sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Yazdıklarımız konu dışı filan değil aslında
Bunlarda gayet hayatın içinden
Sadece mobilya ya da tabaktan yola çıkıp mikemmel hayatları merak etmişken buyrun bi de bunlara göz atın

Hiç kimsenin hiç bir şeyine özenmiyorum, eşyaymış, cartmış curtmuş, onlarla hava mı olur ya. Hani yediğin içtiğin senin olsun bana gördüğünü anlat denir ya, gezi paylaşımlarına iç geçiriyorum bazen, bende gezebilseydim oraları diye imreniyorum. Ha bir de süslü püslü hallerini paylaşanlara imreniyorum bazen de, ben neden bu kadar bakımlı olamıyorum diye.

evet nasıl her an düğüne gidecekmiş gibi şıkır şıkır ve bakımlı makyajlı oluyorlar hayret

eşim de mızmızlanıyor tv yi açalım diye ama bilmiyorum
Bende pek duramam açıkçası
Aman aman takip ettiğim birşey de yoktur üstelik ama tv nin sesi olsun bari diyorum yoksa ıssızmış gibi geliyor
Kızım da tv ye pek bakmaz, reklam çıkınca bakar arada

Bende pek duramam açıkçası
Aman aman takip ettiğim birşey de yoktur üstelik ama tv nin sesi olsun bari diyorum yoksa ıssızmış gibi geliyor
Kızım da tv ye pek bakmaz, reklam çıkınca bakar arada
ben hiç aramam hamileyken de hiç bakmadım genç kızken bazen fırsat bulunca müzik kanalına bakardım o kadar o zamanlar acayip gökhan özen ve tarkan hayranıydım :)

evet nasıl her an düğüne gidecekmiş gibi şıkır şıkır ve bakımlı makyajlı oluyorlar hayret

Her zaman öyle olmuyorlardır da, oldukları zaman paylaşıyorlardır diye avutuyorum kendimi ama sokakta, orda burda gördüğüm pek çok kadında bakımlı yani, ben bir fön çekmekten bile acizim okaa yani :))

alakasız ama birşey anlatıcam,bir erkek arkadaşım,aldatılıyor,dedim hiçmi anlamadım,nerden bıleyım dıyor,sürekli tel elinde ama,bana diyorki aşkım yemeği paylaşıyorum,nerde olduğumuzu yzıyorum,yer bildirimi filan,dermiş,bu erkek arkadşada sosyal medya kullanmıyor,kızıyorum ama ne yapayım diıyor,bırgun iş değişiyor,aslında kız bunun yanında ıken watsappada diğer sevgilisne yazıp duruyormuş :)

Her zaman öyle olmuyorlardır da, oldukları zaman paylaşıyorlardır diye avutuyorum kendimi ama sokakta, orda burda gördüğüm pek çok kadında bakımlı yani, ben bir fön çekmekten bile acizim okaa yani :))
aynen çocuk ev anca saçımı tarayıp eşarpımı yapıyor üstüme bi ceket alıp çıkıyorum :)

aynen çocuk ev anca saçımı tarayıp eşarpımı yapıyor üstüme bi ceket alıp çıkıyorum :)

Hahha:)) bende çocukta yok, üşengeçlik var :)) Bide beceriksizim ben ya, doğru dürüst ne makyaj yapabilirim ne saçımı, elim alışkın değil yani, hayatımda hiç öyle ağır makyajlr yapmadım, bir rimel bir ruj. Rimeli bile sürerken bulaştırıyorum kaç kere. Beceriksizim beceriksiz.

valla gerçekten çok mutlu olanları da var elbet ama çoğu yalan dolan. Misal arkadaşım boşancam katlanamıyorum vıdı vıdı ağladı durdur bir hafta sonra sarmaş dolaş fotolar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.... yani reklamlar şart.... hem çok eşyayı temizlemek zor.... çocuğunu eşyayla boğcağına ona vakit ayırırsın gidersin parklara onu sallarsın onla koşturursun olur biter.... haaa büyünce de yetinemiyorsa çalışıp daha iyisini yapsın napalım :)

