- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi catherineblake
-
Massallah kac aylik bebis?Maşallah akıllı bıdık :) Bizim sıpa henüz emekliyo bi yürüse yandık diyorum. Sanırım sizin ki gibi olur
benim ki oyuncaklar oynamasa da toplu dursun istemiyor en çok tencere ve mandallarla oynuyor çuf çufculuk ve saklambac da favori oyunlarımızdan yalnız benimki anne beni bul diye bagırıyor yada hemen ortaya çıkıyor :)Benimkide ayni.oyuncak kutusunu toplu gormeye dayanamiyor.birde mutfak esyalarini tek tek dagitiyor bundan cok hoslaniyor babasinin mont cebine sucgec kpymus cay sucgeci adam ofiste elimi bi attim suzgec cikti diyo :)
biz çıkmayalı aylar hatta yıllar olacakbenim özendiğim tek şey sürekli gezenler paraları nasıl yetiyo anlamıyorum. bizde öyle her hafta sonu bi yere gitmeye bayılurız ama paramız yok deyip oturuyoruz evde
10 aylıkMassallah kac aylik bebis?
Hareket ozgurlugu candir her istedigini yapar ekstra ozen ekstra dikkat gerektiriyor.tum guvenlik onlemlerini artirmak gerekiyor.yaramazlik olacak artik yeter ki canlari sagolsun :)
Ben birde iletisimini iple cekiyorum soyle karsilikli diyalog kurdugumuz gnleri
benim özendiğim tek şey sürekli gezenler paraları nasıl yetiyo anlamıyorum. bizde öyle her hafta sonu bi yere gitmeye bayılurız ama paramız yok deyip oturuyoruz evde
Ucuz yerlere gidin en azından kızlarbiz çıkmayalı aylar hatta yıllar olacak
bu bebek milleti cok acaip oluyor...birden gelisiyorlar...ben bak agiz bu bak bu burun diye ogretmeye cabalarken o fon taragini sacina dolamis vuuuu diyordu... yani sag gosterip sol vuruyorlar..bu arada goz burun kulak daha ogrenemedi :)10 aylık
Bende sizinkinin ok demesini bile gözümde canlandırdım
Bizde tek mamma memme kısmı var henüz ( :
benim ki oyuncaklar oynamasa da toplu dursun istemiyor en çok tencere ve mandallarla oynuyor çuf çufculuk ve saklambac da favori oyunlarımızdan yalnız benimki anne beni bul diye bagırıyor yada hemen ortaya çıkıyor :)
çocukla çok zor oglum yürümüyor bebek arabamız da kırıldı eşim bazen pazarları da çalışıyor ama bazen mevlana nın karsında bankta oturup kola içiyoruz :)Ucuz yerlere gidin en azından kızlar
Ama hiç çıkmamazlık etmeyin, bunalırsınız
Parka gidin en azından
Ya da sahilde birer simit
Ben bekarken seyahat ederdim ama uçakla değil bile isteye otobüsle giderdim 17 saatlik yola bile
Tek başına uzun yolu çok severim, kafa dinlettiğine inanırım
bu bebek milleti cok acaip oluyor...birden gelisiyorlar...ben bak agiz bu bak bu burun diye ogretmeye cabalarken o fon taragini sacina dolamis vuuuu diyordu... yani sag gosterip sol vuruyorlar..bu arada goz burun kulak daha ogrenemedi :)
30 aylık oldu ama bazı kelimeleri anlayamıyorum oda sinir oluyor sonra başlıyor aglamaya bide çok biliyor inanınsizinki kac yasinda bayagi konusuyor masallah...karsilikli diyalog kurmaya baslayinca isler daha kolaylasiyor degil mi??? lutfen kolaylasiyor deyin
ben tv yi kaldıralı 4 ay olacak teli de 2 aydır saklıyorum onun haberi yokken konuşuyorum youtube ve benzeri şeyleri gizledim anca resimlere bakıyor bazenAlemler.. O tarz aletler daha çok ilgisini çektiğindedir
Bizimki de kumanda ve telefon delisi ama yüksek bir yere koyuyorum mümkün olduğunca
keşke bi sahilimiz olsada canımız sıkılınca gitsekUcuz yerlere gidin en azından kızlar
Ama hiç çıkmamazlık etmeyin, bunalırsınız
Parka gidin en azından
Ya da sahilde birer simit
Ben bekarken seyahat ederdim ama uçakla değil bile isteye otobüsle giderdim 17 saatlik yola bile
Tek başına uzun yolu çok severim, kafa dinlettiğine inanırım
Neden kaldırdın zararlıdır diye filan mıben tv yi kaldıralı 4 ay olacak teli de 2 aydır saklıyorum onun haberi yokken konuşuyorum youtube ve benzeri şeyleri gizledim anca resimlere bakıyor bazen
baktım bu kendini pepee sanıyor kaldırdımNeden kaldırdın zararlıdır diye filan mı
Ben çalışıyorum gündüz annemin evinde kızım, tv de izliyordur. Bizde akşamları açıyoruz ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?