- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
yo asla ben öyle dusunmuyorum o konuda... kimi çiftlerın aileden maddi durumu iyidir, kimi yıllarca evlılık ıcın bırıkım yapmıstır.... illaki borç batak alınmıyor bende eşyalarımı alırken bir kısmını ben birkısmını eşimn ailesi aldı ortak karar verıldı kime zora koşulmadı... ama çok pahalı eşyalar almadım bir yemek odasına 20 bin vermedim... bizede düşmez zaten kimn nasıl aldıgı sonuç onların var ve kimileri gösterişini reklamını cok iyi yapıyorlar olay bu genelleme değil bazıları kimileri canımCanım benim neden alınıyım. Sen beni tanımazsın ben seni. Demek istediğimi anlatamıyorum sanırım.
Yani bak hala aynı yorum yapılıyo burda. Esyaları son modaymış evine gelen yokmuş. Annesinin eşyası eskiymiş misafir eksik değilmiş falan. Yani böyle saçma bi genellemeye kızıyorum ben.
Söylemiyim dedikçe zorla söylüyo gibi oluyorum. Son derece şık bi evi pahalı mobilyası olup hep evi dolup taşamaz mı misafirle? Eşyasını illaki kredi çekip gösteriş için mi almıştır?
Mesela :)
Daha yoğunları da mevcut..
Ay son cumleniz harikaBen de o kadar mutfak, sunum Eşyası aldıklarına inanmayanlardanım:) dolaplar almaz yahu:)
Vakti zamanında komşumuz ünlü bir çift vardı. Her akşam en şık halleriyle elele davetlere giderler, sabahları kadın elleri en lüks poşetlerde arabasından iner, adam öğlene doğru işe gider, dışarıdan özlediğimiz bir hayat yaşıyor gibi gözüküyorlardı.
Ama bir mahalle altımızda adamın metres ve metresinden olan bebeği varmış Meğerse. Karısı intiharı bile denemişti o dönem. Klasik ama gerçek hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Hele sanal alemde herkesin her şeyi istediği gibi istediği kadar gösterdiüi değiştirdiği bir yerde... Şişko kızlar bile Zayıf resim ekliyor ya da makyajla me hale geliyor, bu da ögle işte.
Gerçek hayatı arıyorsanız kk'nın bdv bölümüne bakın) )
gözlerim doldu yemın ederımEskiden cok populerdi english home. Oyle herkes girip 10 parca esya alamazdi mesela bensimdi afedersiniz oto b.. a indirkm yapiyorlar okadar ucuza geliyoki %70indirim ne ya . Benki okadar pembe hastasiydim ama simdikiler gibi moda oldu diye degil yani dogustam pembeciydim. Ama oggg geldi.
Englishomedan aldigim banyo paspasim 14 lira ve pazarda en ucuz tahtakale avm lerde bile 40 liradan asaga yokken indirim ustune indirimden vintage modelini 13.99 liraya aldim. Havlulari 2lira. Ferforjeler falsnda oyle. Yani eski ozelligi kalmadi. Tediye git yada a101 e ne guzel birebir englishome urunleri 3 lira 5 lira. Oyle pahali seyler degil. Bende sizin gibiydim alamiyorum diye icim giderdi bi arastirip uygunlarini bulup aldikca icim sogudu bikkinlik geldi.
Herkesin evi ayni mesela biri birinin evine girse yanlislikla yabancilik cekmez ,farki anlamaz o dereceherkesin kocasi mukemmel herkes, cok mutlu siz inaniyo musunuz
Benim evimdeki en buyuk mutluluk misir patlatalim dedigimde cocuklarimin sevinci.anne cayda yapalim diyolar .bi yandan misir patlarken kapagini bilerek aciyorum etrafa firlayinca mest oluyorlar. Huzur budur iste
çocukları bir amaç için programlıyorlar adete bir anne tanıyorum 2 yasındaki kızını resmen 15 yasında gibi gösteriyor giydirdiği kıyafetlerle sürdüğü rimellerle bırakın diyorum bebekler bebekliklerini doya doya yaşasınlar zaten büyümeyeceklermi ? nedir bu erkenden büyütme hastalığı instagramda onada anlam veremıyorum evet....Bana göre de asıl acınası bi durum var ki oda tureyen instgrm anneleri..
O kucucuk cocuklari bebekleri onlarca fotografini cekip en guzelini en komigini koyup begeni toplayanlar..Garip garip giydirenler(butun bebisler cok ama cok guzel ve hersey ztn yakisiyor onlara)ama bunu amac yapan anneler..Gercekten uzuluyorum onlar adina..
Ne gerek var ki boyle biseye ..Ve ben cogunun sirf fotgrf cekip instgrama koymak icin elbiseler cesit cesit bandajlar ayakkabilar aldigina inaniyorum..
