sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Bende birini gormustum.bayanin salonu siyah beyaz mobilya.mavi pembe kirmizi perde kanatlari mumluklar ve aksesurlar almis.cani sikildikca degistiriyor.
Salonu bigun mavi bigun pembe vs.cok sasirmistim yahu.
3 cesit perde yaptirmak nedir.
Benim kendi kuzenim duvar kagidimi x siteye attim 500like aldımm cok guzel herkes begendi diye seviniyodu.
Yani 100like alsa uzelcekti galiba :)

Bende hiç görmedim bi mevzuda geçmişti kv söledi çok şaşırmıştım bende bizde selanikliyiz kınada da gelinlik giyilir mesela ben giymedim o başka.
Ya ben ilk defa o igdeki hatunda gordum.o da tesaduf.
Demek adetmis.
Bak ben gelinim gelin benim ben gelin oldum
Ben gelin falan der gibi ne bilim ya ondan tuhaf geldi
Aklima su video geldi bak simdi

Bir ben degilmisim sorgulayan şu gosterisli hayatlari?sorsan herkeste gecim derdi,ay sonu derdi..her caya ayri kaşık,her kahveye farkli fincan..Nefis yenemiyorsunki,oyle evler varki,agzin acik kaliyor.kimisi calis demis,calisiyosun belkide o keyif kahvesi yanindaki cesit cesit cikolata,lokumlari almak icin onlardan bile cok calisiyosun..misal esim 12 saat sigortali,2 saatte kendi isinde,ama yine gecim sıkıntısı,yine borc derdi..sonra diyosun amaaan saglik olsun gerisi bos

Ahhaaha bayıldım benim sandalyelerde aynı böyle suanda
Değiştireyimmi kaplatayımmı derken bi bakıyorum yeniden karalamışlar
Napalım sağlık olsun

benim teyzem yapıyor onu ne zaman kızımın fotosunu paylaşsam çocuklarinin fotografini paylasiyor
Bi de eltim etiketlerimi kopyalıyor

Kızım olana kadar her yer düzenli, koltuğun örtüsü azıcık bile yerinden kaymamış olan evimde şimdi orta sehpa tv ünitesinin tekli koltuk gümüşlüğün önüne çekilmiş; aradaki boşluğa oyun matı döşenmiş durumda.
Her akşam güzel güzel sofra hazırlardım o her akşam olmasa da haftada 1-2 devam ediyor. Sabahları eşimden önce uyanıp güzel bir kahvaltı tabağı hazırlardım ona o yok artık :) çünkü o saatte kızım uyanıyor ve emzirmem gerekiyor.

Müzelik evler yaşam olmayan evlerdir...

aynen öyle canım benım hani o renk renk fincanlar bişi değil üçbeş lira alırsında nereye koyacağım mutfak tezgahımı bir görsen kücucuk üstte iki kapak birde tek li altta iki kapak birde çekmecelik :) gelde ankastre mutfağı arama :) ama eşime bakınca huzur buluyorum ya oda bir ayrı dediğin gibi sağlık olsun :)

Bacım derdi senimi aldı...hazımsızlık yapmamak gerek kimsenin mutluluğunu varlığını eleştirmek kimseye düşmez çekemiyorsan bakma...
Allâh herkezin gönlüne göre verir kalbini temiz tutki Allâh sanada versin kıskançlık iyi değil...

Aynı şeyleri ben yazacaktm ki siz yazmissiniz :)

Ben de uç aylık evliyim ve evimiz şuan çok sade bir bekar evi kıvamında :)

Sadece iki odamız var ve kucucuk kutu gibi bir ev
Oturma odamizda iki cekyat bir kitaplık ve TV
Yatak odamda baza ve dolap var
Dolaplar da iki tane küçük tek kişilik dolap aldık ve yanyana koyduk

Sıcacık micik çok şirin bir evim var :)

evet bir duvar yazısında okumustum

Eklentiler

• çocuklu-evin-hali-bir-başka-620x492.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 175
kimin kalbinin kara oldugu belli... 24 sayfa yorum geldi birtek sen sivrildin böyle dervişin fikri neyse zikride oymuş

kimin kalbinin kara oldugu belli... 24 sayfa yorum geldi birtek sen sivrildin böyle dervişin fikri neyse zikride oymuş
Hıhı sayfaları sayacağına hazmetmeyi öğren allah herkezin gönlüne göre verir senin kalbin çok güzelki ondan durumu iyi olanlara dertlenip karalar bağlamışsın nazar etme çalış seninde olur..

Ahhaaha bayıldım benim sandalyelerde aynı böyle suanda
Değiştireyimmi kaplatayımmı derken bi bakıyorum yeniden karalamışlar
Napalım sağlık olsun

aynen çocuklarımızın yaşanmışlıkları onlar..eşya dediğin bir nesne sağlık sıhhat olsun gerisi hallolur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…