sosyal medyanın özendirdiği mükemmel hayatlar...

çok çok haklısınız canım... bende yaptıgımın farkına vardım... bıraz geç kaldm ama zararın neresınden dönülse karmış :)

yok canım kötülemıyorum asla benımde hesabımda 230 adete yakın resmım mevcuttu en son ben sadece sunum yapanlar ev dekoruyla ugrasanları takip etmezdım edebıyat sanatla alakalıda cok kullanımı guzel olan bır yerdi benım için ama nasıl oluyorsa takip etmesem bıle bır sekılde karsıma hep cıkıyorlardı hoşnut olmamaya başladım kendıme döndüm ndn galiba ben eksıgım onlar mukemmel bu hısse kapıldım ama uzak kalarak kendımı iyileştirdim... kişisel algılamayın lutfen

Ben de bebeğim nedeniyle birkaç anne takip edeyim dedim valla anneliğimi sorgulattılar bana. Sanırsın onların bebesi S.çmaz kusmaz, mükemmel ötesiler ve onlar Bebek bense armut yetiştiriyorum heralde demiştim. Anneler zaten o biçim fit, benim doğum sonrası vücudumun şekli şemali kaymış. Neyse takibi bıraktım , ben, doğum göbeğim ve oğlum daha mutluyuz şimdi sen de bırak takibi onları.

Aman salla gitsin ben öyle eve falan özenmiyorumda şu ülke ülke gezenlere pek özeniyorum ama mutsuzmuyum asla. Çok huzurlu mutlu bir hayatım var param çok olmasada şükür
allah mutluluğuna mtluluk katsın canım :) belki oda olur ilerde bir sabah gözlerini pariste açabilirsin:) bende norveçi görmeyi cok isterdım

canım benım ya işte böyle oluyor aşırı mukemmelıyetçiler bizi kendımızden soyutluyor aynen öyle yaptım oğlusunla sonsuz mutluluklarrr

Aman salla gitsin ben öyle eve falan özenmiyorumda şu ülke ülke gezenlere pek özeniyorum ama mutsuzmuyum asla. Çok huzurlu mutlu bir hayatım var param çok olmasada şükür

Aynen yaa.
Tabak çanak, mobilya bunlar beni etkilemiyor hiç ama ülke ülke gezenlere, gezmeye vakti de şartları da
yeterli olanlara acayip özeniyorum. Bize de nasip olur inşallah

Mutlu olmak için çok büyük şeylere ihtiyacın yok inan.. Çarşıya çıktığında o beğendiğin şeylerden bitanesini al kendine ve onunla mutlu olmaya bak.. Bende severim gorsel detayları, suslu puslu şeyleri, ozenilmiş sofraları..yapabildiğim kadar yaparım da.. Olduğu kadarıyla mutlu olmayı bilmek lazım..evini sev mesela,nasıl olursa olsun kendi evin. En çok orada rahatsin..o özendiğin evlere gitsen diken ustunde olacaksın mesela..sevdiğin beğendiğin biseyi al koy evine. İşte de benim evim.benim hayatım..hem fazla eşyada skinti insana..benim mutfak dolapları ağzına kadar tabak çanak dolu..sınır oluyosun biyerden sonra..temizliği var..bisey alırken ugrasiyosun,hayatın zorlaşıyor vs. Sade hayat iyi aslında bakma sen..o gordugun fotolarin arka planı vardır bence..bi yığın bulaşım çıkması gibi :) hayatını sev kısacası..

Benimde pembe takımım var kocam onda yer. Nolmuş tabak yani. Pembe diye yemicek mi? Pembeyi severim pembe eşyalarım vardır. Ama pembiş bir prenses evim yok. Avangard salon takımım var. Mutfağım her türlü ıvır zıvırı alıyor. Depom yok. Bu genellemeyi anlamadım açıkcası.

Tabiki kocamla cocuğumla mutlu anlarımı koyucam. Ha kocamla kavga etmiyo muyum? Ediyorum. Üzülmüyo muyum? Üzülüyorum. Ama bu yüzden ağlarken fotoğrafımı çekip instagrama yüklemem. Sen de yüklemezsin zannediyorum. Öyle 50k takipcimde yok. Simdi senin için baktım. 80 kişiymiş. Hiçte gösteriş meraklısı değilim

ne güzel ozaman canım ins... ı olması gerektiği gibi kullanıyorsun.... lafım sana değil üzerine alınma sen bu genellemenin içinde olmuyorsun anlattığın kadarıyla

Ya bende bunu anlamıyorum. O zengin ama mutsuz. Ben fakir ama mutlu. Bu kafa hiç değişmiyo. Yani herşeyde böyle. Yakışıklı ama huyu kötü olur mesela. Çirkin olsun benim olsun kafa yapısı falan. Ve bu yorumlar kk da hep yapılıyor

ndn bukdr alındın ki canım.... sen değilmişsin işte bahsedilen kişi yada kişilerden biri.... instg... takpiçisiysen az cok kımlerden bahsettiğimi anlamıssındr.. onlar zaten bu konuda yerını sana bana vermez

Arkadaşım benim evim var ama kredisini ödemek için lojmanda oturuyorum. Senin gibi alacağım birşeyi almak için 2 kere düşünüyorum.normal insanların hayatları böyle.senin bahsettiğin sanal alemin arka planındaki gerçek hayatlarda borç içinde bir hayat,aşırı harcamalardan dolayı sürekli didişen eşler,birbiri ardınca çekilip ödenemeyen krediler olduğunu düşünüyorum.
Bizler ise kredi kartımızı gününde ödeyip aman faize girmeyelim diye düşünen insanlarız.
Size ufak bir tavsiye maddiyatı düşünerek anne olmayı ertelemeyin,rızkını Bereketini Allah gönderiyor gerçekten,ilk seneler parayla değil sizin sevginizle büyür :)

inan canım cevremde herkes bu sıra bunu diyor bana... daha fazla geç kalma diyorlar aklımı çeliyorlar inceden:) hayrlısı cok teşekkür ederım guzel yorumun için allah yuvanızın tadını hiç bozmasın amin

Ahir zaman işte. Evler saray olmuş eşyalar ihtişamlı ama eve gelen yok içinde misafir yok komşu yok. Insanlar akrabaları ile husumetli komşu yok denecek kadar az. Davetleri, kadin günlerini arkadaş toplanmalarini dışarda yapıyorlar. Ee eşya ev tabak çanak kendileri oturup izleyip temizleyip iç geçirmeye sosyal medyada hava atmaya yarıyor. Istisnalar kaideyi bozmaz tabiiki genel olarak yazdim

Arkadas grubu olarak yeni yeni toplasmaya cay kahve icmeye falan baslamistik. Bir süre sonra herkesin kafa uydugu icin degisik planlar yapalim nasil haberleselim dedik de kimsenin Facebook hesabi olmadigini ögrenmistim. Biz de cocuklar icin acmistik iste uzaktayiz annemler görsün diye resim koyuyorduk. 2 sene falan oldu onu da yapmiyoruz artik. Twitter, instagram, facebook... hicbiri yok bende. Evde kullanilmayan esya yok. Süs ivir zivir biblo... eve sokmuyorum. Inanin tabak bardak kirilirsa gidip aliyorum o da sayiyla. Bu tip seylere para dökmeyip, firsat tatil oldu mu geziyoruz. Hatta bir süredir seyahat blogu yaziyorum. Cocuklara ait veya aile resimlerimizi annemlere bile gönderirken suradayiz buradayiz diye mekan bilgisi vermiyorum. Torunlarinin veya bizim herhangi bir yerdeki resimlerine bakiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…