- 20 Kasım 2015
- 1.395
- 1.244
- 83
- Konu Sahibi catherineblake
-
Ben de öyleyim. 20 liralık bir şey için bile 2 gün düşünürüm. Çünkü kolay kazanılmıyor. Onların kendi tercihi tabi ki..Harika olan hayatlara da inanmıyorum. Mutluluk pozları vs. hiç samimi gelmiyor. zaten hepsi de hava atmak için çekilen fotoğraflar.. Yahu sen sevgilinle iyiysen annenle babanla iyiysen iyisin bana neyi ispatlıyorsun.. Tam tersi, bunlar hiç bir şeyin iyi gitmediğinin üstünü kapatmak için yapılan şeyler...kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
Bunun için aşkım kapışmak okumaya karar verdim geçen gün bir tv programında kendisini izleyince.kızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
Ben de öyleyim. 20 liralık bir şey için bile 2 gün düşünürüm. Çünkü kolay kazanılmıyor. Onların kendi tercihi tabi ki..Harika olan hayatlara da inanmıyorum. Mutluluk pozları vs. hiç samimi gelmiyor. zaten hepsi de hava atmak için çekilen fotoğraflar.. Yahu sen sevgilinle iyiysen annenle babanla iyiysen iyisin bana neyi ispatlıyorsun.. Tam tersi, bunlar hiç bir şeyin iyi gitmediğinin üstünü kapatmak için yapılan şeyler...
Böyle bişeyi de ilk kez duydumYasimi uluorta yazacak kadar aptal degilim. Bari banka detaylarimi da sorsaydiniz.
Peki sizde yas sorma hastaligi ne zaman olustu?
siz sahip değilsiniz ya da almıyorsunuz ya da kocanıza ,annenize kahveyi süslemiyorsunuz diye süsleyenler ,pembe koltuklarda oturanlar ,yurtdışına tatile çıkan herkese ayyyyyy canım onlar aslında mutsuz ,kocası aldatıyor,akşam eve gelip dövüyor,annesi ,babası sevmiyor demek gülünç ,üzgünüm ..
Kompleksler insanı yorar,başka şeylere kanalize olun lütfen sevgili böyle düşünenler
aynen, mesele İsveçte yaşayanlar hep mutsuz, öyle değillerse bile mutsuz olsunlar bence ben orada değilken mutlu olmak ne hadlerine
bu bakış açısına bayılıyorum ben ya.. evet herkes mutsuz kızlar, artık huzur içinde yaşayabilirsiniz :)
Oturduğumuz yerden fikir üretme…
Oturduğumuz yerden varsayım yapma..
Oturduğumuz yerden emin gibi konuşma…
Oturduğumuz yerden Ay’a çıkma..
Oturduğumuz yerden ülkeyi kurtarma..
Huylarımız hep vardır.
Kadın pembe tabak kullanıyorsa 50 tane olasılık düşünürüz de seviyor olabileceğini düşünmeyiz nedense.
Acaba kim daha fesat??
Allah'a şükür mutsuz değilim, mutluluktan uçuyor da değilim. Mutlu da olsam mutsuz da olsam bunu insanların gözüne sokma taraftarı da değilim. Mutlu bir anımı paylaştıgımda o an mutsuz olan birini özendirebilirim belki.. Belki de bakıp iç geçirebilir. Başka birini mutsuz etmekten çok korkarım çünkü..."Mutsuzlar" demenin fesatlık oldugunu da düşünmüyorum. Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da "fesat" diyebiliyorsunuz... Ayrıca "kesin mutsuzdurlar" gibi bir cümle de kullanmadım, "inanmıyorum" dedim.. Bu kadar tepki verdiğinize göre şu Facebook'ta görgüsüzler diye adlandırdığımız kategoriye giriyorsunuz. Hani şu (yazmaya bile utanıyorum) yediği her yemeği, içtiği suyu bile paylaşan... Sizi de anlıyorum o kadar mutlusunuz ki bazen mutluluktan empati yapmayı unutuyorsunuz... Bence o paylaşımlarınızı bundan sonra empati yaparak yapın...Ben buna katılmıyorum işte. Elbette mutsuz olanlar da vardır ama herkesi de mutsuz ilan etmek saçma. Mesela ben fotoğrafçılığa meraklıyım. e seyahate çıkarsam fotoğraf çekiyorum ve paylaşıyorum, yada ne bileyim yıldönümü oluyor, doğum günü oluyor ve bu tip mutlu olduğun anları da paylaşmak istiyorsun. Ufak şeylerden mutlu olan bir yapım olduğu içinde paylaşımlarım genelde pollyanna kafasında demek insanları rahatsız ediyordum diyorum şimdi ve tuhaf geliyor Neden insanlar karşı tarafın mutsuz olduğunu bilmek isterler ki. Herkes evinde yuvasında mutlu olsun yahu, daha zengin diye yada zevkli bir evi var diye neden mutsuz olmasını isteyelim yada mutsuzdur kesin diyelim.
Üzgünüm ama en zengin arkadaşlarım da çok mutlular biliyorum daha da mutlu olsunlar, ben de ufak evimde mutluyum ve bunun için de çok şık bir evimin olmasına da gerek yok.Zira ben kendim şıklaştırabiliyorum. Yılbaşı geliyor diye evin bir köşesini yeniyıl köşesi yaptım mesela fotoğrafını koydum çünkü bence çok estetikti ve mutlu olduğum için paylaştım. Ben menekşem çiçek açınca mutlu olup fotoğrafını çekip paylaşıyorum, yada sevgilim bana çiçek alıp geldiyse de sevinip koyuyuyorum, en sevdiğimiz arkadaşlarımız evimize geldiğinde bugün misafilerimiz var diye yine mutluluğumuzu paylaşıyoruz. Ama bunu yaparken de aman da mutluyum çaylayın patlayın diye yapmıyorum, kendi ufak zevklerimi, bana güzel görünenleri mutlu olduklarımı paylaşıyorum.
Bence kesin mutsuzlar diye fesatlanıp kendinizi mutsuz edeceğinize siz de biraz zevk alacağınız güzelliklerin peşinden koşun. Çünkü o kıskandığını fotoğrafları koyanlar kaldıkları yerden mutlu mesut hayatlarına devam ederken siz mutsuzlar aslında diye kendinizi üzüyorsunuz.
Allah'a şükür mutsuz değilim, mutluluktan uçuyor da değilim. Mutlu da olsam mutsuz da olsam bunu insanların gözüne sokma taraftarı da değilim. Mutlu bir anımı paylaştıgımda o an mutsuz olan birini özendirebilirim belki.. Belki de bakıp iç geçirebilir. Başka birini mutsuz etmekten çok korkarım çünkü..."Mutsuzlar" demenin fesatlık oldugunu da düşünmüyorum. Siz beni ne kadar tanıyorsunuz da "fesat" diyebiliyorsunuz... Ayrıca "kesin mutsuzdurlar" gibi bir cümle de kullanmadım, "inanmıyorum" dedim.. Bu kadar tepki verdiğinize göre şu Facebook'ta görgüsüzler diye adlandırdığımız kategoriye giriyorsunuz. Hani şu (yazmaya bile utanıyorum) yediği her yemeği, içtiği suyu bile paylaşan... Sizi de anlıyorum o kadar mutlusunuz ki bazen mutluluktan empati yapmayı unutuyorsunuz... Bence o paylaşımlarınızı bundan sonra empati yaparak yapın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?