sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Bakma madem bu kadar gorgusuz ,terbiyesiz insanlari niye takip edip inceleyip bunalima giriyonuz ki ???? Ben o anlattigi pembisli evleri gormuyorum mesela hoş görsemde hasetlenmem orasi onunalani istedigini koyar zoruna giden bakmaz.
Evet "bircogu kiskaniyor kendiyle kiyasliyor " sonra icine dert oluyor ondan sonra basliyor o kesin soyledir bu kesin boyledir diye.

Sen mad ve bazı
Niye takip etmesin ki ? Arkadaşıdır esi dostudur patronudur hocasıdır doktorudur vs. Hem biz burda takip edenleri degil yapilan gorgusuzlugu tartisiyoruz. İnsanların özel hayati kalmamış her şeylerini göze sokma derdindeler. Neden?? Çünkü gerçek hayatta alamadıkları onayı göremedikleri sevgiyi takipçilerinden alma derdjndeler. Sosyal medyada aktif olan insanlar genelde asosyal oluyor bu da herkesin görebileceği bir gerçek. Ciddi anlamda mutlu insanlar da öyle pek ugrasmazlar instayla faceyle. Hatta su an 5 bin kusur takipçisi olan bi arkadaşım "ulan mutlu olsam ne isim var bu sitede " demişti. Bu bile açıklıyor her şeyi. Tamam hepsi boyle olmayabilir ama coooookkk büyük bir kısmı cidden göründüğü gibi mutlu ve mükemmel bir hayat yaşamıyor. Örneklerim de var bu konuda bkz: mehmet pişkin . o yüzden arkadaslar haksiz sayılmaz bu konuda . her cevap verilemeyen durumda her eleştiride de "ayy jnm kiskandin sen beniiiii" demek de nasıl bir ergenlik yav

Ya Allah askina gidin isinize esiniz,dostunuz, bilmem neyiniz madem gidin yuzune soyleyin burada ettiginiz dedikodulari ? Korler sagirlar birbirini agirlar.
Tutup onlarin yuzune kelime edemiyorsunuz ee takiptende cikaramiyorsunuz sonra boyle yerlerde o gorgusuz bu terbiyesizlik anca arkadan konusun zaten .milletin mali cenenizi yoruyor bosu bosuna yazik iyi geceler

bende hiç yok özenmek.birinde en güzeli olsa maşallah derim o kadar.içimden keşke benimde olsa diye geçmez.kazanıp çalışırsak alırız zaten istediğimizi.bütçemizi aşan şeylerede bi zahmet göz dikmeyelim.lüksün lüksü var ayağımızı yorgana göre uzatalım :)

Sana da planet doğa karşim.

Umursamicaksin öyle insanlari öyle mutlu olmus olsalardi ne diye bir sergileme diye cabalari olurduki? onlarda olmayanda bizde var ayrica öyle herkezin gözüne yüzügümü evimi sokan biri asla olmak istemem

Canım benimki önyargı değil yazdımda onu okumamışsın sanırım.
Ben Olan gerçek olayı örnek verdim.

Sayısını bilmediğim kadar fincanım tabağım var 1 kamyon sadece mutfak eşyası nevresim vs çeyizim vardı
Hani olanları suçlamıyorum seviyorum tabağı çanağı . Bunları ben aldım ama ailem aldı çeyizdi yani.

1 bardağı bile olmadan evlenip babasının evinde hiçbişey görmeyip Evlenip Kocasının parasıyla aldığı şeyleri koyanlara lafım

Ama o gordugunuz mobilyalarin cogu reklam amacli hazirlanmis biseyler sadece alip koyuyolar. Ha kaldi ki ozenecek hayatlar onlarin ne mal oldugunu bilirim ben aci ceke ceke yasarlar ama havuz basinda bikinili resim cektirmeseler damarlarinda kanlari donar kardesim)

Eğer hala KIZIYORSAN,
kendin ile olan kavgan bitmemiş demektir.

Eğer hala KIRILIYORSAN,
gönül evinin tuğlaları pekişmemiş demektir.

Eğer hala KINIYORSAN,
düşüncelerin yeterince berraklaşmamış demektir.

Eğer hala KARŞILIKSIZ SEVMİYOR ve SEVGİNDE AYRIM YAPIYORSAN,
hala akıl ve mantığını kullanıyor, içindeki sevginin boyutlanmasına engel oluyorsun demektir.

