- Konu Sahibi catherineblake
-
ayyyy cok güldüm sana bennn canım ya :) nasıl bir dışa vurum o öyle :) merak ettım bakıcam o hesaplara :) anne cocuk eğitim sayfalaına bakmadım ama emınım dediğiniz kadar vardır :) bnde face iptal uzun zamn oldu kapatalı oda neden eşimle yanyana resmımız vardı çok samimi pozlar diye yayıvermıslerdı benı aılem :) kapadım gitti ohhhhhh
Dogan Cuceloglu, Ustun Dokmen , Adem Gunes bunlar var...yokmuşşş ya öyle isimlersonradan anladım siz isimlendirdiniz uyumlu olmuş ama
Biz azla yetinenler ve böyle de mutlu olanlar olarak çok tatliyiz benceAynı şeyleri ben yazacaktm ki siz yazmissiniz :)
Ben de uç aylık evliyim ve evimiz şuan çok sade bir bekar evi kıvamında :)
Sadece iki odamız var ve kucucuk kutu gibi bir ev
Oturma odamizda iki cekyat bir kitaplık ve TV
Yatak odamda baza ve dolap var
Dolaplar da iki tane küçük tek kişilik dolap aldık ve yanyana koyduk
Sıcacık micik çok şirin bir evim var :)
Tövbe tövbe cidden bu da bir çeşit hastalık bence
bunun hayat standartıyla falan ilgili yok, bu tamamen görgüsüzlük. eskiden ramazanda insanlar birbirini kollardı, tutmayan-tutamayan karnını gizli doyururdu. şimdi bu bahsettiğiniz hanımların ramazan paylaşımlarına bir bakın vallahi günah. hepsinin de profilinde imam eşi gibi sözler var ama yaşantılarında zerre mütevazilik yok. hep başkaları için yaşıyorlar, sen evinde takımlarınla ankastrenle yaşa her her gün çekip atmanın manası ne? bunların bir de tessettür modası yaratanları var ki onlar beni deli ediyor, farzı tarz yaptılar. ne giyersen giy banane ama yeni nesile o kadar kötü örnek oluyorlar ki, hep bir yarış içerisinde çocuklar. instagramdaki birçok insan tüketim çılgınlıgını yaratan hainler, kesinlikle bak. hem kendilerine sponsor buluyorlar, hem de sizi de tüketmeye yönlendiriyorlar. kanmayın bunlara, önemli olan mutlu olmak. insanlar kendi için yaşamıyor, sosyal medyada hava basmak için yaşıyorlar. fos insanlar.
Bu da yeni moda oldu arkadaş, biseyi elestirmeyegör "koskonuyosonozz" . yahu ne alaka arkadaşlar görüş yansitnislar. Sence de görgüsüzlük değil mi insanin yediğini içtiğini giydiğini gezdiğini bu kadar başkasının gözüne sokması. Alan var alamayan var. Terbiye ve gorguyle alakalı şeyler bunlar.Catim catim catlamayin arkadaslar yok gormediklermis aslinda mutsuzlarmis vs dunya kadar sey yazmissiniz. Benim hic sosyal medya hesabim yok.Evimde pembişli degil resim koymuyorum.
Ama madem sahte takip etmeyin mesela
Sizde yok diye kiskanip hemen yok ya ip var kesin ip modunada gecmeyin bence her konuda bunu yapiyorsunuz burada fakir edebiyati yapanlari sarip sarmaliyorsunuz
Ama bir hatun gelip bir sorup acmisti evinin fiyatini yazdi diye (soruyla alakasi vardi) kiza demediginiz kalmadi konusu konuluktan cikmisti.
Ama o kizin evi (atiyorum ) 5 tl degilde 1 tlolsaydi o bazi hasetciler agizlarini acmayacakti Cunku 5 tlyi veremiyorsunuz :) ortalamanin ve sizin sahip olamayacaginiz birsey gordugunuzde taşlama camur atma moduna giriyorsunuz.
Onlarda kendini biliyor bunu buraya birakiyorum isteyen alir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?