- Konu Sahibi Merifettah
-
Son yeni resimlerden olsa tamam derdim ama çok eski bir resmi ve durduk yere neden baktın olmayacak mı?Profiline bakarken yanlışlıkla olmuş deyin, yalana gerek var mı?
Çok yakın arkadaşınızın evleneceği adamın profilini kurcalamanız çok da garip değil bence.
Şahsen ben neden baktın demezdim, arkadaşım eşimin profilini gezebilir, belki benim görmediğim birşey görüp beni uyarır. Stalk’un şanındandır, bebekliğe kadar inilirSon yeni resimlerden olsa tamam derdim ama çok eski bir resmi ve durduk yere neden baktın olmayacak mı?
'' Kanka, öyle bakarken yanlışlıkla oldu. '' dicen ne dicen?Günaydın kadınlar
Sabah sabah başıma ne iş geldi anlatamam, ama anlatacağımgülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, çok yakın Bi arkadaşım var uzun zamandır evlenmek istiyor ama evlenemiyordu, şimdi nişanlandı ama adam çok yaşlı duruyor ben diyim 45 siz diyin 50 ama arkadaşım ketum hiç bir şey söylemiyor nişanlısı hakkında, çok zengin diyor ama giyinişi altında ki arabası arkadaşıma yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları, hiç zengin gibi durmuyor, neyse Dün arkadaşım facebookta etiketlenmiş resim paylaşmış bende adamın profiline baktım öyle stalklıyım dedim bakalım nedir ne değildir diye, nasıl olduysa resmini paylaşmışım, sabah ta beni biri aradı, dedi ki bu kişi kim dedim arkadaşımın nişanlısı, resmini paylaşmış sın dedi, ne diyorsun dedim Allahtan bebeklik resmini paylaşmış mışım (ne kadar atalkladıysam çocukluğuna inmişim) konu şu ki şimdi onlara bildirim gitmiştir ve arkadaşım bana soracak neden paylaştın diye belkide gördü ben ne diyeceğim bana mantıklı bir yalan söyler misiniz?
Not: yakışıklı yada kıskandığımdan değil asla, çünkü Allah yaratmış ama çok ta çirkin, sadece merakı..
Hemen yargı dağıtmaya başladınızYani adamı stolklayacak kadar neden taktın bilmem.. Ayrıca sanane.. leyllba da çok çirkinmiş ama mecnun aşkndan dağları delmiş..
Durudk yere gece gece neden baktın demez mi ya'' Kanka, öyle bakarken yanlışlıkla oldu. '' dicen ne dicen?
Çalışıyon ya hani gündüz.Durudk yere gece gece neden baktın demez mi ya
Hahahha çok komik, o benim yakın arkadaşım ve içimde kötü bir his olduğu için baktım, arkadaşım çok evlenmek istediği için ve sırf evlenmek olsun diye evlendiği için hata mı yapıyor diye baktım, ayrıca onun tek dostu benim ve gayette benimle dost olduğu için mutluBence iyi olmus. insanlarin profilini kotu niyetle didik didik eden biri olduğunuzu soyleyin, kendini kurtarsın arkadasiniz.
Şuan beraberlerYakın arkadaşımsa direk söylerim “seninkini stalk yaptım bakalım gbt’si temiz mi kızımızı verelim mi diye” ama yüzüme gözüme bulaştırmışım
Kız arkadaşın da sevgilisine seni gösteriyordum, yanlışlıkla paylaştık desin. (Tabi gerçekten yakın arkadaşınsa)
Off yok ya 15 gün evdeyim evdeyken paylaştımÇalışıyon ya hani gündüz.
Şuan beraberler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?