- 27 Eylül 2015
- 167
- 105
- 18
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
bence sen burayı mahalle arana çevirmeden bi yol al hadi canım dedikodu yapıp ortalık karıstıgın çevrene benzettin galiba burda iş cıkmazHıhı sayfaları sayacağına hazmetmeyi öğren allah herkezin gönlüne göre verir senin kalbin çok güzelki ondan durumu iyi olanlara dertlenip karalar bağlamışsın nazar etme çalış seninde olur..
kimin kalbinin kara oldugu belli... 24 sayfa yorum geldi birtek sen sivrildin böyle dervişin fikri neyse zikride oymuş
Cnm çoğu insan cok ketum ,misal biz herşeyı 10dk da dokulurken millet hiç paylaşmıyor sorunlarını ..yanı dersi muhakkak vardır ,dünya imtihan dunyası ama işte yansıtmıyorlar ...herkesin kendine gore bir derdi var ama emin olkızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
ama burda insanların konusu seni çekiyor dimi laf yetişticen çünküBenim kk dan başka hiçbir sosyal ağda işim yok olanlar paylaşımlar kimin evi kimin parası hiç ilgilimi çekmiyor.. Çok şükür Rabbime ama senin zihniyetindekileri çok yoruyor vah ki ne vah vah...
Ayy çok kırıldım.... Kötü söz sahibinindir...bybybence sen burayı mahalle arana çevirmeden bi yol al hadi canım dedikodu yapıp ortalık karıstıgın çevrene benzettin galiba burda iş cıkmaz
çok saolun benı anladıgınıza çok sevındımmmtakılmayın kıskançlıkla imrenme çok farklı şeylerdir..
Sen kpss yı kazan gerisi gelir ,ayrıca bişiy diyımmı ,o elli tane bardak çatal fincan tabak takımını nerde muhafaza esiyolar anlamıyorum :)yahu ,150mk evdemı yaşıyorlar birde misal benim bardaklarım hiç takım değil ,6tane aynı çay bardağı yok inan :))misafir gelince birine pembeli bardak diğerine kulplıu diğerine başka bardak koyuyorum şu aralar :)ama bunu pek sorun etmedim ,atayımmı allah hesap sorar :)yani. Atansanda oyle olma be kardeşim ,iktisat lı ol ,cimri olma ama savurmada :)yanı onlar o pembiş dümyalarında kahvelerini yudumlayadursunlar ,sen gerçek hayatta kalteşekkür ederim tek odaklandığım bu simdilerde...
evet bir duvar yazısında okumustum
canım takılıyorm gerçekler ortaya cıkıyor ya :) senın teyzen öbür arkadsın görümcesiydi sanırım :) hepimizn var oyle bizden gaz alıp yarısa giren cevresi:)Deşifre derken
Çok normal böyle düşünmen hissetmen sonuçta nefis sahibi varliklariz ...tüm kalbimle isterim hayırlı zamanda en güzel en hayırlı şeylere mutlulukla huzurla sahip olmani buarada inş en yakın zamanda atanirsin KPSSkızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
çok doğru ben sevdiğim beğendiğim bi bardak olursa bile iki tane alıyorum takım takım düzüp gereksiz hem yer işgali hem savurgarnlık bence de:)Sen kpss yı kazan gerisi gelir ,ayrıca bişiy diyımmı ,o elli tane bardak çatal fincan tabak takımını nerde muhafaza esiyolar anlamıyorum :)yahu ,150mk evdemı yaşıyorlar birde misal benim bardaklarım hiç takım değil ,6tane aynı çay bardağı yok inan :))misafir gelince birine pembeli bardak diğerine kulplıu diğerine başka bardak koyuyorum şu aralar :)ama bunu pek sorun etmedim ,atayımmı allah hesap sorar :)yani. Atansanda oyle olma be kardeşim ,iktisat lı ol ,cimri olma ama savurmada :)yanı onlar o pembiş dümyalarında kahvelerini yudumlayadursunlar ,sen gerçek hayatta kal
canım takılıyorm gerçekler ortaya cıkıyor ya :) senın teyzen öbür arkadsın görümcesiydi sanırım :) hepimizn var oyle bizden gaz alıp yarısa giren cevresi:)
ayyyy cok güldüm sana bennn canım ya :) nasıl bir dışa vurum o öyle :) merak ettım bakıcam o hesaplara :) anne cocuk eğitim sayfalaına bakmadım ama emınım dediğiniz kadar vardır :) bnde face iptal uzun zamn oldu kapatalı oda neden eşimle yanyana resmımız vardı çok samimi pozlar diye yayıvermıslerdı benı aılem :) kapadım gitti ohhhhhhHic english home dan bozma evler hic vintage esintileri hic hic bilmedigim abidik gubudik restrontlarda bilmedigim ahtapot bocek yiyen akrabalarim yok sosyal medyamda...
o kadar fakirim demek ki tanidiklarimda fakir
saka bir yana benim facemde 30 kisi var oda en yakin akrabalarim bide esimin yegenleri onlarida kisitladim zaten.
.cok kisi eklemeyin millet gosteris pesinde...
Ben birde D. Cuceligly A. Gunes U. Dokmen vs... Takip ediyorum o islere cok iyi yariyor bu sosyal medya...
Birde bebek aktivite sayfalari bebek ivir zivirlari,
oradaki annelerde beni yiyip bitiriyorlar...derin ile boyama zamani efenin yedikleri canin gunlugu pinar babaanesinin ciftliginde bu tipler buralarida isgal etmis durumdalar...
Hava atmafanda. İsey yapamazlar sanki birtek onlarin veledi var...
Sic bok...
Çok normal bunları düşünüp hissediyo[/QUOTE]Çok normal böyle düşünmen hissetmen sonuçta nefis sahibi varliklariz ...tüm kalbimle isterim hayırlı zamanda en güzel en hayırlı şeylere mutlulukla huzurla sahip olmani buarada inş en yakın zamanda atanirsin KPSS
79, member: 707286"]kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
amin canımmm cok tesekkurlerrrr :)Çok normal bunları düşünüp hissediyo
yokmuşşş ya öyle isimlerHic english home dan bozma evler hic vintage esintileri hic hic bilmedigim abidik gubudik restrontlarda bilmedigim ahtapot bocek yiyen akrabalarim yok sosyal medyamda...
o kadar fakirim demek ki tanidiklarimda fakir
saka bir yana benim facemde 30 kisi var oda en yakin akrabalarim bide esimin yegenleri onlarida kisitladim zaten.
.cok kisi eklemeyin millet gosteris pesinde...
Ben birde D. Cuceligly A. Gunes U. Dokmen vs... Takip ediyorum o islere cok iyi yariyor bu sosyal medya...
Birde bebek aktivite sayfalari bebek ivir zivirlari,
oradaki annelerde beni yiyip bitiriyorlar...derin ile boyama zamani efenin yedikleri canin gunlugu pinar babaanesinin ciftliginde bu tipler buralarida isgal etmis durumdalar...
Hava atmafanda. İsey yapamazlar sanki birtek onlarin veledi var...
Sic bok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?