Sosyal paylaşımda yanlışlıkla arkadaşımın nişanlısının resmini yayınladım acil yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yargı dağıtıyor ama yanlış dağıtıyor
Enazından en yakn arkadaşm da olsa kalkıp nişanlısı icin çok çirkin yok yok yalan diyor bu zengin de değil diyerek bebekliğine tadar stolklamıyorum.. 😌😌 Sadece örneği verirken karştrdm.. Bunda gocunacak birşey olduğunu zannetmiyorum.. insanlarn hayatına burun sokmaktansa ... Hadi byyy

Konuyla alakasız ama dağları delen mecnun değil ferhat mecnun aklını yitirip çöllere düşen:KK52:
Aslında Mecnun da aklını yitirmiyor, tam tersine diğer insandan daha akıllı oluyor. Dünya sevgisini ve dünya sevgililerini bırakıp gerçek aşkın kendisi ve kaynağı olan Allah aşkına kalbini ve aklını ceviriyor

Enazından en yakn arkadaşm da olsa kalkıp nişanlısı icin çok çirkin yok yok yalan diyor bu zengin de değil diyerek bebekliğine tadar stolklamıyorum.. 😌😌 Sadece örneği verirken karştrdm.. Bunda gocunacak birşey olduğunu zannetmiyorum.. insanlarn hayatına burun sokmaktansa ... Hadi byyy
Ya verdiğin örnek yanlış anladık da, ben nerde arkadaşıma yalancı demişim, bişey diyim mi sizin kalbiniz olumsuz bakıyorn evet yaşlı çirkin arkadaşım yanında kızı gibi duruyor, gocununda demedim zaten, kimsenin hayatında burnumu sokmuyorum, kendisine de sordum zaten seviyor musun diye hayır dedi evlenmek için evleniyorum dedi, hata yapıyorsun dedim, pişman olursun dedim, belki farklı bişryini görür ve söylerdim, neyse sizede bye, konumdan rahatsız oldunuz ben nezaketen cevap yazıyorum Sizden tekrar yazmasanız sevinirim

Bence iyi olmus. insanlarin profilini kotu niyetle didik didik eden biri olduğunuzu soyleyin, kendini kurtarsın arkadasiniz.
ya şu konudan bu kadar kötü bir yorumu çıkartmayı nasıl başardınız gerçekten hayret ettim.
siz de hayata karşı iyi niyetinizi sorgulasanız hiç fena olmaz

Ya verdiğin örnek yanlış anladık da, ben nerde arkadaşıma yalancı demişim, bişey diyim mi sizin kalbiniz olumsuz bakıyorn evet yaşlı çirkin arkadaşım yanında kızı gibi duruyor, gocununda demedim zaten, kimsenin hayatında burnumu sokmuyorum, kendisine de sordum zaten seviyor musun diye hayır dedi evlenmek için evleniyorum dedi, hata yapıyorsun dedim, pişman olursun dedim, belki farklı bişryini görür ve söylerdim, neyse sizede bye, konumdan rahatsız oldunuz ben nezaketen cevap yazıyorum Sizden tekrar yazmasanız sevinirim
tatlım hiç buradaki olumsuz, hayatında mutsuz olup sağa sola saldıranlara hiç cevap verme.
bunun dışında bence çok abes bir durum yok. profiline bakıyordum nasıl oldu bilmiyorum yanlışlıkla paylaşılmış desen hiç abes bir durum değil. çünkü merak etmen çok doğal bir durum.
belki de hiç farketmeyeceklerdir.

Çok doğru diyorsun, gayet normal bişey yani bu, erkekler bile kendi arkadaşlarını nişanlısı sevgilisini etiketleyşnce bakıyor yani, sanki adamı aramışım da mesaj atmışım da yok yanlışlıkla oldu demişim, zaten kendi salaklığım gülüyorum, o da zamanında bana diye eşime yanlışlıkla mesaj atmıştı whatsaptan, ama geri silmişti, bende sordum ne yazında sildin kız dedim, ya sana yazacağıma ona yazdım dedi, tamam dedim oluyor yani böyle şeyler, ben onu biliyorum art niyetli kötü kalpli biri değil i, üzülsünde istememe çok saf sadece, babasıda yok, üzüldüm merak ettim,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X