sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

ben takmamaya çalışıyorum
sosyal medyada her cumartesi kulüpler de her pazar brunchlarda gibi görüntüler verip bütün hafta aç kalanı da biliyorum
düğününü her dakikasını ayrı ayrı fotoğraf çekip paylaşanı da
her önüne gelen yemeğin fotoğrafını çekip paylaşanı da
yani sosyal medya yanıltıcı olabiliyor yaşadıkları hayattan çok farklı olabiliyor paylaştıkları
arada ben de kıskanmıyor değilim ama sonra geçiyor

Ne var ki.kimi paylasarak mutlu oluyor.
Ben soyle dusunuyorulm.insanlar hayatindaki buyuk ekligi bir sekilde doldurmaya meyillidir.
Sosyal medya bunun icin cok iyi firsat oldu herkese.
Mesela bir yakin ark var..sunumlari sahane..esiyle mutlu fotolar falan.ama esi tam ailci.cok cekiyor.hamile kalmaya calisiyor.
Maddi durumu musait oluncada bu sekilde sunumlarla mutlu fotolarla mutlu gorunmek ona iyi geliyor.
Benimde cok severim guzel sunumlar.uc bes foto paylastim ama yemek degil.yalnizca kahve paylasirim.benim hayatimdaki tek mutsuzluk esimle dugun borcumuz ve kpss:)
Sukur diyorum.
Takmayin takilmayin boyle seylere..rabbim gonlunuze gore versin

canım benım allah en yakında ödeme kolaylıgı versın inşallahhhh ... birde kalbıne gore bır yere atanırsın imşallah başarılar senınle olsunnnn

O bahsettikleriniz arasında on binlerce takipçisi olan kisilerin çoğu reklam alıyor ve yapıyor :) Gerçek olmayanlar çok aralarında.

Bazıları da gösteriş meraklısı tabi.

Instagram fotoğraf paylaşımı üstüne bir site haliyle herkeskendini güzel hissettiği fotoğrafları paylaşacak, ne tuhaf bir bakış açınız var yahu, siz kendinizi sözüm ona daha elit daha iyi hissedeceksiniz diye insanlar paylaşmasınlar mı yani? kaldı ki burada evim güzel evim köşesinw girerseniz mutfak dolabına kadar boyayan hanımlar var ucuza çok güzel kıyafetler de alınır çok güzel ev eşyaları da alınır. ben bile genç olmama rağmen evimde fincan takımlarım var çeşit çeşit şükür. Misafirlerim eli boş gelmiyor sağolsun. insanın icinden gelmeli böyle şeyler sonuçta 20lira ne beni zengin eder ne de fakir eder ama gönül almaya yeter. demek ki etrafında düşünceli insanlar var takip ettiklerinizin

Bende birini gormustum.bayanin salonu siyah beyaz mobilya.mavi pembe kirmizi perde kanatlari mumluklar ve aksesurlar almis.cani sikildikca degistiriyor.
Salonu bigun mavi bigun pembe vs.cok sasirmistim yahu.
3 cesit perde yaptirmak nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…