- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi catherineblake
-
O pembeli tiplerin görüntüsüne aldanmayin, kafasi beyni bos tipler.
Aynen öyle.. Bu durumun rahatsz edıcı olması ne kötu degıl mi1 senelik evliyim ve pembe mavi beyaz tonlarını çok seviyorum özellik salonum ve mutfagım pembe ve beyaz hepsini kendi emeklerimle çalıstıklarımla yaptım iyi ki de yaptım çünkü beni mutlu ediyor öyle bir şeker renklerle o evde yaşamak..eşimde bunda şikayetçi degil çünkü ben kendi yuvamı güzelleştiriyorum tabıkı uçuk fiyatlar degil aldıklarım ama evime yakışanı seçıyorum
bır sozune bayıldım,kaptım,bende kaç kez sıfırladım,yenıdne başladım,saymadım,bende hesapları olmayan bırıyım,ve olmayan bırı çıkmadı karşıma,olanıda banel buluyorumValla akşam olduğu zaman üçlü koltuğumuzu açıp battaniyenin altında kıvrılıp futbol izliyoruz eşimle, mutluluğun bu olduğuna inanıyorum. Sağ salim eve dönebilmek, sevdiğinin sağ salim eve dönebilmesi, küçücük sofranı paylaşmak ardından çay keyfi yapıp mayışmak. Gezdim de, gördüm de, şatafatlı eşyalarım da oldu, tattım denedim ama anladım ki o da olsun, bu da olsun hırsı içindeki eksiği kapatmak için. Huzuru bir kedilerde buldum, bir de eşimle sıkıştığım koltukta =)) 8 kediyle kıl tüy içinde yuvarlanmak kadar keyiflisi yok benim için dünyayı unutuyorum =))
Hayatı kaç kez sıfırladım ve yeniden başladım bilmiyorum, sayamadım, o yüzden kimsenin hayatına özenmiyorum, sosyal medya kanallarını kullanmıyoruz zaten, ikimizinde hesabı yok. Kimseye bakmam, kimseyi umursamam, ortalama evimde, ortalama hayatımla iyiyim, şükürler olsun Rabbime diyorum her gece gözlerimi kapatmadan önce, sizde bakmayın başkalarının hayatlarına, o pembiş pembiş hayatların çok ağır bedelleri olabiliyor, o mutluluk tablolarından ne dramlar çıkabiliyor. Elimizdekine çok şükür her zaman.
neymıs sayfanHa birde benim kpss sayfam var..cok faydali seyler paylasiyorum.motive etmeye calisiyorum:) calisma masamdaki notlari paylasirken farkli kalemlerle sunum yapiyorum:) beklerim sayfama:)
Ozel sayfam degil cutem..kpss bilgi, not, motivasyon...vb paylasiyorum..neymıs sayfan
Canım benimki önyargı değil yazdımda onu okumamışsın sanırım.
Ben Olan gerçek olayı örnek verdim.
Sayısını bilmediğim kadar fincanım tabağım var 1 kamyon sadece mutfak eşyası nevresim vs çeyizim vardı
Hani olanları suçlamıyorum seviyorum tabağı çanağı . Bunları ben aldım ama ailem aldı çeyizdi yani.
1 bardağı bile olmadan evlenip babasının evinde hiçbişey görmeyip Evlenip Kocasının parasıyla aldığı şeyleri koyanlara lafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?