Eğer hala " BEN " demekten vazgeçmiyorsan,
dizginlerin hala nefsinin elinde ve sen bu esarete boyun eğiyorsun demektir.
Ve eğer hala " ŞİKAYET '' ediyorsan,
hakikatı göremiyorsun demektir....

acıkcası herkesın mutlulugu kendıne
ben mutluş evler mutluş eşler gorunce ayyy nasılda mutlulaarr nasıl ozendırıcııııı dıye dusunmuyorum aklıma bıle gelmemıstı
herkesın mutlulugu kendıne allah herkesı daha da mutlu etsın ınsallah

turkıyede kac hane var; dayak yıyen sanatcılar ,luks evlerde yasayan ama bırbırını hıc goremeyen doktorlar
ama eşinin el ustunde tuttugu ınsaaat ıncısıde var...
en guzelı herkesın layıgını bulması :)

herbıseyını netde paylasıp sukadar mutluyuz dıyen kısılerın gercekden mutlu oldugunu dusunemıyorum acıkcası;
kendılerını bı ıspatlama cabası gıbı, sureklı bırılerıne kanıtlama ıhtıyacı gıbı ...
suan surdayız ,burda mutluluktan öluyoruz ,romantık aksam... gıbı sozlerle paylasan kısılerın evlılıgınde aslında puruzler var ama kendıne moral vermek ıcın paylastıgını dusunuyorum.
takılmamak lazım boyle seylere ...

Bahsettiğiniz tarzda tamda cupcake bır mutfagım var , hersey cogunlukla pembıs ıvır zıvır bır suru sey var.
mutluyumda alın terımızle yaptık cok sukur
bır coguda bır mılyonculardan ayrıca :)
ve bızde sorunlar yasıyoruz hayatlarımızda , kım yasamıyor ki?

bende güzel evleri, hayatları takip ettiğim gibi kanser hastası olan bir kızı da takip ediyorum. onun o mücadelesini görünce halime binlerce şükür ediyorum. o kadar basit şeyler istiyor ki dışarı çıkabilmek alışveriş yapabilmek okula gidebilmek mesela.. hayatlar uzaktan göründüğü gibi değil. bak kpss ye de hazırlanıyormuşsun işe girdiğinde o pembe ıvır zıvıra sahip inan bana çok kolay.

facebooktaki yeni gelin evlerinden bahsediyorsak evet çok gereksiz..
kadınlar sanki yarış içindeler.. ne kadar çok beğeni almış yorum almış o kadar mutlu oluyor..
yapamayanlar iç geçiriyor, üzülüyor bence çok gereksiz paylaşımlar ama maşallah üyeside azımsanamayacak kadar çok fazla..
çocukluğumuzdaki evlerimizi hatırlıyorum iki kanepe halı masadan başka bişey yoktu.. gösteriş merakı yoktu.. şimdi ne oldu da bu duruma geldik bilmiyorum...
Allah mutluluk versin gerisi çok önemli değil..

Ben eşyaya özenmem de derli toplu evlere özenirim
Ben bi şöyle her daim düzenli olamadım
Bebeğim var yere seriyoruz bir battaniye, üzeri oyuncak dolu
Eh ıslak mendil, bez, krem de hep bi köşede ( Hoş bebek yokken de öyle kitap gibi düzenli evim yoktu )
Aman diyorum Çekirge kaldırsan en olacak yine kuzun uyanacak yine buralar dağılacak bari hiç toplama
Zaten çalışıyosun o uyuyunca keyfine bak bkz. züğürt tesellisi

Bende instagram kullanıyorum sadece ve kızıma bir anı olsun diye yüklüyorum resimleri... takipçi fln da yok... ama takip ettiğim çok kişi var bu cicili bicili ezbere yapılmış dekorasyonlardansa gerçekten bilgi edinebileceğim dekorasyon sayfalarını buldukça o bahsettiğiniz sayfaların aslında estetik ve güzellik namına çok şey barındırmadığını gördüm.
ama hala gezi seyahat sayfaları çok ama çok dikkatimi çekiyor ve imreniyorum. çünkü ben istesem de ne yaparsam yapayım o kadar gezemem.. bu kadarı da nasip yapacak bir şey yok.

Kaynim ve gorumcemde yeni evlendiler evlerine girince insan cikmaz istemez o derece yani kaynim 1200 tl yle taksite girdi esyalara sadece 3 perdeye 4500 tl ödedi diger esyalari saymıyorum bile 2+1 eve 550+kapıcı parasi veriyor ben cok ozenmistim basta ama düşününce kaynima üzüldüm ayni sekilde gorumcemde evi kaynimin evinden daha guzel onun esi de 1400 çalışıyor yani esyalar 6 7 aylik maas larindan fazla 1 2 yil belki daha fazla esyaya ve krediye gidecek bense 2 odali eski bi evde 24 25yillik esyalarla yaşıyorum eşim çabalıyor cirpiniyor ama nafile anca kiramizi vs ev ihtiyacini karşılıyoruz saglik koşulları nedeniyle calisamiyorum yani herkes guzel evlerde oturmak ister ama şartlar izin vermez o ins...ram a da pek inanma derim kimse o resimde ki asik ve mutlu değil resim cekinmeden once kavga edenleti gördüm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…