Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Sustuğun iyi olmuş sövsen saysan aman ne adammışım da dert olmuşum diyecek sen saysan o duracakmıydı oda içine dert olacak ya küfür edecek ya hakaret en iyisini yapmışsın hiç pişman olmaBen böyle durumlarda hep cool davrandım, coolu bırak kazık yesem bile saygılı saygılı izah ediyordum. Bana yazılmadığında sustuğum zamanlar da oldu. Yok anacım haketmiyorlar, ben sövmediğime pişmanım keşke sövseydim en azından içim ferahlardı
İçinizde kalıp size dert olacağına söyleyin ona dert olsun
Söyleyin gitsin, hanımefendi gibi davrandık da ne oldu? Aa ne kadar da kibar bir kız mı dediler? Sövün gitsin ben de artık söveceğim kimse benim duygularımı hafife alamazİşte aynen ben de böyle bir insanım. Hep sustum bozmadım duruşumu filan ama millet ne iyi insanmış demedi..
Giden hep senden gidiyor artık ben de sizin gibi düşünüyorum keşke susmasaydim. O yüzden bu sefer geç de olsa konuşacağım galiba.
Sövmek işin esprisiydi zaten bana göre değil. Ama ne oldu bana bi açıkla demem gerekmiyor mu. Kötü hiçbir şey geçmedi arada. Bıçak gibi kesmek doğru mu. Konuşursun anlarsın bişeyler bitmiş ya da bi şerefsizlik yapmış öyle biter gider ama böyle yarım yamalak. Ne bileyimSustuğun iyi olmuş sövsen saysan aman ne adammışım da dert olmuşum diyecek sen saysan o duracakmıydı oda içine dert olacak ya küfür edecek ya hakaret en iyisini yapmışsın hiç pişman olma
Bir de şöyle bir şey var benim aylar sonra aklıma geldikçe sinirleniyorum zamanında neden ağır konuşmadım neden ağzının payını vermedim diye. Hatırlayıp hatırlayıp kendime sinirleniyorum. Kişiden kişiye değişir tabiki ama ben kibar davranmanın faydasını görmedim yetti canımaSustuğun iyi olmuş sövsen saysan aman ne adammışım da dert olmuşum diyecek sen saysan o duracakmıydı oda içine dert olacak ya küfür edecek ya hakaret en iyisini yapmışsın hiç pişman olma
Size bir açıklama yapması gerekiyor. ''Bugün fark ettim de biz konuşmayalı bayağı olmuş, yazmamışsın ama şu an çevrim içisin? Bir sıkıntın bir problemin varsa söylebilirdin anlayışlı insanımdır. Ama yok hiçbir sebep olmadan keyfiyetten yazmıyorsan o zaman hadi başka kapıya ki bence başka kapılardasın zatenSövmek işin esprisiydi zaten bana göre değil. Ama ne oldu bana bi açıkla demem gerekmiyor mu. Kötü hiçbir şey geçmedi arada. Bıçak gibi kesmek doğru mu. Konuşursun anlarsın bişeyler bitmiş ya da bi şerefsizlik yapmış öyle biter gider ama böyle yarım yamalak. Ne bileyim
O saatte belki sanal sex yapıyor bir şeylerinin derdine düşmüş ne hesabı soracaksın canım benim 40 yıllık kocaya bile insan basıp gitmeli böylesi durumda sevse istese arar hediye alır adam bir mesajı çok görüyor adam çoktan bitirmiş senin duygunu gözümü görür bu sefer ne yaşadık çok yapışkandır der gurununu elin adamına kırdırma bırak ne halı varsa görsün dönerse de sen yazma birini bulmuş seni yedekte tutuyor ondan sıkılınca yazar oSövmek işin esprisiydi zaten bana göre değil. Ama ne oldu bana bi açıkla demem gerekmiyor mu. Kötü hiçbir şey geçmedi arada. Bıçak gibi kesmek doğru mu. Konuşursun anlarsın bişeyler bitmiş ya da bi şerefsizlik yapmış öyle biter gider ama böyle yarım yamalak. Ne bileyim
1 haftaya kadar bende aynıydım deli gibi kontrol ediyodum ama erkeklerin hepsi aynı bunu öğrendim başkasını bulunca ötekine yallah arabistanaŞimdi kızlar sürekli konuştuğunuz biri var. Son günlerde onunla elde olmayan nedenlerden çok ilgilenemediniz. O da biliyor mazeretinizin olduğunu.
Bir gece WhatsApp tan konuşup iyi geceler diyorsunuz her şey normalKen. ( o gece ilk kez çevrimiçi ama sizin mesajlarınıza bi süre sonra dönüyor ve okundu yapıyor.olabilir. )
sonra uyuyamıyorsunuz bişeyler yazayım diye giriyorsunuz çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz. Gece saat iki üç. Baya girip girip çıkıyor yazisıyor yani.
Kendimi tuttum kimle konuşuyorsun allasen demedim. Tarzım değil zaten. Bunu konuşmak bile çocukça geliyor ama insan inanamıyor.
Neyse sonraki gün öğlen yazdı. Bana hitap ettiği şekilde. Ben ona güzel bişey yazmak istemedim merhaba dedim sadece. Nasılsın dedi. İyiyim dedim bu kadar. 4 gündür hiçbir şey yazmadı. Ve her gece saatlerce online WhatsApp ta.
Çok sinirlerim bozuldu. Hepsi mi aynı ya.
Adı konulmamış ama sevgili gibi sürekli konuştuğumuz bir ilişkiydi.
Kafayi yicem sürekli ergen gibi kontrol ediyorum. Girdi mi diye.
