- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
- Konu Sahibi catherineblake
-
ne ara bu hale geldik değilmi? bende çok sorguluyorum istanbulda 1 senelik evlıyım evımın kapısını ailemden başka kimse açmamıştır... eşimin ailesi 6 ay yazlıkta yazın eşimle başbaşa kalıyoruz koca şehirde... instgrmda takip eden komşu görnce selam vermıyor... ilginçlikler dünyasıAhir zaman işte. Evler saray olmuş eşyalar ihtişamlı ama eve gelen yok içinde misafir yok komşu yok. Insanlar akrabaları ile husumetli komşu diye birşey yok denecek kadar az. Davetleri, kadin günlerini arkadaş toplanmalarini dışarda yapıyorlar. Ee eşya ev tabak çanak kendileri oturup izleyip temizleyip iç geçirmeye sosyal medyada hava atmaya yarıyor. Istisnalar kaideyi bozmaz tabiiki genel olarak yazdim
çok güzelmiş... seyahat blogu bence takipçileri için son derece bilgi verıcı merak uyandırıcı benimde takip etiğim birkaç blogger vardı şehirlerin hiç bilmediğim yerlerini nerede ne yendiğini içildiğini öğrenmek çok hoşuma gidiyordu farklı kültürler... bence son derece insana birşeyler katan bir blog yaptıgınız... x kişinin akşam yemeğinde fırında kızarmış somon yemesi bana ne katabilirki?Arkadas grubu olarak yeni yeni toplasmaya cay kahve icmeye falan baslamistik. Bir süre sonra herkesin kafa uydugu icin degisik planlar yapalim nasil haberleselim dedik de kimsenin Facebook hesabi olmadigini ögrenmistim. Biz de cocuklar icin acmistik iste uzaktayiz annemler görsün diye resim koyuyorduk. 2 sene falan oldu onu da yapmiyoruz artik. Twitter, instagram, facebook... hicbiri yok bende. Evde kullanilmayan esya yok. Süs ivir zivir biblo... eve sokmuyorum. Inanin tabak bardak kirilirsa gidip aliyorum o da sayiyla. Bu tip seylere para dökmeyip, firsat tatil oldu mu geziyoruz. Hatta bir süredir seyahat blogu yaziyorum. Cocuklara ait veya aile resimlerimizi annemlere bile gönderirken suradayiz buradayiz diye mekan bilgisi vermiyorum. Torunlarinin veya bizim herhangi bir yerdeki resimlerine bakiyorlar.
gösteriş tam bir gösteri olmuş yani:) rezillik inan o görüntüyü hayal edebılıyorum... zaten dünyanızı sizde bu tarz maddiyat üzerine kurmadığınızdan huzurunuzdan eksilen birşey olmaz onların o lüks görüntüsü size avam gelmiştir bile... allah huzurunuzu mutlulugunuzu hiç eksiltmesın evinizden3 sene once gorumcemin akrabalariyla tanistik sosyal medyadan eklestik falan.. Hergun luks mekanda etiketler foto yorumlarinda kiyafet fiyatlari neler neler.. Ya senin gibi dusunmedim degil.. Bunlarinki hayatsa bizimki ne gibisinden.. Sonra bu yaz gorumcemlere gittik.. Bizi disarida bi mekana davet ettiler luks bi avmnin teras katinda bi cafeye ciktik cikarken magazalarin fiyatlari sok etti beni 1000 tl ceketler 2300 tl botlar yuh dedim.benim uzerimdeki jean 50 tlgeldiler oturduk sohbet muhabbet hepsinjn elinde luks telefonlar adi ilginc icecekler soylediler ben ve saskin kocisim iptal tabi bos bos bakistik hesap odenmeye gelince kadin hesabi odeyemedi gorumcenden borc istedi.. İsin gercek yuzunu gorumcemden ogrendik borc harc boyle mekanlara takilip marka giyiyorlar o suslu evleinde huzur yok borc var stres var.. Azicik asimiz agrisiz basimiz yani
Annemin evi eskidir salonunda sadece iki cekyat tv ve masa var. Ama gelen giden bitmez komşular doludur. Yeni nesil bizlerde böyle insan ilişkileri sıfır. Maalesef gittikçe hırslar artıyor dostluklar azalıyor. Bir yaz olurdu bahçelerde çaylar meyveler vs.. sohbetler olurdu. Şimdi nerdeeee pe :)ne ara bu hale geldik değilmi? bende çok sorguluyorum istanbulda 1 senelik evlıyım evımın kapısını ailemden başka kimse açmamıştır... eşimin ailesi 6 ay yazlıkta yazın eşimle başbaşa kalıyoruz koca şehirde... instgrmda takip eden komşu görnce selam vermıyor... ilginçlikler dünyası
canım benım zaten genelleme yapmıyorum inan.. tabiki herkes kullanıck herkes bır yerlere gidicek gelecek bunu kimse filtreleyemez ama dediğim pembelerden okdr bunaldım ki anlatmam imkansız öyle gümüş tepside sunuyorlarki aklım hayalim almıyor 50 tane kupa bardak alıp hergun başka bir çay şçerken resim koysam bu bana ne kazandırır anlam veremıyorum sadece lafım inst.... bazı üyelerine onalrda zaten en ragbet alan en popüler üyeler :)şimdi olaylara tek yönlü bakmamak lazım. sen şu anda zorlu bir süreçten geçtiğin için senin yaşamın dışında her yaşam daha renkli daha mutlu geliyordur belki. sosyal medya çok yapay bir ortam. elbette insanlar seçerek resim koyuyor seçerek paylaşım yapıyorlar. elbette sabah yataktan yeni kalmışken resim çekilecek koyacak değiliz, elbette daha bakımlı halimizi koyacağız :) o hesap işte. ben de yüksek lisans yaparken inanılmaz yoğundum, hem maddi hem manevi olarak zorlu süreçlerden geçiyordum. o dönemde de ne hikmetse bütün arkadaş eş dost akrabanın nişan düğün furyası başlamıştı :) benim de moralimi bozan buydu. ha onlar adına mutlu oluyordum elbette ama neden ben 6 yıllık sevgilimle evlenemiyorum artık diye kendimi üzer olmuştum. sonra ne kadar anlamsız bir şey yaptığımı fark ettim. hesaplarımı kapatmayı düşündüm ama gerek kalmadan insanların paylaşmlarına takılmamayı öğrendim =) kendi hayatım da yavaş yavaş düzene girdi. faydası olacaksa kullanma şu instagramı, veya sinirini bozanları takip etmeyiver =) ama her paylaşımda bulunan da hava atma amaçlı bulunmuyor bunu da bilmek lazım. ben uzakta olduğum akraba ve arkadaşlarım görsün haberdar olsun diye paylaşıyorum çoğu şeyimi mesela. bir de elbette mutluluklarımı paylaşacağım. şükür ki ben de evlendim ve ilk işim de evimin manzarasını koymak oldu =) şahsen bende ekli olanlardan biri "aaa sırf hava atmak için koymuş" vs diye hasetlense kendimi çok kötü hissederdim herhalde.
