- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- 173
- Konu Sahibi catherineblake
-
çok çok haklısınız canım... bende yaptıgımın farkına vardım... bıraz geç kaldm ama zararın neresınden dönülse karmış :)Sosyal medya gerekse instagram, tamamen insanlarin gosteris icin kullandigi bir mecra... asla ama asla bakmiyorum oyle sitelere, varsin bir ekmegim bir de cayim olsun huzurum olsun, kendinizi sorgulamayin asla ve hayatinizin kiymetini bilin. Birdaha asla tekrardan bugunu yasayamayacaksiniz, oturup instagramdan insanlarin hayatlarina bakip kendinize dert edeceginize gecin soyle guzel bi cay yapin keyfinize bakin. Ne hayatlar var sizin yerinizde olmak icin hayaller kuran insanlar var, siz ise kiymetini bilmeyip, isyan ederseniz yanlis yaparsiniz. Oturup sukredin Allah'a ocakta aşınız , kafanizi sokacak bi yuvaniz var.
balık yemek dünyanın en haz verıcı olayı sanki e sanki sadece onlara özel :)Sadece balık tabağının resmini çekmiş ve altına kocişle balık keyfisi yazmış... :) komikler yaa
yok canım kötülemıyorum asla benımde hesabımda 230 adete yakın resmım mevcuttu en son ben sadece sunum yapanlar ev dekoruyla ugrasanları takip etmezdım edebıyat sanatla alakalıda cok kullanımı guzel olan bır yerdi benım için ama nasıl oluyorsa takip etmesem bıle bır sekılde karsıma hep cıkıyorlardı hoşnut olmamaya başladım kendıme döndüm ndn galiba ben eksıgım onlar mukemmel bu hısse kapıldım ama uzak kalarak kendımı iyileştirdim... kişisel algılamayın lutfenKonuya ve yapılan yorumlara bir baktım da o tarz fotoğraf paylaşanların hepsi tuh kaka kotu insan olmuş. Instagram denilen sosyal paylaşım sitesi niye var fotoğraf paylaşmak icin ben mi yanlış biliyorum acaba. Kimi evini paylaşır kimi okuduğu kitabı kimisi de çocuğunu. Paylaşılan fotoğraf caninizi mi sıkıyor takip etmezsiniz görmezsiniz olur biter. Bunun lmrenmekle alakası yok bugün oradaki fotograf sizi rahatsız eder yarın dizideki bir sahne öbürünü gün bu forumdaki bir konu ya da dekorasyon sayfasındaki bi fotograf. Başkasını değil kendinizi sorgulayın bence ayrıca eminim ki sizde başka güzelliklerin sahibisinizdir.
allah mutluluğuna mtluluk katsın canım :) belki oda olur ilerde bir sabah gözlerini pariste açabilirsin:) bende norveçi görmeyi cok isterdımAman salla gitsin ben öyle eve falan özenmiyorumda şu ülke ülke gezenlere pek özeniyorum ama mutsuzmuyum asla. Çok huzurlu mutlu bir hayatım var param çok olmasada şükür
canım benım yaBen de bebeğim nedeniyle birkaç anne takip edeyim dedim valla anneliğimi sorgulattılar bana. Sanırsın onların bebesi S.çmaz kusmaz, mükemmel ötesiler ve onlar Bebek bense armut yetiştiriyorum heralde demiştim. Anneler zaten o biçim fit, benim doğum sonrası vücudumun şekli şemali kaymış. Neyse takibi bıraktım , ben, doğum göbeğim ve oğlum daha mutluyuz şimdisen de bırak takibi onları.
Aman salla gitsin ben öyle eve falan özenmiyorumda şu ülke ülke gezenlere pek özeniyorum ama mutsuzmuyum asla. Çok huzurlu mutlu bir hayatım var param çok olmasada şükür
ne güzel ozaman canım ins... ı olması gerektiği gibi kullanıyorsun.... lafım sana değil üzerine alınma sen bu genellemenin içinde olmuyorsun anlattığın kadarıylaBenimde pembe takımım var kocam onda yer. Nolmuş tabak yani. Pembe diye yemicek mi? Pembeyi severim pembe eşyalarım vardır. Ama pembiş bir prenses evim yok. Avangard salon takımım var. Mutfağım her türlü ıvır zıvırı alıyor. Depom yok. Bu genellemeyi anlamadım açıkcası.