Sizce bişeyler yazmalı miyim? Ya da tam yine gece cevrimiciyken aramalı miyim hayirdir diye.
Aptal gibi hissediyorum. Gerçekten fikre ihtiyacım var. Teşekkürler
Canım ya o havalara girecek benim çevrimiçiliğimi kontrol ediyor oooo ne bulunmaz adamım diye hiç gerek yok valla bebişimSize bir açıklama yapması gerekiyor. ''Bugün fark ettim de biz konuşmayalı bayağı olmuş, yazmamışsın ama şu an çevrim içisin? Bir sıkıntın bir problemin varsa söylebilirdin anlayışlı insanımdır. Ama yok hiçbir sebep olmadan keyfiyetten yazmıyorsan o zaman hadi başka kapıya ki bence başka kapılardasın zaten'' yazın. Sövmeyin madem ama biraz ağır konuşun bence. Sizin durumunuzu gerçekten anlıyorum çok başıma geldi
Bugün farkettim yazarak öncesini siliyoruz, yani gece aktifliğinden falan hiç bilmiyormuş gibi davranacak konu sahibi. Onu o kadar iyi anlıyorum ki, o kadar sinir bozucu durum ki öyle de sanarsa sansınCanım ya o havalara girecek benim çevrimiçiliğimi kontrol ediyor oooo ne bulunmaz adamım diye hiç gerek yok valla bebişim
Ya sana hakaret etseydi o içinden çıkacakmıydı benim arkadaşımı nişan alış-verişine çıkılacağı gün yarı yolda bıraktı biri sonra mektuplar mailler msjlar çocuk gel dedi otele götürmeye kalmış boşverinBir de şöyle bir şey var benim aylar sonra aklıma geldikçe sinirleniyorum zamanında neden ağır konuşmadım neden ağzının payını vermedim diye. Hatırlayıp hatırlayıp kendime sinirleniyorum. Kişiden kişiye değişir tabiki ama ben kibar davranmanın faydasını görmedim yetti canıma
Sorsan bu sefer sevgili miyiz?Ay aynisinin tipkisi başıma geldi sevgili olmadığımiz icin hesapta soramiyorsun. Ama ben yazmadim sonra bi kac araliklarla bana dondu ama yine aynisi oldu. Yine sormadımm . Dikis tutturamayinca dönüyorlar galiba. Ama is isten geciyo canm sonucta baskasiyla konustugunu az cok anliyorum o sekilde kabul edemem
Dönüşler de yalvarmalar yakarmalar annemle babamla tanis demeler bende bi iki naz yapayim diyorum cocuk şaka degil ikinci gunde pat diye yine kayboluyor sozler yeminler hep yalan. Bi de cocuk efendi dindar diye hosuma gidiyordu yani anlayacagin surundurmeye firsat bile vermeden pat diye yine yazmayi kesiyor bende tabi yine bisey diyemiyodum oylece kaldiSorsan bu sefer sevgili miyiz?
Noluyorsun diyecekti
Dönüşlerde sen yüz vermeyip süründürseydin keşke
Engelle ilgili bilip egosunu tatmin ediyorDönüşler de yalvarmalar yakarmalar annemle babamla tanis demeler bende bi iki naz yapayim diyorum cocuk şaka degil ikinci gunde pat diye yine kayboluyor sozler yeminler hep yalan. Bi de cocuk efendi dindar diye hosuma gidiyordu yani anlayacagin surundurmeye firsat bile vermeden pat diye yine yazmayi kesiyor bende tabi yine bisey diyemiyodum oylece kaldi
Günahını almayım ama bir adam gece yarısı neden sürekli onlıne olur belli ki biriyle konuşmak için erkeklerin her dk ka erkek muhabbeti yapmadığını da iyi biliyoruz yani muhtemel aynı zamanda başka biriyle de konuşuyor kimle sevgili olursa diğerini engelleyecek ben olsam çaba sarfetmezdim o kişi içinŞimdi kızlar sürekli konuştuğunuz biri var. Son günlerde onunla elde olmayan nedenlerden çok ilgilenemediniz. O da biliyor mazeretinizin olduğunu.
Bir gece WhatsApp tan konuşup iyi geceler diyorsunuz her şey normalKen. ( o gece ilk kez çevrimiçi ama sizin mesajlarınıza bi süre sonra dönüyor ve okundu yapıyor.olabilir. )
sonra uyuyamıyorsunuz bişeyler yazayım diye giriyorsunuz çevrimiçi olduğunu görüyorsunuz. Gece saat iki üç. Baya girip girip çıkıyor yazisıyor yani.
Kendimi tuttum kimle konuşuyorsun allasen demedim. Tarzım değil zaten. Bunu konuşmak bile çocukça geliyor ama insan inanamıyor.
Neyse sonraki gün öğlen yazdı. Bana hitap ettiği şekilde. Ben ona güzel bişey yazmak istemedim merhaba dedim sadece. Nasılsın dedi. İyiyim dedim bu kadar. 4 gündür hiçbir şey yazmadı. Ve her gece saatlerce online WhatsApp ta.
Çok sinirlerim bozuldu. Hepsi mi aynı ya.
Adı konulmamış ama sevgili gibi sürekli konuştuğumuz bir ilişkiydi.
Kafayi yicem sürekli ergen gibi kontrol ediyorum. Girdi mi diye.
Sizce bişeyler yazmalı miyim? Ya da tam yine gece cevrimiciyken aramalı miyim hayirdir diye.
Aptal gibi hissediyorum. Gerçekten fikre ihtiyacım var. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?