- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 37
- Konu Sahibi EcinniliBarones
-
Kahvekolik sök kız zilinide götür ellerine ver cocukların...sengözlerimebaksanab
Kendi zillerine monte etsinler
sosyal yaşam kuralalrı vardır sevgili polyanna!
insan olan herkes etrafına rahatsızlık vermeden yaşamayı bilir.
balkonuma atılan çer çöpü sorun dahi etmiyorum. balkonum camlarım çifit çarşısı oldu. o temizlenir geçer. ama gecenin 2-3 'üne kadar kapıları çarpamazlar. sabahın köründen gecenin 12'sine kadar at koşturan bağıran bir çocuğa katlanmak zorunda değilim ! insan olan zaten sosyal yaam kurallarını bilir. dağdan mı gelmişler ki saygı nedir bilmiyolar!!
ben şahsen evrimin 3. halkasında takılmış buluyorum bu tip insanları..
asıl sosyal yaşam alanlarına ayak uyduramayan nasıl yaşanacağını bilmeyen bu insanlar dağda yaşamalı.. çünkü her apartmanda 10 tane değil taş çatlasa bir tane çıkıyor böyle hödükler...
depresıf polyannacım tabıkı haklısın cocuk ıcın gıdılmez.bende 1 hafta sonra 7 ayım bıtcek hamıleyım.ama bnm yasadıklarımı ust sayfada bır oku o zaman bana hak vereceksın emınım.esım sabah ısten geldı uyuyor halıyle gelın hanım sabahtan berı topuklularla yuruyor bıde muzıkde cabası.ama gıtmıyorum artık uyarmaya.ınsan olan anlar dusunur bıraz.ha ben acamammı muzık acarım hemde son teknolojı evımdekı bılg vs.ama ıste onların sevıyesıne ınermıyım asla...allah yardımcın olsun...
size ve familyanıza hayatınızda mutluluklar dilerim..
Bu ne şimdi? ben size açıklama yapmaya çalışıp bazen insanların çocukdan ötürü istemeseler bile gürültü edebileceğini anlatmaya çalışmıştım, beni de hakaretlerinizle çevrelediğiniz o familyaya mı dahil ettiniz,sosyal yaşamdan saygıdan bahsedip terbiye sınırlarını aşıp sarfettiğiniz hakaretlerinizi (hödük, dağdan inme, insan olmayan gibi) size aynen iade ediyorum o zaman, Allahtan çevrenizdekilere sabır vermesini, ecinnilerinizden tez zamanda kurtarmasını dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?