Tabiki kocamla cocuğumla mutlu anlarımı koyucam. Ha kocamla kavga etmiyo muyum? Ediyorum. Üzülmüyo muyum? Üzülüyorum. Ama bu yüzden ağlarken fotoğrafımı çekip instagrama yüklemem. Sen de yüklemezsin zannediyorum. Öyle 50k takipcimde yok. Simdi senin için baktım. 80 kişiymiş. Hiçte gösteriş meraklısı değilim
Ya bende bunu anlamıyorum. O zengin ama mutsuz. Ben fakir ama mutlu. Bu kafa hiç değişmiyo. Yani herşeyde böyle. Yakışıklı ama huyu kötü olur mesela. Çirkin olsun benim olsun kafa yapısı falan. Ve bu yorumlar kk da hep yapılıyorBir de çoğunluk mutsuz olduklarını söylemiş. :)
Bu da bir çeşit rahatlama biçimi sanırım.
Yahu insanlar mutlu olsunlar tabii, neden olmasınlar?
Saçma sapan sofra fotoğrafları kadar görgüsüzce bir şey yok amenna.
Fakat "bu fotoğrafları paylaşıp gülücük saçanların aslında içi kan ağlıyor" demek sizin temenninizden öte değil.
Yapabilecceğiniz, değiştireceğiniz bir şey varsa yapın tabii. Yapamayacaklarınız için üzülmek ömrünüze yazık etmektir.
Güldüğüne bakma o aslında çok mutsuz, hükmüne sığınmak bu konunun turnusolü oldu benim için.
ndn bukdr alındın ki canım.... sen değilmişsin işte bahsedilen kişi yada kişilerden biri.... instg... takpiçisiysen az cok kımlerden bahsettiğimi anlamıssındr.. onlar zaten bu konuda yerını sana bana vermezYa bende bunu anlamıyorum. O zengin ama mutsuz. Ben fakir ama mutlu. Bu kafa hiç değişmiyo. Yani herşeyde böyle. Yakışıklı ama huyu kötü olur mesela. Çirkin olsun benim olsun kafa yapısı falan. Ve bu yorumlar kk da hep yapılıyor
inan canım cevremde herkes bu sıra bunu diyor bana... daha fazla geç kalma diyorlar aklımı çeliyorlar inceden:) hayrlısı cok teşekkür ederım guzel yorumun için allah yuvanızın tadını hiç bozmasın aminArkadaşım benim evim var ama kredisini ödemek için lojmanda oturuyorum. Senin gibi alacağım birşeyi almak için 2 kere düşünüyorum.normal insanların hayatları böyle.senin bahsettiğin sanal alemin arka planındaki gerçek hayatlarda borç içinde bir hayat,aşırı harcamalardan dolayı sürekli didişen eşler,birbiri ardınca çekilip ödenemeyen krediler olduğunu düşünüyorum.
Bizler ise kredi kartımızı gününde ödeyip aman faize girmeyelim diye düşünen insanlarız.
Size ufak bir tavsiye maddiyatı düşünerek anne olmayı ertelemeyin,rızkını Bereketini Allah gönderiyor gerçekten,ilk seneler parayla değil sizin sevginizle büyür :)
ne güzel bir yermiş orası öyle 90lar kültürünü kaybetmemiş... 90lar güzeldi:) tabi bende o sosyal medya olayına takılmadan önce kendımı asla sorgulamıyordum olabıldıgının en ıyısı benmdı mutluydum ama görsel olarak açlık oluşturdu bende o insanlar...ama kapatarak uzak durarak yendim sanıyorum... size evinizde ailenizle sonsuzzzz mutluluklar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?