sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

evimdeki en eşya 7 yıllık bense 5.5 yıllık evliyim kp der eşya almadı evin içinde oturacaksın zaten çıkarken o zamanın en iyisini alırım diye ben de inandım tabi 2 ay bile oturmadan kv de kovdu bizi evden ... evden ayrıldıgımızda bi yatak ve gardolabım bide annemlerin aldıgı halı ve perdeler le çeyizim vardı babacım sagolsun aynı gün 2. elde olsa koltuk duvar yastıgı halı süpürge ve gıda aldı 3 ay idare edecek kadar çok üzülüyordum ama alıştım artık

benim özendiğim tek şey sürekli gezenler paraları nasıl yetiyo anlamıyorum. bizde öyle her hafta sonu bi yere gitmeye bayılurız ama paramız yok deyip oturuyoruz evde

Maşallah akıllı bıdık :) Bizim sıpa henüz emekliyo bi yürüse yandık diyorum. Sanırım sizin ki gibi olur
Massallah kac aylik bebis?
Hareket ozgurlugu candir her istedigini yapar ekstra ozen ekstra dikkat gerektiriyor.tum guvenlik onlemlerini artirmak gerekiyor.yaramazlik olacak artik yeter ki canlari sagolsun :)
Ben birde iletisimini iple cekiyorum soyle karsilikli diyalog kurdugumuz gnleri

Benimkide ayni.oyuncak kutusunu toplu gormeye dayanamiyor.birde mutfak esyalarini tek tek dagitiyor bundan cok hoslaniyor babasinin mont cebine sucgec kpymus cay sucgeci adam ofiste elimi bi attim suzgec cikti diyo :)
benim ki oyuncaklar oynamasa da toplu dursun istemiyor en çok tencere ve mandallarla oynuyor çuf çufculuk ve saklambac da favori oyunlarımızdan yalnız benimki anne beni bul diye bagırıyor yada hemen ortaya çıkıyor :)

10 aylık
Bende sizinkinin ok demesini bile gözümde canlandırdım
Bizde tek mamma memme kısmı var henüz ( :

benim özendiğim tek şey sürekli gezenler paraları nasıl yetiyo anlamıyorum. bizde öyle her hafta sonu bi yere gitmeye bayılurız ama paramız yok deyip oturuyoruz evde
biz çıkmayalı aylar hatta yıllar olacak
Ucuz yerlere gidin en azından kızlar
Ama hiç çıkmamazlık etmeyin, bunalırsınız
Parka gidin en azından
Ya da sahilde birer simit
Ben bekarken seyahat ederdim ama uçakla değil bile isteye otobüsle giderdim 17 saatlik yola bile
Tek başına uzun yolu çok severim, kafa dinlettiğine inanırım

10 aylık
Bende sizinkinin ok demesini bile gözümde canlandırdım
Bizde tek mamma memme kısmı var henüz ( :
bu bebek milleti cok acaip oluyor...birden gelisiyorlar...ben bak agiz bu bak bu burun diye ogretmeye cabalarken o fon taragini sacina dolamis vuuuu diyordu... yani sag gosterip sol vuruyorlar..bu arada goz burun kulak daha ogrenemedi :)

sizinki kac yasinda bayagi konusuyor masallah...karsilikli diyalog kurmaya baslayinca isler daha kolaylasiyor degil mi??? lutfen kolaylasiyor deyin
benim ki oyuncaklar oynamasa da toplu dursun istemiyor en çok tencere ve mandallarla oynuyor çuf çufculuk ve saklambac da favori oyunlarımızdan yalnız benimki anne beni bul diye bagırıyor yada hemen ortaya çıkıyor :)

çocukla çok zor oglum yürümüyor bebek arabamız da kırıldı eşim bazen pazarları da çalışıyor ama bazen mevlana nın karsında bankta oturup kola içiyoruz :)

bu bebek milleti cok acaip oluyor...birden gelisiyorlar...ben bak agiz bu bak bu burun diye ogretmeye cabalarken o fon taragini sacina dolamis vuuuu diyordu... yani sag gosterip sol vuruyorlar..bu arada goz burun kulak daha ogrenemedi :)
Alemler.. O tarz aletler daha çok ilgisini çektiğindedir
Bizimki de kumanda ve telefon delisi ama yüksek bir yere koyuyorum mümkün olduğunca

Reactions: nio
sizinki kac yasinda bayagi konusuyor masallah...karsilikli diyalog kurmaya baslayinca isler daha kolaylasiyor degil mi??? lutfen kolaylasiyor deyin
30 aylık oldu ama bazı kelimeleri anlayamıyorum oda sinir oluyor sonra başlıyor aglamaya bide çok biliyor inanın

Reactions: nio
Ben bu yüzden face twit insta falan filan hiçbirşey kullanmıyorum. Amaç görüşmek değil çünkü nispet yapmak. Sokakta yaşlı bir teyze foto çektiriyordu gezmeye gittiğimiz biyerde, " hadi şöyle şuraları da alarak çek de faceye koyucam" ddiğini duydum. Şok oldum:) kadın kendine gezmiyo faceye arşivlik geziyo:) sağda solda selfie çeken komik ergenler:)))

Alemler.. O tarz aletler daha çok ilgisini çektiğindedir
Bizimki de kumanda ve telefon delisi ama yüksek bir yere koyuyorum mümkün olduğunca
ben tv yi kaldıralı 4 ay olacak teli de 2 aydır saklıyorum onun haberi yokken konuşuyorum youtube ve benzeri şeyleri gizledim anca resimlere bakıyor bazen

keşke bi sahilimiz olsada canımız sıkılınca gitsek çıkıyoruz tabi öyle en azından hava almış oluruz gezeriz diyoruz

ben tv yi kaldıralı 4 ay olacak teli de 2 aydır saklıyorum onun haberi yokken konuşuyorum youtube ve benzeri şeyleri gizledim anca resimlere bakıyor bazen
Neden kaldırdın zararlıdır diye filan mı
Ben çalışıyorum gündüz annemin evinde kızım, tv de izliyordur. Bizde akşamları açıyoruz ne yalan söyleyeyim

bazen çocuklara üzülüyorum her yer tehlikeli parklar bile

benim mahallemdeki parka ergenler geliyor sigara içenlerimi küfürleşenlerimi istersin neredeyse ulu orta sevişecekler 12 -17 yas ufacık çocuklara üzülüyorum gerçekten artık gitmiyorum mahallemizi hiç sevmiyorum ama çıkamadık evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…