-instagram-nasil-olurdu/#.ViY3a37hDtQ
konuyla ilgili aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?