- 1 Mart 2010
- 45.257
- 115.529
- 1.123
- Konu Sahibi catherineblake
-
Yok bunda gelin ikram yapiyodu videosundagelin oturuyor kaynanası görümcesi kız kardeşi falan ikram yapıyordu benim gördüklerimde
Kimki o
Kendi icinizde bitirmis olmaniza sevindim :)çok çok haklısınız canım... bende yaptıgımın farkına vardım... bıraz geç kaldm ama zararın neresınden dönülse karmış :)
Bu linki açamadım.ama konuyu merak ettim. Tekrar atarmisiniz lütfen
uhhhuuuu :) kıskanmayan ölsünnnn der gibi :) ne diyim ki şimdi hanlar hamamları dikmiş mis gibi olmuş başıda göğe ermiş bu masalda burda bitmişBen bugun tapusunu paylasani gordum 2.evimizide aldik kiskananlar catlasin falan yazmiş
Bende bakiyim merak ettim adı neBen kisisel tanimiyorum
İg de gezerken denk gelmistim
Oyle bakiyorum bazen degisik geldi
canım benım allah en yakında ödeme kolaylıgı versın inşallahhhh ... birde kalbıne gore bır yere atanırsın imşallah başarılar senınle olsunnnnNe var ki.kimi paylasarak mutlu oluyor.
Ben soyle dusunuyorulm.insanlar hayatindaki buyuk ekligi bir sekilde doldurmaya meyillidir.
Sosyal medya bunun icin cok iyi firsat oldu herkese.
Mesela bir yakin ark var..sunumlari sahane..esiyle mutlu fotolar falan.ama esi tam ailci.cok cekiyor.hamile kalmaya calisiyor.
Maddi durumu musait oluncada bu sekilde sunumlarla mutlu fotolarla mutlu gorunmek ona iyi geliyor.
Benimde cok severim guzel sunumlar.uc bes foto paylastim ama yemek degil.yalnizca kahve paylasirim.benim hayatimdaki tek mutsuzluk esimle dugun borcumuz ve kpss:)
Sukur diyorum.
Takmayin takilmayin boyle seylere..rabbim gonlunuze gore versin
Ozel msj acarmisin atim ordan adiniBende bakiyim merak ettim adı ne
Verdiginiz link açilmayinca aradim bunu buldumtekrar atmaya çalıştım
konu 24 madde de herkes dürüst olsaydı instagram nasıl bir yer olurdu diye bir yazı
http://kadinlarkulubu.com/herkhttp://kadinlarkulubu.com/herkes-durust-olsaydi-instagram-nasil-olurdu/#.VjkMAWyhfDees-durust-olsaydi-instagram-nasil-olurdu/#.VjkMAWyhfDe
Benim kv tam 1 hafta gelinlik giymişEvin icinde ikram falan yapiyosun koca gelinlikle cok gormemislik gibi geldi bana
Bilemem tabiki adettir belki.
Amin allah razi olsun ya mutlu oldum:)canım benım allah en yakında ödeme kolaylıgı versın inşallahhhh ... birde kalbıne gore bır yere atanırsın imşallah başarılar senınle olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?