- 10 Ekim 2014
- 32.982
- 148.660
- 798
- Konu Sahibi catherineblake
-
Bu da yeni moda oldu arkadaş, biseyi elestirmeyegör "koskonuyosonozz" . yahu ne alaka arkadaşlar görüş yansitnislar. Sence de görgüsüzlük değil mi insanin yediğini içtiğini giydiğini gezdiğini bu kadar başkasının gözüne sokması. Alan var alamayan var. Terbiye ve gorguyle alakalı şeyler bunlar.
Sen mad ve bazıCatim catim catlamayin arkadaslar yok gormediklermis aslinda mutsuzlarmis vs dunya kadar sey yazmissiniz. Benim hic sosyal medya hesabim yok.Evimde pembişli degil resim koymuyorum.
Ama madem sahte takip etmeyin mesela
Sizde yok diye kiskanip hemen yok ya ip var kesin ip modunada gecmeyin bence her konuda bunu yapiyorsunuz burada fakir edebiyati yapanlari sarip sarmaliyorsunuz
Ama bir hatun gelip bir sorup acmisti evinin fiyatini yazdi diye (soruyla alakasi vardi) kiza demediginiz kalmadi konusu konuluktan cikmisti.
Ama o kizin evi (atiyorum ) 5 tl degilde 1 tlolsaydi o bazi hasetciler agizlarini acmayacakti Cunku 5 tlyi veremiyorsunuz :) ortalamanin ve sizin sahip olamayacaginiz birsey gordugunuzde taşlama camur atma moduna giriyorsunuz.
Onlarda kendini biliyor bunu buraya birakiyorum isteyen alir.
Niye takip etmesin ki ? Arkadaşıdır esi dostudur patronudur hocasıdır doktorudur vs. Hem biz burda takip edenleri degil yapilan gorgusuzlugu tartisiyoruz. İnsanların özel hayati kalmamış her şeylerini göze sokma derdindeler. Neden?? Çünkü gerçek hayatta alamadıkları onayı göremedikleri sevgiyi takipçilerinden alma derdjndeler. Sosyal medyada aktif olan insanlar genelde asosyal oluyor bu da herkesin görebileceği bir gerçek. Ciddi anlamda mutlu insanlar da öyle pek ugrasmazlar instayla faceyle. Hatta su an 5 bin kusur takipçisi olan bi arkadaşım "ulan mutlu olsam ne isim var bu sitede " demişti. Bu bile açıklıyor her şeyi. Tamam hepsi boyle olmayabilir ama coooookkk büyük bir kısmı cidden göründüğü gibi mutlu ve mükemmel bir hayat yaşamıyor. Örneklerim de var bu konuda bkz: mehmet pişkin . o yüzden arkadaslar haksiz sayılmaz bu konuda . her cevap verilemeyen durumda her eleştiride de "ayy jnm kiskandin sen beniiiii" demek de nasıl bir ergenlik yavBakma madem bu kadar gorgusuz ,terbiyesiz insanlari niye takip edip inceleyip bunalima giriyonuz ki ???? Ben o anlattigi pembisli evleri gormuyorum mesela hoş görsemde hasetlenmem orasi onunalani istedigini koyar zoruna giden bakmaz.
Evet "bircogu kiskaniyor kendiyle kiyasliyor " sonra icine dert oluyor ondan sonra basliyor o kesin soyledir bu kesin boyledir diye.
Sen mad ve bazı
Niye takip etmesin ki ? Arkadaşıdır esi dostudur patronudur hocasıdır doktorudur vs. Hem biz burda takip edenleri degil yapilan gorgusuzlugu tartisiyoruz. İnsanların özel hayati kalmamış her şeylerini göze sokma derdindeler. Neden?? Çünkü gerçek hayatta alamadıkları onayı göremedikleri sevgiyi takipçilerinden alma derdjndeler. Sosyal medyada aktif olan insanlar genelde asosyal oluyor bu da herkesin görebileceği bir gerçek. Ciddi anlamda mutlu insanlar da öyle pek ugrasmazlar instayla faceyle. Hatta su an 5 bin kusur takipçisi olan bi arkadaşım "ulan mutlu olsam ne isim var bu sitede " demişti. Bu bile açıklıyor her şeyi. Tamam hepsi boyle olmayabilir ama coooookkk büyük bir kısmı cidden göründüğü gibi mutlu ve mükemmel bir hayat yaşamıyor. Örneklerim de var bu konuda bkz: mehmet pişkin . o yüzden arkadaslar haksiz sayılmaz bu konuda . her cevap verilemeyen durumda her eleştiride de "ayy jnm kiskandin sen beniiiii" demek de nasıl bir ergenlik yav
Sana da planet doğa karşim.Ya Allah askina gidin isinize esiniz,dostunuz, bilmem neyiniz madem gidin yuzune soyleyin burada ettiginiz dedikodulari ? Korler sagirlar birbirini agirlar.
Tutup onlarin yuzune kelime edemiyorsunuz ee takiptende cikaramiyorsunuz sonra boyle yerlerde o gorgusuz bu terbiyesizlik anca arkadan konusun zaten .milletin mali cenenizi yoruyor bosu bosuna yazik iyi geceler
Ben 22 yasindayim ve simdiden ceyizime tasli tuslu filcanlar. Altin renginde süslü tabaklar, catal bicak setleri aliyorum. Ortada sevgili bile yok o ayri bir konu tabikide demek istedigim herkez ayni degil bazi insanlar süsü püsü sevmez. O yüzden herkezi bir kefeye koymayin. Ve ayrica ben yemek tabaklarini simdi kendi calisdigim parayla aliyorum ve evlendikten sonra calisip yine kendi paramla alacagim allah nasip kismet ederse tabi. Ben kocamin eline bakmam sonradan görme hele hic degilim. Insanlari ön yargilarla kötülemeyin. Maddi durumu iyi olmaya bilir bir insanin ama maddi durumu iyi olup istedigini alabilen kisileride kötülemezseniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?