- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Merifettah
-
Yani adamı stolklayacak kadar neden taktın bilmem.. Ayrıca sanane.. leyllba da çok çirkinmiş ama mecnun aşkndan dağları delmiş..
Ay oydu o karştrdm düzeltme de yapamıyorumDağları delen Ferhat değil miydi yaa
Tamam da belki yaşlı ve zengin birini tercih ediyor aşk istemiyor mantık olarak bakıyor size neYa verdiğin örnek yanlış anladık da, ben nerde arkadaşıma yalancı demişim, bişey diyim mi sizin kalbiniz olumsuz bakıyorn evet yaşlı çirkin arkadaşım yanında kızı gibi duruyor, gocununda demedim zaten, kimsenin hayatında burnumu sokmuyorum, kendisine de sordum zaten seviyor musun diye hayır dedi evlenmek için evleniyorum dedi, hata yapıyorsun dedim, pişman olursun dedim, belki farklı bişryini görür ve söylerdim, neyse sizede bye, konumdan rahatsız oldunuz ben nezaketen cevap yazıyorum Sizden tekrar yazmasanız sevinirim
Sizin ki stalklamak değil. Adamın çocukluğuna inmişsiniz resmenYani adamı stolklayacak kadar neden taktın bilmem.. Ayrıca sanane.. leyllba da çok çirkinmiş ama mecnun aşkndan dağları delmiş..
Ben değilm ki oSizin ki stalklamak değil. Adamın çocukluğuna inmişsiniz resmen
Profile icinizde kotu his oldugundan mi baktiniz? Ne alaka ki? Tamam oylesine bakiyordum deseniz normal,insanlik hali eliniz deger paylasirsiniz adamin resmini de. Bir insanin profilinde ne bulmayi bekliyordunuz cok sasirdim. He falsosu olsa faceye koyar dimi? MantiksizHahahha çok komik, o benim yakın arkadaşım ve içimde kötü bir his olduğu için baktım, arkadaşım çok evlenmek istediği için ve sırf evlenmek olsun diye evlendiği için hata mı yapıyor diye baktım, ayrıca onun tek dostu benim ve gayette benimle dost olduğu için mutlu
Allah Allah ya, iyi misiniz yakın arkadaşım ne istediğini ben biliyorum, öyle olsaydı karşısına çıkan o kadar çirkin kişiyi çirkin diye reddetmezdiTamam da belki yaşlı ve zengin birini tercih ediyor aşk istemiyor mantık olarak bakıyor size ne
Günaydın kadınlar
Sabah sabah başıma ne iş geldi anlatamam, ama anlatacağımgülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, çok yakın Bi arkadaşım var uzun zamandır evlenmek istiyor ama evlenemiyordu, şimdi nişanlandı ama adam çok yaşlı duruyor ben diyim 45 siz diyin 50 ama arkadaşım ketum hiç bir şey söylemiyor nişanlısı hakkında, çok zengin diyor ama giyinişi altında ki arabası arkadaşıma yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları, hiç zengin gibi durmuyor, neyse Dün arkadaşım facebookta etiketlenmiş resim paylaşmış bende adamın profiline baktım öyle stalklıyım dedim bakalım nedir ne değildir diye, nasıl olduysa resmini paylaşmışım, sabah ta beni biri aradı, dedi ki bu kişi kim dedim arkadaşımın nişanlısı, resmini paylaşmış sın dedi, ne diyorsun dedim Allahtan bebeklik resmini paylaşmış mışım (ne kadar atalkladıysam çocukluğuna inmişim) konu şu ki şimdi onlara bildirim gitmiştir ve arkadaşım bana soracak neden paylaştın diye belkide gördü ben ne diyeceğim bana mantıklı bir yalan söyler misiniz?
Not: yakışıklı yada kıskandığımdan değil asla, çünkü Allah yaratmış ama çok ta çirkin, sadece merakı..
