- Konu Sahibi Merifettah
Hahahha mantıklıTanıdığınız başka insanların da eski fotolarını paylaşın, kaldırın vs. Çok sayıda olsun yani. Virüs girmiş dersiniz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahha mantıklıTanıdığınız başka insanların da eski fotolarını paylaşın, kaldırın vs. Çok sayıda olsun yani. Virüs girmiş dersiniz![]()
Evet fesatı benYakın arkadaşın güya, zengin demiş inanmamışsın fesatlanıp didiklemişsin adamı. Madem samimisin dediklerinde arkadaşına diyebilirsin çok çirkin zengin olduğuna da inanmıyorum diye
Huyum kurusunHemen yargı dağıtmaya başladınız
O Ferhat kuzumYani adamı stolklayacak kadar neden taktın bilmem.. Ayrıca sanane.. leyllba da çok çirkinmiş ama mecnun aşkndan dağları delmiş..![]()
Ay karştrmışım neyse çaktrmaO Ferhat kuzum![]()
AynenMecnun kendini çöllere vurmuştu dimi![]()
Yargı dağıtıyor ama yanlış dağıtıyorO Ferhat kuzum![]()
ÇaktımAy karştrmışım neyse çaktrma![]()
Enazından en yakn arkadaşm da olsa kalkıp nişanlısı icin çok çirkin yok yok yalan diyor bu zengin de değil diyerek bebekliğine tadar stolklamıyorum..Yargı dağıtıyor ama yanlış dağıtıyor
Konuyla alakasız ama dağları delen mecnun değil ferhat mecnun aklını yitirip çöllere düşenYani adamı stolklayacak kadar neden taktın bilmem.. Ayrıca sanane.. leyllba da çok çirkinmiş ama mecnun aşkndan dağları delmiş..![]()
Tamam tamam karştrmışımKonuyla alakasız ama dağları delen mecnun değil ferhat mecnun aklını yitirip çöllere düşen![]()
Aslında Mecnun da aklını yitirmiyor, tam tersine diğer insandan daha akıllı oluyor. Dünya sevgisini ve dünya sevgililerini bırakıp gerçek aşkın kendisi ve kaynağı olan Allah aşkına kalbini ve aklını ceviriyorKonuyla alakasız ama dağları delen mecnun değil ferhat mecnun aklını yitirip çöllere düşen![]()
Ya verdiğin örnek yanlış anladık da, ben nerde arkadaşıma yalancı demişim, bişey diyim mi sizin kalbiniz olumsuz bakıyorn evet yaşlı çirkin arkadaşım yanında kızı gibi duruyor, gocununda demedim zaten, kimsenin hayatında burnumu sokmuyorum, kendisine de sordum zaten seviyor musun diye hayır dedi evlenmek için evleniyorum dedi, hata yapıyorsun dedim, pişman olursun dedim, belki farklı bişryini görür ve söylerdim, neyse sizede bye, konumdan rahatsız oldunuz ben nezaketen cevap yazıyorum Sizden tekrar yazmasanız sevinirimEnazından en yakn arkadaşm da olsa kalkıp nişanlısı icin çok çirkin yok yok yalan diyor bu zengin de değil diyerek bebekliğine tadar stolklamıyorum..Sadece örneği verirken karştrdm.. Bunda gocunacak birşey olduğunu zannetmiyorum.. insanlarn hayatına burun sokmaktansa ... Hadi byyy
ya şu konudan bu kadar kötü bir yorumu çıkartmayı nasıl başardınız gerçekten hayret ettim.Bence iyi olmus. insanlarin profilini kotu niyetle didik didik eden biri olduğunuzu soyleyin, kendini kurtarsın arkadasiniz.
Valla helal olsunya şu konudan bu kadar kötü bir yorumu çıkartmayı nasıl başardınız gerçekten hayret ettim.
siz de hayata karşı iyi niyetinizi sorgulasanız hiç fena olmaz
tatlım hiç buradaki olumsuz, hayatında mutsuz olup sağa sola saldıranlara hiç cevap verme.Ya verdiğin örnek yanlış anladık da, ben nerde arkadaşıma yalancı demişim, bişey diyim mi sizin kalbiniz olumsuz bakıyorn evet yaşlı çirkin arkadaşım yanında kızı gibi duruyor, gocununda demedim zaten, kimsenin hayatında burnumu sokmuyorum, kendisine de sordum zaten seviyor musun diye hayır dedi evlenmek için evleniyorum dedi, hata yapıyorsun dedim, pişman olursun dedim, belki farklı bişryini görür ve söylerdim, neyse sizede bye, konumdan rahatsız oldunuz ben nezaketen cevap yazıyorum Sizden tekrar yazmasanız sevinirim
Akıllı bi kadınsa bunu düşünmeli evet ve ona göre davranmalıDurudk yere gece gece neden baktın demez mi ya![]()