sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

Hele yediğini içtiğini koyan insanlar yokmu sınır oluyorum onlara..
Biz şu an zar zor geciniyoruz borçlardan dolayi cepte 150 tl kalıyor bana eşime het ay harçlık. . ve en son ne zaman yemeğe filan çıktık bilmem..
Et desen zaten pahalı ama ig de görüyorum nasıl sofralar nasıl. .
Canim çekiyor kocaman insan ama nefis işte. . Almaya kalkamiyorum
Ya hamile biri olsa yerimde.
Yazık günahtır ya..

Samimi bulmamamın nedeni de bu kadar paylaşım yapan bir Allah'ın kulu bir gün mutsuz anını paylaşsın o kadar paylaşımcıyız ya fotoğrafçıyız ya. Bende bunu anlamıyorum.

İyi ama bir insan niye mutsuzken resim paylaşıp koysun ki, bu normal değil ki.
Eşinle kavga ettin diyelim, hemen o esnada foto çekip, yada agladıgın bir resmi çekip paylaşıp..
kahretsin yine kavga ettik, çok mutsuzum tanrıııım diye resim koyanı görsem,
akli dengesinden şüphe ederim.

Kocişimle kahvaltı keyfi
Kocişimle boğazda yenmek leyfi
Kocişimle pompiş keyfi geldi gelecek diye korkuyorum

Aynen. Ben de yurtdışındayım yiyecek hiçbir şey yok. Rakı balık sofrası kebap sofrası koyanlara ana avrat gidiyorum.

Yok valla sakar değilim hep nazar dedik ya

Evet, açıkçası ben öyle paylaşımları görünce utanıyorum gerçekten... Bunu yazınca da sen mutsuzsun ondan vs diyorlar..

ben de en çok yenilen içilen şeylerin konulmasından nefret ediyorum. hiç hoş değil.
alamayan insanlar görünce ne hisseder diye düşünüyorum hep.

"Kocamla dayak keyfi" adı altında paylaşabilirler...

Kızlar Allah aşkına
Çoğu kişi hava atmak için yapiyor
Bunu sizde biliyorsunuz

Ben hiç bir şeyi hava atmak için yapmıyorum, o yüzden karşımda ki kişiyi de öyle görmüyorum işte. İsteyen istediğini paylaşır beğenmiyorsan takip etmezsin olur biter. İki fincanın bir tepsinin ne havası olacaksa artık.

Evet, açıkçası ben öyle paylaşımları görünce utanıyorum gerçekten... Bunu yazınca da sen mutsuzsun ondan vs diyorlar..
Bence biraz da işsiz oldukları için.
Hani işi gücü olsa zaten vakti olmaz yüzlerce sofra paylaşmaya yüzlerce kahve sunumu yapmaya..
Bi bankada üst düzey çalışan bir iş kadını oturacak ta kahve resmi çekecek de onu ig ye mi atacak :)))))
Bana işi gücü olmayan insanlar gibi geliyor ki tezimi ispatlamaya hazırım geneli ev hanımı zaten ))

Valla benim de evim pembişli, mavili, çiçekli eşim gayette güzel yaşıyor hatta huzur buluyorum eve girince diyor. Benim zevkim bu, kendime göre döşedim birileri beğensin diye değil. İnstagram da kullanıyorum ayrıca, bazen fotoğraf koyuyorum bazen canım istemiyor.

Birilerine gösteriş yapmak için değil, instagram zaten fotoğraf paylaşım sitesi ve kişi ne isterse onu koyar. Sizin bahsettiğiniz evleri bende görüyorum. Herkes imkanlarına göre yaşar. Bakıyorum ve geçiyorum.

Diyorsunuz ki; pembe masalsı evlerde kocaları nasıl yaşıyor, her şey renkli renkli, bir sürü eşya, depoları mı var diye aslında hoş bir şey değilmiş gibi eleştirip bir de eleştirdiğiniz şeye özeniyorsunuz hiç farkettiniz mi? İmkanlarınız olsa aslında onlardan farklı olmayacaksınız, o yüzden kötülemeyin bence.

Tabi ki zaten işi gücü olan insan olsa vakit bulamaz vakit bulsa bile yararlı bilgiler vs paylaşırsın yani.. Ama o paylaşımlar. "Dur komşumu çatlatayım yeni koltuk takımı görsün." "Dur Ayşe'yi kıskandırayım kocamla" gibi... Biz de kadınız yani anlıyoruz az çok

Ay bu konu da mi geldi "off onlar ev hanimi zaten yaa :dd " durumuna.

Bir ara Starb...s kahveleri meşhurdu sanırım. Herkes oradaki sabah kahvelerinin resmini çekip koyuyordu bir yerlere...Sosyal medyada yokum ben, sağ olsun bütün arkadaşlarım var ama....Resim çekip çekip koyuyorlar oradan biliyorum. Ama Starb...s kahve kutusunun resmi neden çekilip konulur ki bir yerlere? Bunu sorduğumda "ama herkes koyuyor", "kızım moda bu böyle uzak kalma" filan diyorlar ama sağ olun ben almayayım diyorum hep...Bir de check-in olayı var ki, ilk duyduğum zamanlar onu da havaalanında check-in yaptırmak sanıyordum, sonradan aymıştım olaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…