- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi catherineblake
-
eşim de mızmızlanıyor tv yi açalım diye ama bilmiyorumNeden kaldırdın zararlıdır diye filan mı
Ben çalışıyorum gündüz annemin evinde kızım, tv de izliyordur. Bizde akşamları açıyoruz ne yalan söyleyeyim
evet nasıl her an düğüne gidecekmiş gibi şıkır şıkır ve bakımlı makyajlı oluyorlar hayretHiç kimsenin hiç bir şeyine özenmiyorum, eşyaymış, cartmış curtmuş, onlarla hava mı olur ya. Hani yediğin içtiğin senin olsun bana gördüğünü anlat denir ya, gezi paylaşımlarına iç geçiriyorum bazen, bende gezebilseydim oraları diye imreniyorum. Ha bir de süslü püslü hallerini paylaşanlara imreniyorum bazen de, ben neden bu kadar bakımlı olamıyorum diye.
Bende pek duramam açıkçasıeşim de mızmızlanıyor tv yi açalım diye ama bilmiyorum
ben hiç aramam hamileyken de hiç bakmadım genç kızken bazen fırsat bulunca müzik kanalına bakardım o kadar o zamanlar acayip gökhan özen ve tarkan hayranıydım :)Bende pek duramam açıkçası
Aman aman takip ettiğim birşey de yoktur üstelik ama tv nin sesi olsun bari diyorum yoksa ıssızmış gibi geliyor
Kızım da tv ye pek bakmaz, reklam çıkınca bakar arada
evet nasıl her an düğüne gidecekmiş gibi şıkır şıkır ve bakımlı makyajlı oluyorlar hayret
aynen çocuk ev anca saçımı tarayıp eşarpımı yapıyor üstüme bi ceket alıp çıkıyorum :)Her zaman öyle olmuyorlardır da, oldukları zaman paylaşıyorlardır diye avutuyorum kendimi ama sokakta, orda burda gördüğüm pek çok kadında bakımlı yani, ben bir fön çekmekten bile acizim okaa yani :))
aynen çocuk ev anca saçımı tarayıp eşarpımı yapıyor üstüme bi ceket alıp çıkıyorum :)
maddi kaygılar yüzünden çocuk tan vazgeçme derim 1 tane de olsa evinde küçük adımlar olsun yaşkızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
Diyelimki heryer pembiş hep cok mutlular .. Bu sızı neden mutsuz ettı benı sasırtan cokca bu oldu.. İnsanların mutluluğu yada varlığı vs neden mutsuzluğunuza sebep oldu ..
Hayat standartları kımsenın aynı degıl.. Mesela ben esımle olan masamızda dahı özen gosterıyorum gorselliğe .. Buna vakıt ayırıyorum butcede ayırıyorum nıtekım bızı sarsmıyor.. Bu tarz seylerden herkes hoşlsnmaz ama ben bır kahve içerken ortaya bır mum yakmak ortamı bambaskalastırıyor.. Evımde oldukca pembe:) işimizde gucumuzde aılemızle bırbırımıze saygılı sevgılı ınsanlarız.. Sanırım hem kpss hem istedıgınız hayata sahıp olamamanız sızı yıpratmış o yuzden rahatsız oluyorsunuz ınsanların mutlulugu yahut evlerınde sahıp olduklarından..dilerım hersey gonlunuzce olur.
En sevdiğiiimmm :)Yaa ben o fotolarda gördüğüm muhteşem hayatlara imrenmem asla ama bazen araba ile seyehat ederken küçük tek katlı köy evleri olur önü bahçeli evlerinde bast eşyaları ama temiz düzenli, naylon tabakları vardır birde sinileri yer sofraları. Koca sabah işe gider kadın ev işini yapar temizler evini çocuğunu okula gönderir. sonra komşular ile bahçede yere oturur çay falan içerler , ekmek yaparlar vs. Onlar ne mutludurlar derim hiç dert tasaları yoktur muhtemelen. işte onlara özenirim bazen Öyle O basit evde olsam dünyadan bi haber olsam öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?