Bazi anneler var ve onlari gercekten takdir ederek takip ediyorm gerek ek gidalar gerek egitim konusunda cok yardimci oluyolar ama toplasan 3 5 kisi bu sekilde...
aynen öyle bir hal aldık annelermiz eskiden bir komşu bile gelse koşarak yatak odasının kapısını kapatırdıSosyal medya kim ne kadar ben etkilenmiyorum, ben hiic takmiyorum dese de herkesi değişik oranlarda etkiliyor maalesef. Ben o gösterişli evlerden hiç etkilenmiyorum mesela ama gezen insanların paylasimlarindan etkileniyorum yalan yok. Herkesin hayali farklı. Evet hepimizin imkanlari farkli bu hep böyleydi ama sosyal medyadan önce kimse hayatını diğerinin gözüne sokmuyordu. Yalnızca yediğini içtiğini değil yatak odasını bile paylaşıyor artık insanlar. Ayıp diye öğrettiler bize. Ben hayret ediyorum. Uzak durmak en iyisi sanırım.
evet canım huzur bu değil mi:) ister istemez en etkılenmeyenı bıle etkılenıyor kesınlıkle face i kapayalı cok oldu da instagramıda yenı kapadım ıyı kı kapamışım :)Benimde mutfagim pembis :) ozentiden değil rengi sevdigimden..face hesabım yok..ilk ciktiginda milletimiz cilkini cikartdiginda bende kapadim..gösteriş budalasi be oldum delisi insanlara ozenmiyorum aciyorum..ve hizlica facemdeki profilimi kapattim..ruhum temizlendi..yediklerini ictiklerini gezdiklerini aşk hayatlarini görmüyorum. ..ve çok mutluyum...facede neymis eskiden facemi vardi..
gözlerim doldu yemın ederımannemde mısır patlatalım dediğinde cok mutlu olurdum birde parlement sineması olurdu bakkaldan ıvır zıvır alırdım koşarak çorapsız ayaklarla terlikle çocuklugumu hatırlattınız bana canım ne guzel cocuklarn var maşallah allahım ağzınızn tadını hiç mi hiç bozmasın hayırlı birer evlat olsunlar inşallah :) amin
evet burası fake konular ender oluyor ama onlar da olmasa herşeyıyle gerçek :) hayatın içinden ... doğalıda bu zaten olmadıkları biri gibi gorunmek k,imi kandırmak acaba ruhu doyurmak sanırım tatmin....Ben de o kadar mutfak, sunum Eşyası aldıklarına inanmayanlardanım:) dolaplar almaz yahu:)
Vakti zamanında komşumuz ünlü bir çift vardı. Her akşam en şık halleriyle elele davetlere giderler, sabahları kadın elleri en lüks poşetlerde arabasından iner, adam öğlene doğru işe gider, dışarıdan özlediğimiz bir hayat yaşıyor gibi gözüküyorlardı.
Ama bir mahalle altımızda adamın metres ve metresinden olan bebeği varmış Meğerse. Karısı intiharı bile denemişti o dönem. Klasik ama gerçek hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir. Hele sanal alemde herkesin her şeyi istediği gibi istediği kadar gösterdiüi değiştirdiği bir yerde... Şişko kızlar bile Zayıf resim ekliyor ya da makyajla me hale geliyor, bu da ögle işte.
Gerçek hayatı arıyorsanız kk'nın bdv bölümüne bakın) )
yaa zaten makyaj bakım bloglarının kesınlıkle sponsor oldugunu bılıyordum :) yoksa o markaları nasıl alıyorlar bir tekli fara nası 150 tl verıolar diye kendı kendımı yiyordum ki bende öğrendm :)Takip ettiğim moda blogları var,onların instagramlarına bakıyorum.Bazıları neredeyse her fotoda başka marka çantayla görünüyor.Ben de şaşırıyordum ta ki sponsorları olduğunu farkedene kadar.
Çok gezenlerin bir kısmı da moda haftalarına veya lansmanlara davetli olarak gidiyor.
Cicili bicili mutfak sofra paylaşanların fotolarına dikkatli bakarsanız mizansen için dekor değiştiklerini farkedersiniz.Arka fonda gördüğünüz objeler sürekli yer değiştirir.O fotoların çok uzun sürede çekildiğini düşünüyorum.Yani öyle "hadi içmeden şak çekeyim" şeklinde değil.
Ay aklima 1kadin1erkek in bi bolumu vardi o geldi cok komiktiiTakip ettiğim moda blogları var,onların instagramlarına bakıyorum.Bazıları neredeyse her fotoda başka marka çantayla görünüyor.Ben de şaşırıyordum ta ki sponsorları olduğunu farkedene kadar.
Çok gezenlerin bir kısmı da moda haftalarına veya lansmanlara davetli olarak gidiyor.
Cicili bicili mutfak sofra paylaşanların fotolarına dikkatli bakarsanız mizansen için dekor değiştiklerini farkedersiniz.Arka fonda gördüğünüz objeler sürekli yer değiştirir.O fotoların çok uzun sürede çekildiğini düşünüyorum.Yani öyle "hadi içmeden şak çekeyim" şeklinde değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?