çok güzelmiş... seyahat blogu bence takipçileri için son derece bilgi verıcı merak uyandırıcı benimde takip etiğim birkaç blogger vardı şehirlerin hiç bilmediğim yerlerini nerede ne yendiğini içildiğini öğrenmek çok hoşuma gidiyordu farklı kültürler... bence son derece insana birşeyler katan bir blog yaptıgınız... x kişinin akşam yemeğinde fırında kızarmış somon yemesi bana ne katabilirki?
Aminn canimm.. Gorgusuzluk canim bana boyle geliyor bu islergösteriş tam bir gösteri olmuş yani:) rezillik inan o görüntüyü hayal edebılıyorum... zaten dünyanızı sizde bu tarz maddiyat üzerine kurmadığınızdan huzurunuzdan eksilen birşey olmaz onların o lüks görüntüsü size avam gelmiştir bile... allah huzurunuzu mutlulugunuzu hiç eksiltmesın evinizden
Aminn canimm.. Gorgusuzluk canim bana boyle geliyor bu islergösteriş tam bir gösteri olmuş yani:) rezillik inan o görüntüyü hayal edebılıyorum... zaten dünyanızı sizde bu tarz maddiyat üzerine kurmadığınızdan huzurunuzdan eksilen birşey olmaz onların o lüks görüntüsü size avam gelmiştir bile... allah huzurunuzu mutlulugunuzu hiç eksiltmesın evinizden
Show TV de gelin evi programın adı. Bende dün gordum reklamını :)Evet kuzum dün akşam reklamını gördüm.
Kanal D de yanlış hatırlamıyosam.
bi bakalım :) kesin inst.... ünlüleri çıkar :)Show TV de gelin evi programın adı. Bende dün gordum reklamını :)
Ahh arkadasim!disi seni ici beni yakar demisler ya ayni o vaziyet,gosteris manyaklari diyorum ben o kesime,azcik asim agrisiz basimkızlar ben bir konuda sizinle dertleşmek istiyorum. sosyal medya bir tek ins.....m kullanıyorum. ama ondan da soğuttular beni sonunda,kapadım zaten hesabımı da kullanmıyorum artık çünkü ciddi anlamda psikolojimi bozmaya başladılar. heryer pembiş evler,pembiş sunumlar,avangard mobilyalar,vintage esintisi... harika mutfaklar harika çiftler harika hayatlar... inanın kendi yaşam alanımı sorgular oldum benim onlar gibi ankastreli mutfağım yok onlar gibi mükemmel evim hayatım yok... kendi hayatımda mutluyum ama insan iç geçiriyor... özeniyorum neden benimde olmasın diyorum?...merak ediyorum o kadar pembiş ıvır zıvırı bu bayanların mutfakları nasıl alıyor depolarımı var :) her sunuma ayrı fincan ayrı bardak... eşleri de hiç ses etmiyor pembe prenses gibi masalarda karıcıklarının hazırladığı masal yemekleri oturup yiyor bu adamlar:) ''sorsan herkes iyidir'' diye bir söz varya o geliyor aklıma ne kadar doğru herkes mükemmel,bende rutubetli ama parası son derece yüksek 85m2 sevimsiz evimde oturmaya devam ediyorum gördüğüm bir ürünü alsammı almasammı bu ay almayım sonra alırım diye erteliyorum. en kötüsü de bebeğime iyi bir hayat sağlayamayacağım diye anne olmak fikrini erteliyorum....hayat hiçte adil bir yer adil değilmiş bunun farkına varıyorum...
haklısın canım görmemek tek çözüm :)Ahh arkadasim!disi seni ici beni yakar demisler ya ayni o vaziyet,gosteris manyaklari diyorum ben o kesime,azcik asim agrisiz basimbosverr boyle gelmis boylede gider..
Canım benim neden alınıyım. Sen beni tanımazsın ben seni. Demek istediğimi anlatamıyorum sanırım.ndn bukdr alındın ki canım.... sen değilmişsin işte bahsedilen kişi yada kişilerden biri.... instg... takpiçisiysen az cok kımlerden bahsettiğimi anlamıssındr.. onlar zaten bu konuda yerını sana bana vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?