Sosyal pıtırcık oğlum ve endişeli annesi ben

Sorma Gangsta, iyi ki arkadaşıma böyle birşey dedi, annemin yanında falan dese var ya, annem etlerimi didiklerdi, adla inandıramazdım kız zayıf diye başımın etini yiyordu, aç bırakıyorsun da böyle çelimsiz derdi yeminle

Ah o anneannelerr der susarım Mune...
Sanırım her anneannede biraz bu var, seviyorlar kızlarıyla çekişmeyi
Ufacık bi aksırsın tıksırsın oğlan "İnce giydiriyon hep üşüdü çocuk, hasta ettiniz" filan... Bunlar apayrı hikayelerimiz gerçi

Yerim ben onu ama ya :) evet herseyin fazlası zarar benim kızım 1 ve 2 yas arası aynen bu şekildeydi inan sokağa parka avm ye restoran a aklına nere gelirse artık herkese bir işve cilve bir öpücük by bylar haddi hesabı yok endişenizi çok yerli buldum aynı korkuyu ben de yaşadım ama geçti çok şükür kendiliğinden

Yerim ben onu ama ya :) evet herseyin fazlası zarar benim kızım 1 ve 2 yas arası aynen bu şekildeydi inan sokağa parka avm ye restoran a aklına nere gelirse artık herkese bir işve cilve bir öpücük by bylar haddi hesabı yok endişenizi çok yerli buldum aynı korkuyu ben de yaşadım ama geçti çok şükür kendiliğinden

İnşallah geçer, uğraşacağım da.
Dün de yine her yeri birbirine kattık, her gezmemiz bi maraton koşusu, bir ikna süreci...
Bi çay içelim dedik oturduk güya, güya çay içtik... En son pastahanenin mutfağındaki dayılar arasından çocuk çıkarmaya çalışıyordum.

Hani pek sosyal çevreye insan içine sokmam dediniz ya o yüzden bu kadar aktif ve atılgan bir çocuktur. Ben de öyleyim çünkü kızımı fazla kalabalık insan içine çıkarmazdım o yüzden görmemiş gibi sağa sola saldırıyor hiç tanımadığı insanlara sarılıp öpmelere doyamazdı. Belki bir kreş anaokulu ya da oyun gruplarına giderse hem daha kaliteli sosyalleşir hem de o huylarını bırakır belki :)

İnşallah ya, kreş zamanına kadar toparlar, olmadı kreşte toparlar..
Daha kreş düşünmüyorum en azından derdini anlatabilecek şekilde konuşup anlayana kadar.

Dediğiniz gibi de olabilir bilmiyorum, hani geri tutardım çocuğu dediğimden "Anne babası harici insan görmez" anlamı da çıkmasın, hep dedeler,anneanne babaanne teyze, kuzen çocukları içinde de oldu, eve misafir gelir gider, belli bir dozuna alışkındır. Hani kendimce bir ayarda tutmaya çalıştım -yabancı- ayırımını yapabilmesi için, annemlerin günlerine filan salıvermedim diyeyim ama öyle olmuyormuş bu işler, tüm pabuçlarımı ters giydirdi, planlı yetiştirmeler alt üst.

Anladım demek istediğini ama hani çocuklar evde uslu başka bir eve gidince her yeri karıştırıyorlar ya onun gibi :) aile fertlerini zaten tanıyor kuzu ama onlarda müthiş bir keşfetme hobisi var yeni insanlar yeni sesler yeni simalar onu cezbediyor

Merak etme geçecek gerçekten büyüdükçe daha bir oturaklı oluyor ve sadece yasitlariyla takılmayı seviyorlar :) misal park a giderdik küçükken hep büyük insanların yanına giderdi çocuklarla pek işi olmazdı şimdi parka gidiyoruz parkta bir yetişkin insan görse kovuyor onları git burası bizim diyor kızım onlar arkadaşların annesi babası diyorum hayıy istemiom sen de git diyor

Gulumseyerek okudum cok tatli bi anlatimin var.evet hepsi geçici:) bir süre sonra mesafe koymayi ve sınirlari mutlak öğreniyorlar.balik ekmege takildim ben. icinde kilcik cikardim ben cok.Aman dikkat derim.Balik ekmek degil sanki kilcik ekmek yiyor gibi oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…