sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Gercekten okadar mutlular var...
Cok zengin cok güzel evi var..kesin hayatı cok sorunlu gibi saçma bi düşünceye kapılmış çoğunluk .

Malesef o tarz insanları çok fazla biriktirmişim hayatımda. Şu çatal bıçak takımını ne çok istedim. Ama kıyamadım o kadar para vermeye. Düz çatal bıçaklarla yemek sunuyorum eşime. Zevkle yiyor, en kötü yemeğimi bile dünyanın en leziz şeyi gibi anlatıyor. Yemek yaksam ellerine sağlık eminim çok güzel olurdu ama bugünde tost yiyelim diyor..
Ve ben bunu hiçbir ücretle satın alamam..
Bu yeter..
Şimdi düşündüm, 30 sayfayı tek tek okudum.. Acil olarak çıkartıyorum takipten..

Kusura bakmayın ama bu nasıl bır kıskanclıktır ne guzel genelleme yapılmıs hepsıde mutsuz dıye
Evleri, yasamları guzel dıye ask hayatları tersıne gıdecek degıl ya onların parası onların mutlulugu ıstedıklerını alırlar görmek zorunda degılsınız..takıp etmıyorum ama yınede karsıma cıkıyorlar dıyorsanız hemen bır engel koyarsınız bır daha cıkmazlar

seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri defalarca düşündüm, ama sonradan olaya birde şöyle baktım; şu an benim yaşadığım hayatı yaşamak için özenen o kadar çok insan var ki... O yüzden tekrar şükretmeye başladım. Canım benim elimizde olanlarla yetinip mutlu olmak zorundayız yoksa işin içinden çıkılmaz mükemmelinde mükemmeli var sonuçta

Şu hayatta isteyebilecegim yegane zenginlik bitanecik kızımın sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmesi....

Kusura bakmayın ama bende her gördüğüne sahip olmak isteyenleri anlamıyorum
Çevremde de var kendisi koltuk alıyo mesela, başkasında farklısını görünce ayyy o daha güzelmişe bağlıyo içinde kalıyo hatta bi daha mı alsam bile diyebiliyorlar
Bunu sonu yok ki
Allah yardımcınız olsun öyle yaşamak ne zordur

Ben bi paket cipsle mutlu olabilirim mesela, hayat bana güzel

Güldürdün beni çok yasa emi...Bizim evi anlatmıssın aynı durumdayım bi kösede oyuncaklar...yemek yapıp süpürge açabilidiğim gün değme keyfime...

Birde şuna değineceğim. Ben devlet memuruyum. Sorsanız Türkiye de devlet memurları aç!
Zamdan asla mutlu olmazlar!
Pencerem tam da otoparka bakıyor.. Bakıyorum. En lüks arabalar. Jeepler, 2015 modeller..
Alan alsın tabi ki. Ama ben 150 bin liralık borcun altına araba için girmeyi anlamıyorum..
Evin en pahalısını al istersen ama araba ne ?
Bende büyükşehirde yaşıyorum arabam olsun istiyorum tabi ki ama dizel olsun yeter diyorum.
Modeli yılı cartu curtu yok.
Fakirim ben

Güldürdün beni çok yasa emi...Bizim evi anlatmıssın aynı durumdayım bi kösede oyuncaklar...yemek yapıp süpürge açabilidiğim gün değme keyfime...
Sağ olun sizde görün ( : aman boşver bence her işi yapmak içinde hırpalama kendini
3 günlük dünya çocuğunla oyna mutlu olun
Bi ara o uyurken çorba kaynatabilirsen ne ala

Benim bi ablam var titizlik hastası
Gece bile aklına bişey takılır kalkar düzeltir, abla diyorum sen iyi değilsin
Yeğenlerime küçükken bişey dökünce kızardı, ben takılmam böyle şeylere. Çocuklar bizim gibi nizami bi şekilde olamazlar
Doğrusu rahatıma düşkün olmayı seviyorum

