- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.529
- 1.123
- Konu Sahibi catherineblake
-
Ben hic cevremde gormedim duymadım ondan bilemedimBenim kv tam 1 hafta gelinlik giymişbundan 40 sene önce düğüne gelemeyenler için adetmiş ozaman
Benim kendi kuzenim duvar kagidimi x siteye attim 500like aldımm cok guzel herkes begendi diye seviniyodu.Bende birini gormustum.bayanin salonu siyah beyaz mobilya.mavi pembe kirmizi perde kanatlari mumluklar ve aksesurlar almis.cani sikildikca degistiriyor.
Salonu bigun mavi bigun pembe vs.cok sasirmistim yahu.
3 cesit perde yaptirmak nedir.
Bende hiç görmedim bi mevzuda geçmişti kv söledi çok şaşırmıştım bendeBen hic cevremde gormedim duymadım ondan bilemedim
Adettir ozaman
Ya ben ilk defa o igdeki hatunda gordum.o da tesaduf.Bende hiç görmedim bi mevzuda geçmişti kv söledi çok şaşırmıştım bendebizde selanikliyiz kınada da gelinlik giyilir mesela ben giymedim o başka.
Ahhaaha bayıldım benim sandalyelerde aynı böyle suandaEki Görüntüle 1676275
buyrun benim evin vintage modası ..
hiç bir zaman eşya odaklı bir tip olmadım ..eminim evlerinde koltuğun bu halinden rahatsız olacak insanlar vardır.. ama beni rahatsız etmiyor.. eminim şimdi sizin eşyalarınız benimkilerden güzeldir... o yüzden özenmek gereksiz ..sahip olduklarımızın kıymetini bilmek lazım..
vallahi ben bir türlü linki atamadım sanırımVerdiginiz link açilmayinca aradim bunu buldum
http://kadinlarkulubu.com/herkes-durust-olsaydi-instagram-nasil-olurdu/#.VjkcA0Bai2c
Ben de vintage, country, english home ve madame cocodan tiksinen, evini ne bunlara ne de pembeye bogmayan biriyim ama instagramda sunum paylasmayi seviyorum. Kahvedir, masadir, evimdir, kocamin yaptığı sunumdur.
Baskasi ozensin diye yapmiyorum ama, istemeyen takip etmesin napiyim.
Kocamizda kavga ederken de mi foto paylasalim napalim?
(Buradan yeri gelmisken seslenmek istiyorum, gorumcem ben kahve paylasinca kahve paylasiyor. Ben kahvalti paylasinca kahvalti paylasiyor. Ben de bundan şikayetçiyim.)
Napsın çok MutluYa ben ilk defa o igdeki hatunda gordum.o da tesaduf.
Demek adetmis.
Bak ben gelinim gelin benim ben gelin oldum
Ben gelin falan der gibi ne bilim ya ondan tuhaf geldi
Aklima su video geldi bak simdi
aynen öyle canım benım hani o renk renk fincanlar bişi değil üçbeş lira alırsında nereye koyacağım mutfak tezgahımı bir görsen kücucuk üstte iki kapak birde tek li altta iki kapak birde çekmecelik :) gelde ankastre mutfağı arama :) ama eşime bakınca huzur buluyorum ya oda bir ayrı dediğin gibi sağlık olsun :)Bir ben degilmisim sorgulayan şu gosterisli hayatlari?sorsan herkeste gecim derdi,ay sonu derdi..her caya ayri kaşık,her kahveye farkli fincan..Nefis yenemiyorsunki,oyle evler varki,agzin acik kaliyor.kimisi calis demis,calisiyosun belkide o keyif kahvesi yanindaki cesit cesit cikolata,lokumlari almak icin onlardan bile cok calisiyosun..misal esim 12 saat sigortali,2 saatte kendi isinde,ama yine gecim sıkıntısı,yine borc derdi..sonra diyosun amaaan saglik olsun gerisi bos
deşifreeeeeeeeeebenim teyzem yapıyor onu ne zaman kızımın fotosunu paylaşsam çocuklarinin fotografini paylasiyor
Bi de eltim etiketlerimi kopyalıyor
Valla ben 2.5 aylık evliyim :) evlenirken sadece bi mutfak masası aldık evimize esim polis onun bekar evindeki eşyalarını kullanıyorum haaa bide doğal olarak orta düzeyde bi yatak odası...Onları bende görüyorum hatta çoğunu takip ediyorum hattaaaaa tesaduftur ki bugün bakarken birde evime baktım ve dedim ki yahuuuu evim böyle değil eveeetttt sanki 40 yıllık evliyim gibi eşyalarım ama bana sıcacık göründü o an mobilyalar ev ...Ne güzel dedim insan elindeki ile yeyinmeyi düşündüğünde nasıl da mutlu oluyor :) ileride benim olur olmaz ama mutluluguma zeval vermesin allah çok duyuyorum esyalar sıfır altlarinda arabalar en iyi ornek belkide ünlülerin evlilikleri lakin en uzunu 6 7 ay... Demekki neymiş eşya para ev araba mutluluk getirmezmis
evet bir duvar yazısında okumustumKızım olana kadar her yer düzenli, koltuğun örtüsü azıcık bile yerinden kaymamış olan evimde şimdi orta sehpa tv ünitesinin tekli koltuk gümüşlüğün önüne çekilmiş; aradaki boşluğa oyun matı döşenmiş durumda.
Her akşam güzel güzel sofra hazırlardım o her akşam olmasa da haftada 1-2 devam ediyor. Sabahları eşimden önce uyanıp güzel bir kahvaltı tabağı hazırlardım ona o yok artık :) çünkü o saatte kızım uyanıyor ve emzirmem gerekiyor.
Müzelik evler yaşam olmayan evlerdir...
kimin kalbinin kara oldugu belli... 24 sayfa yorum geldi birtek sen sivrildin böyle dervişin fikri neyse zikride oymuşBacım derdi senimi aldı...hazımsızlık yapmamak gerek kimsenin mutluluğunu varlığını eleştirmek kimseye düşmez çekemiyorsan bakma...
Allâh herkezin gönlüne göre verir kalbini temiz tutki Allâh sanada versin kıskançlık iyi değil...
Hıhı sayfaları sayacağına hazmetmeyi öğren allah herkezin gönlüne göre verir senin kalbin çok güzelki ondan durumu iyi olanlara dertlenip karalar bağlamışsın nazar etme çalış seninde olur..kimin kalbinin kara oldugu belli... 24 sayfa yorum geldi birtek sen sivrildin böyle dervişin fikri neyse zikride oymuş
Ahhaaha bayıldım benim sandalyelerde aynı böyle suanda
Değiştireyimmi kaplatayımmı derken bi bakıyorum yeniden karalamışlar
Napalım sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?