- Konu Sahibi catherineblake
-
yazdıklarınızın hepsini okudum benim çevrem de o evlerden o kadar çok var ki,.. hepsi prenses perfinyateşekkür ederim tek odaklandığım bu simdilerde...
Sizden farklı olana sızden farklı dusunene sızde olmayana tahammulunuzun olmaması aynı dılı konuşmadıgımız için degıl ; sızın agır kompleksınızdendır.. Pervasızca klavyeden aldıgınız bır hskla elestırılerınızı savuruyorsunuz boşverın sızene mılletın evınden esyasından sızı nıye rahatsz edıyor .. Burada bır kompleks var ve bu cok tehlikeli .. Mutlu olmanıza her daım engel..
çok teşekkür ederim resmen tercuman oldunuz.... niyeti sanırım ikimizide banlatmak sanırım o zaman rahat edecek... kim daha cok kompleksli acaba?yahu yazmayım dedim ama cidden duramadım.Kadın konuyu kapatıyor sizle tartışmaya girmiyor daha haaalaa uzatıyorsunuz.Bende size şaşırdım yani doğrusu.He tamam he diyor hala uzatıyorsunuz bida saldırıyorsunuz.alındınız mı naptınız anlamadım yani..komik de geldi durup durup sataşmanız.yazmadan geçemedim
Canim bence en son kafana takicagin sey bu olsun.. Esinde sende sagliklimisin ? Ailende saglik problemi olan var mi ? Huzurunuz yerinde mi ? Gerisi hic ama hic onemli degil. Emin ol onlar yalan hayatlarinda kendilerini mukemmel gostermek isteyen insanlar. Allah o kadar buyuk ki insallah diledigin evlerde diledigin mutfaklarda yasarsin. Her zaman oldugun duruma sukredip en assagidakilerden cok daha iyi durumda oldugunu dusun. Kendine aylik butce ayir cok begendigin bisey olursa kendini mutlu etmek icin al . Fazlasi fuzili ve israf.kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
Yaşım ileri derken ???Sosyal medyayi nasil kullandiginiza bagli. Ben sosyal medyayi bir avuc arkadasla irtibat icinde olmak, sanat, bilim, spor kurumlarinin yayinlarina uye olmak, okumak/seyretmek ve aldigim bilgileri ailem ve arkadaslarimla paylasmak icin kullaniyorum. Mesela X muzesinde Y sergisini ogrenince annemi oraya goturuyorum. Mesela sarap firmasi yarisma acmis arkadaslari haberdar ediyorum. Mesela bir dunya gundeminde yazilmis guzel bir makaleyi babamla paylasip skype'ta tartisiyorum. Mesela bilim adamlarinin kediler icin yaptigi muzikleri kedilere dinlettiriyorum. Ancak sosyal medyadan baskalarinin mutlulugunu gorup mutsuz olan insanlar da taniyorum. Cidden, bu teknlojiyi ne icin kullandiginiz, beklentileriniz, tepkileriniz aslinda kendinizin deger yargilari ve kendinizi ne kadar gelistirmek istediginizle dogrudan baglantili. Sosyla medyayi nasil kullanirsaniz oyle sonuc alirsiniz.
Eger sosyal medyada guzel evlere, esyalara, sofralara ozeniyorsaniz, ve pahali maddiyata ulasamiyorsaniz hayati bu maddelerden olusuyor zannediyorsunuz demektir. Bu demektir ki siz kendi gelismenizi muthis sinirlamissiniz ve bir seyler uretemiyorsunuz ve zihninizin icinde hapis olmussunuz demektir. Bu gosterise merakli insanlarin da iclerindeki boslugu doldurmak icin etraflarini guzel gorunen maddiyatla cevirdiklerini dusunurum. Cunku onlar icin kisisel mutluluktan cok maddiyata ulasim bir deger yargisi olmus.
Ben ise emekli bir ciftin bana kiraladigi 9 m2 lik bir odada kaliyorum. Yasim ileri ama evsizim. Ben sizin tartsimalariniza gore intihar etmeliyim.
Keske yasimdan cok yukarida bahsettigim icerikle ilgilenseydiniz...Yaşım ileri derken ???
Merak ettim kaç yasindasiniz
Onunla da ilgilendim elbet teKeske yasimdan cok yukarida bahsettigim icerikle ilgilenseydiniz...
Yasimi uluorta yazacak kadar aptal degilim. Bari banka detaylarimi da sorsaydiniz.Onunla da ilgilendim elbet te
Sizde yaş fobisi mi var
Kim yaşınızı soRSA ; cevap dışında her karşılığı alıyor. . Profiliniz de öyle. .
yaşınızı uluorta yazınca noluyo, bütün özel bilgilerinizemi ulaşılıyo.banka detaylarıyla aynı şeymiYasimi uluorta yazacak kadar aptal degilim. Bari banka detaylarimi da sorsaydiniz.
Peki sizde yas sorma hastaligi ne zaman olustu?
Çok doğru bir tespit. Ben evli değilim ama gördüklerim benim beklentilerimi ister istemez yükseltiyor. Ve bu bizden bağımsız gelişsede çok kötü şeylere yol açabiliyor. Zevklerimizi tutkularımızı yaşayamamak bunları başkalarında görmek insanı mutsuz ediyor. Bunlarda hep maddiyattan. Napıcaksın zengin gelememişiz dünyaya. Bizede elimizdekilerle kendi çabamızla yaptığımız şeylerle mutlu olmak düşüyor.kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?