Benim de anlamadığım şu, hadi, bekar yalnız insanlar "evli mutlu hayatlara" bakıp özeniyorlar, bir derece anlaşılır da, kap kacağa, koltuk perdeye özeniyorsa insan demekki senin elinde olsa ilk fırsatta aynı tarz evi döşeyeceksin. O yüzden bu incik cıncık ihtişam yersiz diye insanları yermek abes kaçıyor. Gösteriş çirkin bişey onda hepimiz hemfikiriz.

benım sosyal medyada tarzım bellı
sunum fılan eklemıyorum ne haddıme sunum fılan ayrıca vakıtmı var oraya hem hazırla hem cek hemde affıllı bısıler karala

neyse benım tarzım cocugun dagnık odası ve okudugumuz kıtaplar.

bendende bayy gelıyodur ınsanlara ama yedıgımı ıctıgımı koyamıcam hatta cogunlukla cok nadır gezme fotolarımı ve kendı resımlerımı eklıyorum.Bende buyum napım

Takıldığım tek nokta, her sunumda farklı tabak-çanak,çatal kaşık, bardaklar,masa örtüleri falan. Yok yani sahiden ne kadar büyük bir mutfak olabilir ki??? Nereye koyuyorlar o kadar tabak çanağı anlamıyorum sahiden. Kıskanmak yada bende neden yok demek değil de bu merak sadece, Allah herkesin gönlüne göre versin kimsenin eşyasında şuyunda buyunda gözüm yok.

Benim eşimin anneannesi
Biz evlenirken aldığımız koltuğu çok beğenmiş bende o koltuktan almak istiyorum demişti
Şaşırmıştım ninedeki hevese bak diye ama daha neler neler görünce hımmm dedim can çıkmadan huy çıkmıyo demek ki

dayımın hanımı her yıl eşya değiştirir eski eşyaları da atar yani buda görmemişlik bence benim çevrem de de inst..rama faca... a resim koyanlar var ve o resimdeki kadar mutlu degiller ben etrafımda gördüklerimi söylüyorum asla genelleme yapmam hiçbir konuda herkes ister ama herkes şartları na göre yasıyor önemli olan huzur

Ben ilk evlendiğim zaman her kadın gibi meraklıydım. Mudo'dan, Bernardo'dan çıkmazdım. Şimdi eşim de ben de oraları gezmekten o kadar uzağız ki. Yeni evliyken aldığım bazı şeylere bakıp gülüyorum şimdi "hangi kafayla almışım" diye. Şahsen bende bu heves kalmadı. Buraya harcayacağım parayı mutfağıma her şeyin kalitelisini, iyisini ve güzelini alarak değerlendiriyorum. Çünkü gıda sektörü büyüdü ve ucuzladı. Her şey hormonlu, her şey hastalıklı...

Aynen benim evimde boyle acaip daginik.kizim mutfak esyalarini salona tasinis.catal bicaklari koltugun altina atmis singirdadikca yenilerini getirmis gecen yemeye kasik bulamadik gidip koltuk altlarini arastiriyoruz kasik var mi diye kisimda egilip bizle beraber bakiyor sonrada ok ok diyo yok yok yani

Maşallah akıllı bıdık :) Bizim sıpa henüz emekliyo bi yürüse yandık diyorum. Sanırım sizin ki gibi olur

ben artık evi toplamaktan vazgeçtim mesela ben toplarken aynı anda degıtan bi ogluşum var

ben artık evi toplamaktan vazgeçtim mesela ben toplarken aynı anda degıtan bi ogluşum var

Benimkide ayni.oyuncak kutusunu toplu gormeye dayanamiyor.birde mutfak esyalarini tek tek dagitiyor bundan cok hoslaniyor babasinin mont cebine sucgec kpymus cay sucgeci adam ofiste elimi bi attim suzgec cikti diyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…