Hahahha bebeklik resmi yalnız foto ve siyah beyaz birine benzetememŞimdi aklıma geldi, tanıdığımız birine benzettim, birine gösterirken(anne,kuzen,kardes vs) o yanlışlıkla paylaşmış de
doğruyu söyleyin, profiline baktım, yanlışlıkla olmuş deyin, paylaşımı da kaldırın.Günaydın kadınlar
Sabah sabah başıma ne iş geldi anlatamam, ama anlatacağımgülsem mi ağlasam mı bilemiyorum, çok yakın Bi arkadaşım var uzun zamandır evlenmek istiyor ama evlenemiyordu, şimdi nişanlandı ama adam çok yaşlı duruyor ben diyim 45 siz diyin 50 ama arkadaşım ketum hiç bir şey söylemiyor nişanlısı hakkında, çok zengin diyor ama giyinişi altında ki arabası arkadaşıma yaptıkları daha doğrusu yapmadıkları, hiç zengin gibi durmuyor, neyse Dün arkadaşım facebookta etiketlenmiş resim paylaşmış bende adamın profiline baktım öyle stalklıyım dedim bakalım nedir ne değildir diye, nasıl olduysa resmini paylaşmışım, sabah ta beni biri aradı, dedi ki bu kişi kim dedim arkadaşımın nişanlısı, resmini paylaşmış sın dedi, ne diyorsun dedim Allahtan bebeklik resmini paylaşmış mışım (ne kadar atalkladıysam çocukluğuna inmişim) konu şu ki şimdi onlara bildirim gitmiştir ve arkadaşım bana soracak neden paylaştın diye belkide gördü ben ne diyeceğim bana mantıklı bir yalan söyler misiniz?
Not: yakışıklı yada kıskandığımdan değil asla, çünkü Allah yaratmış ama çok ta çirkin, sadece merakı..
:)) kendi tipime bakarım, başkalarına da bakarım benim için dış görünüş de davranışta insanın içini azda olsa yansıtır düşüncesindeyim, mütevaziliği de ayırt edebilecek durumdayım, düğüne 1,5 ay kala kiralık ev bulamamak mütevazilik değildir, 2 bin liralık evi pahalı diye tutmayan biri i, ve arkadaşım saf sadece iyi niyetli biri olduğu için kimsesiz olduğu için bu kadar inceledim, hee yakın arkadaşım kimsesi olsada incelerdim, Burda sizi beni yargılayın demiyorum, siz benim gibi insanları çıkarın hayatınızdan, beni tanıyan kişilerde huyumu bilir, saygılarStalkunuza bahane bulmak için adamı baya gömmüşsünüz ama gerek yoktu, hepimiz yapıyoruz, yanlışlıkla, dalgınlıkla böyle şeyler de olabilir, sayfada paylasilir, fotografi begenilir bu da kötü niyetli olduğunuzu göstermez ama insanlarla ilgili görüşleriniz hep bu şekilde paylasiyorsaniz arkadaşınızın sessiz kalmasını ve size anlatmamasini anliyorum, çevremde sizin gibi insanları hep hayatimdan çıkardim rahat ettim, kendi tipine bakmadan ona buna çirkin derler sonra neyse Allah yaratmis derler, zenginlik konusundaysa şu var belki adam mütevazi yaşıyodur gerçek zenginler zaten gösterme kaygısı yaşamazlar. Azıcık arkadasınıza değer veriyorsanız anlamsiz önyargılarinizi bir kenara birakip ondan dinlemeye öğrenmeye çalışın. Tanimadan etmeden çirkin yaşlı diye etiketleyenler niyetleri ne okursa olsun bana fesat geliyor.
Ayy arkadaşım aradı şimdi, o işte, ben izindeyim diye geç aramış uyuyorum diye, gayet normal konuştuk, o bişey demedi bende demedimAyyyyyy allahiimmm korkunç
Ne olduğunu yaz konu sahibi kızla konuşursan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?