Sövmeli miyim cool olmaya devam mı

Adi konmamis bir ilski use neden yazmiyorsun ya da saatlerce kiminle yazisiyorsun diye sormak adami cok onemsedigini gosterir, totosu kalkar. Hic ilgilenmemek daha mantikli.

Sen yazma, o bi ara bosa ciktiginda illa ki arayacak seni. O zaman geregini yaparsin.
Intikam yeri gelip te soguk yenince kivaminda oluyor

Sen yazma, o bi ara bosa ciktiginda illa ki arayacak seni. O zaman geregini yaparsin.
Intikam yeri gelip te soguk yenince kivaminda oluyor
Teşekkür ederim herkese yorumları için. Ben duruşumu bozmamaya karar verdim. Aramayacagim. Sildim numaralarını.
Bi ara bu gece arayacağım filan gibi oldum ama arkadaşlarımla da görüştük hiç bozma tavrını, yakışmaz sana dediler.
Bence de zaten en büyük tepki , tepkisizliktir.
Allaha havale ettim yine :))

herkes demiş zaten yazmayın diye de ben başka bir şey diyeceğim. whatsapptan cool bir şekilde durum paylaşsanız? mesela gece dışarıda çekilmiş gizemli bir fotoğraf gibi. bilemedim şimdi hem belki dikkatini çeker size yazar, siz de cevap vermezsiniz çok da güzel olur.

Ben whatsapp ta hiç durum paylaşmıyorum sevmiyorum yani. Bide gerçekten boşverdim. Onun umrunda değilim. Boşuna aklımı meşgul etmesin artık.

Merhaba kızlar,
Küçük bir gelişme oldu. Benim için orta halli. :))
Kendimi iyi hissediyorum en azından.
YazdıII.
Sadece 'merhaba'.
Ben de girdim . Bi süre sonra görüldü yaptım. Fakat cevap vermedim.
İçimin yağları eridi.
Rahatladım.

Ohhhh olsun
En sevdiğim şimdi o hırs yapsın niye yazmadı diye

Büyük ihtimalle yazıştığı kişi şutladı seni yokluyor
Sen de 5 gün sonrası yaz
Yok hiç yazmiycam. Yazısını kişiyle çabuk ayrıldı yolları büyük ihtimal. Çünkü kullanmadığı bir uygulamada etkin olmuştu o vatsaptan kisa bir süre sonra. Yani eminim çok net anlatamasam da. Ordan da umduğunu bulamadığını anlıyorum. Biriyle benim gibi dikiş tutturamadı yani. Aranıyor.

Bosta kalinca illa ki yazacakti zaten.
Sakin bir daha cvp yazma cunku bundan sonrasi kisir dongu tekrar birini bulursa seni sutlar. Hazir kazanmisken oyle kal.
O beni şutlayabilecek bir insan değil.
Bişeyler çevirdiğini anladığım gecenin sabahı bana tatlı tatlı şeyler yazmaya devam etti. Ben kestirdim. Devam etsem edecekti.
Ya da arasaydim hesap sormak için. İnkar edip beni kafalamaya çalışacaktı. Böyle karakter yoksunu biriymiş.

Cevap vermeye gelirsek tabiki yazmam . Zaten o yazalı 3 gün falan oluyor. Buraya daha yeni yazma fırsatım oldu :))

Biraz abartmamış mısın? Adam görüldü yapıp yazmadığının farkında bile olmayabilir, başkasıyla da mesajlaşıyor olabilir, arkadaş grubuyla da mesajlaşıyor olabilir, bu başkaları erkek kadın her cinsiyetten olabilir. Bence gereksizce kendini kurmuşsun , kendince intikam almışsın, hem yazmışsın hem oynamışsın.
Şunu söylemek istiyorum,sizin anlam yüklediğiniz şeylere sizin gibi/kadar karşınızdaki kişi anlam yüklemiyor. Erkek kafası öyle çalışır, ince detaylarla uğraşmaz. Belki siz yedektekisiniz? Asıl kişi başka biri.
İyice tanışmadan, görüşmeden, ayakları yere basmayan ilişkiler için kendinizi yıpratmayın.büyük anlamlar yüklemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…