- 19 Haziran 2015
- 2.014
- 3.012
- 133
- 38
- Konu Sahibi catherineblake
-
seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyleri defalarca düşündüm, ama sonradan olaya birde şöyle baktım; şu an benim yaşadığım hayatı yaşamak için özenen o kadar çok insan var ki... O yüzden tekrar şükretmeye başladım. Canım benim elimizde olanlarla yetinip mutlu olmak zorundayız yoksa işin içinden çıkılmaz mükemmelinde mükemmeli var sonuçtakızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
Güldürdün beni çok yasa emi...Bizim evi anlatmıssın aynı durumdayım bi kösede oyuncaklar...yemek yapıp süpürge açabilidiğim gün değme keyfime...Ben eşyaya özenmem de derli toplu evlere özenirim
Ben bi şöyle her daim düzenli olamadım
Bebeğim var yere seriyoruz bir battaniye, üzeri oyuncak dolu
Eh ıslak mendil, bez, krem de hep bi köşede ( Hoş bebek yokken de öyle kitap gibi düzenli evim yoktu )
Aman diyorum Çekirge kaldırsan en olacak yine kuzun uyanacak yine buralar dağılacak bari hiç toplama
Zaten çalışıyosun o uyuyunca keyfine bakbkz. züğürt tesellisi
Sağ olun sizde görün ( : aman boşver bence her işi yapmak içinde hırpalama kendiniGüldürdün beni çok yasa emi...Bizim evi anlatmıssın aynı durumdayım bi kösede oyuncaklar...yemek yapıp süpürge açabilidiğim gün değme keyfime...
Benim de anlamadığım şu, hadi, bekar yalnız insanlar "evli mutlu hayatlara" bakıp özeniyorlar, bir derece anlaşılır da, kap kacağa, koltuk perdeye özeniyorsa insan demekki senin elinde olsa ilk fırsatta aynı tarz evi döşeyeceksin. O yüzden bu incik cıncık ihtişam yersiz diye insanları yermek abes kaçıyor. Gösteriş çirkin bişey onda hepimiz hemfikiriz.
Benim eşimin anneannesiBenim de anlamadığım şu, hadi, bekar yalnız insanlar "evli mutlu hayatlara" bakıp özeniyorlar, bir derece anlaşılır da, kap kacağa, koltuk perdeye özeniyorsa insan demekki senin elinde olsa ilk fırsatta aynı tarz evi döşeyeceksin. O yüzden bu incik cıncık ihtişam yersiz diye insanları yermek abes kaçıyor. Gösteriş çirkin bişey onda hepimiz hemfikiriz.
Sağ olun sizde görün ( : aman boşver bence her işi yapmak içinde hırpalama kendini
3 günlük dünya çocuğunla oyna mutlu olun
Bi ara o uyurken çorba kaynatabilirsen ne ala
Benim bi ablam var titizlik hastası
Gece bile aklına bişey takılır kalkar düzeltir, abla diyorum sen iyi değilsin
Yeğenlerime küçükken bişey dökünce kızardı, ben takılmam böyle şeylere. Çocuklar bizim gibi nizami bi şekilde olamazlar
Doğrusu rahatıma düşkün olmayı seviyorum
Maşallah akıllı bıdık :) Bizim sıpa henüz emekliyo bi yürüse yandık diyorum. Sanırım sizin ki gibi olurAynen benim evimde boyle acaip daginik.kizim mutfak esyalarini salona tasinis.catal bicaklari koltugun altina atmis singirdadikca yenilerini getirmis gecen yemeye kasik bulamadik gidip koltuk altlarini arastiriyoruz kasik var mi diye kisimda egilip bizle beraber bakiyor sonrada ok ok diyo yok yok yani
ben artık evi toplamaktan vazgeçtim mesela ben toplarken aynı anda degıtan bi ogluşum varAynen benim evimde boyle acaip daginik.kizim mutfak esyalarini salona tasinis.catal bicaklari koltugun altina atmis singirdadikca yenilerini getirmis gecen yemeye kasik bulamadik gidip koltuk altlarini arastiriyoruz kasik var mi diye kisimda egilip bizle beraber bakiyor sonrada ok ok diyo yok yok yani
ben artık evi toplamaktan vazgeçtim mesela ben toplarken aynı anda degıtan bi ogluşum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?