Valla akşam olduğu zaman üçlü koltuğumuzu açıp battaniyenin altında kıvrılıp futbol izliyoruz eşimle, mutluluğun bu olduğuna inanıyorum. Sağ salim eve dönebilmek, sevdiğinin sağ salim eve dönebilmesi, küçücük sofranı paylaşmak ardından çay keyfi yapıp mayışmak. Gezdim de, gördüm de, şatafatlı eşyalarım da oldu, tattım denedim ama anladım ki o da olsun, bu da olsun hırsı içindeki eksiği kapatmak için. Huzuru bir kedilerde buldum, bir de eşimle sıkıştığım koltukta =)) 8 kediyle kıl tüy içinde yuvarlanmak kadar keyiflisi yok benim için dünyayı unutuyorum =))
Hayatı kaç kez sıfırladım ve yeniden başladım bilmiyorum, sayamadım, o yüzden kimsenin hayatına özenmiyorum, sosyal medya kanallarını kullanmıyoruz zaten, ikimizinde hesabı yok. Kimseye bakmam, kimseyi umursamam, ortalama evimde, ortalama hayatımla iyiyim, şükürler olsun Rabbime diyorum her gece gözlerimi kapatmadan önce, sizde bakmayın başkalarının hayatlarına, o pembiş pembiş hayatların çok ağır bedelleri olabiliyor, o mutluluk tablolarından ne dramlar çıkabiliyor. Elimizdekine çok şükür her zaman.

maddi kaygılar yüzünden çocuk tan vazgeçme derim 1 tane de olsa evinde küçük adımlar olsun yaş
ilerledikçe sanş azalıyor hem onu verecek olan Rabbim onun rızkını da verir merak etme kuzum herkesin evlatı marka oyuncaklar ve mobilyalarla büyümek zorunda değil biz yer yatagında 3 kardeş aynı odada yatardık birbirimizin kıyafetleriyle büyüdük babacım 2 hatta 3 işle okuttu bizi tek maaşla herşeyimiz olmadı belki ama mutluyduk

1 senelik evliyim ve pembe mavi beyaz tonlarını çok seviyorum özellik salonum ve mutfagım pembe ve beyaz hepsini kendi emeklerimle çalıstıklarımla yaptım iyi ki de yaptım çünkü beni mutlu ediyor öyle bir şeker renklerle o evde yaşamak..eşimde bunda şikayetçi degil çünkü ben kendi yuvamı güzelleştiriyorum tabıkı uçuk fiyatlar degil aldıklarım ama evime yakışanı seçıyorum

Ben sizi anlamadim kusura bakmayin. Bu kadar abattilacak ve baskasinin mutlulugunu zenginligini gormemek icin instagrami fln kapamak tuhaf.
Mesela benim cok samimi arkadasim var. Zengin sevgilisiyle evlendi surekli yurt ici yurtdisi gezer fotograf paylasir bogaz da yedigi yemekleri de koyar. Ben hic kiskanmiyorum da rahatsiz da olmuyorum. Hos onun fa aslinfa mutsuz oldugunu dusunup kendini tatmin edenler varmis, sasirdim. Yine bi kuzebimin yazligi kisligi havuzlu evi var kiskanmiyoruz bize de arada kacamak oluyo diyotuz geciyoruz.
İnstagramda dekorasyon paylasimlari takip ederim bir gun de ay kapaticam bu ne bende niye uok demedim. Yeni evliyim hala kutuphane alamadik kitaplarimiz yerlerde ama mutsuz degiligim cok sukur sevdigimle evlendik diyorum. Ayrica bu isler zevj isi para isi de degll. Dekorasyon siteleri ve dergilerinde onerileri takip ederek bile evinizi farkli hale getirebilirsiniz millete fesatlanana kadar. P bahseytigim zengin arkadasim evimde yaptigim bir koseue bayildi benzerini bendr yapacagim dedi mesela. Siz dr biraz emek vererek yapabklirsjniz. Kiskanclik ve kotu duygular size zarar. Sunum veya dekorasyon icin emek ve zevk yeterli. Bende masa hazirlamaya bayilirim. Peynir tabagimi susledigim boyadigim bir ahsap kesme tahtasinda yapiyirum mesela herkes bayiliyor.

Yaa ben o fotolarda gördüğüm muhteşem hayatlara imrenmem asla ama bazen araba ile seyehat ederken küçük tek katlı köy evleri olur önü bahçeli evlerinde bast eşyaları ama temiz düzenli, naylon tabakları vardır birde sinileri yer sofraları. Koca sabah işe gider kadın ev işini yapar temizler evini çocuğunu okula gönderir. sonra komşular ile bahçede yere oturur çay falan içerler , ekmek yaparlar vs. Onlar ne mutludurlar derim hiç dert tasaları yoktur muhtemelen. işte onlara özenirim bazen Öyle O basit evde olsam dünyadan bi haber olsam öyle işte.

En sevdiğiiimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…