Sosyal paylaşımda yanlışlıkla arkadaşımın nişanlısının resmini yayınladım acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tamam da belki yaşlı ve zengin birini tercih ediyor aşk istemiyor mantık olarak bakıyor size ne

Stalk bir alışkanlık artık o yüzden merak etmeni doğal karşılıyorum. Yalan bulamam ama ben Allah düşmanımın başına vermesin demeye geldim

Şimdi aklıma geldi, tanıdığımız birine benzettim, birine gösterirken(anne,kuzen,kardes vs) o yanlışlıkla paylaşmış de

Profile icinizde kotu his oldugundan mi baktiniz? Ne alaka ki? Tamam oylesine bakiyordum deseniz normal,insanlik hali eliniz deger paylasirsiniz adamin resmini de. Bir insanin profilinde ne bulmayi bekliyordunuz cok sasirdim. He falsosu olsa faceye koyar dimi? Mantiksiz

Stalkunuza bahane bulmak için adamı baya gömmüşsünüz ama gerek yoktu, hepimiz yapıyoruz, yanlışlıkla, dalgınlıkla böyle şeyler de olabilir, sayfada paylasilir, fotografi begenilir bu da kötü niyetli olduğunuzu göstermez ama insanlarla ilgili görüşleriniz hep bu şekilde paylasiyorsaniz arkadaşınızın sessiz kalmasını ve size anlatmamasini anliyorum, çevremde sizin gibi insanları hep hayatimdan çıkardim rahat ettim, kendi tipine bakmadan ona buna çirkin derler sonra neyse Allah yaratmis derler, zenginlik konusundaysa şu var belki adam mütevazi yaşıyodur gerçek zenginler zaten gösterme kaygısı yaşamazlar. Azıcık arkadasınıza değer veriyorsanız anlamsiz önyargılarinizi bir kenara birakip ondan dinlemeye öğrenmeye çalışın. Tanimadan etmeden çirkin yaşlı diye etiketleyenler niyetleri ne okursa olsun bana fesat geliyor.

doğruyu söyleyin, profiline baktım, yanlışlıkla olmuş deyin, paylaşımı da kaldırın.

Adamı hemen engelle adama bildirim gittiyse seni göremez resmini kimin paylaştığını anlamaz. Görmemiştir belki uyuyordur adam hemen engeli bas adama.

:)) kendi tipime bakarım, başkalarına da bakarım benim için dış görünüş de davranışta insanın içini azda olsa yansıtır düşüncesindeyim, mütevaziliği de ayırt edebilecek durumdayım, düğüne 1,5 ay kala kiralık ev bulamamak mütevazilik değildir, 2 bin liralık evi pahalı diye tutmayan biri i, ve arkadaşım saf sadece iyi niyetli biri olduğu için kimsesiz olduğu için bu kadar inceledim, hee yakın arkadaşım kimsesi olsada incelerdim, Burda sizi beni yargılayın demiyorum, siz benim gibi insanları çıkarın hayatınızdan, beni tanıyan kişilerde huyumu bilir, saygılar

Dün ben de kuzenim nişanlandı yeni nişanlısı çok çirkin arkadasimla giybetin dibine vurmuşuz. Resmini göndereyim arkadasima dedim. sen git is yerinin gurubuna at resmi allahdan saniyesinde anladım gurupda paylaştığımı herkesden sil yaptım.insallah kimse gormemistir Valla stalk yapacağız diye rezil oluyoruz biz kadınlar dikkat etmek lazım.

Ayyyyyy allahiimmm korkunç
Ne olduğunu yaz konu sahibi kızla konuşursan
Ayy arkadaşım aradı şimdi, o işte, ben izindeyim diye geç aramış uyuyorum diye, gayet normal konuştuk, o bişey demedi bende demedim Belki benden bekledi bilmiyorum, eğer ki sorarsa dicem, AA kim ben mi hiç farkında değilim kanka ya, beni biliyorsun aktif Facebook kullanmıyorum dicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…