Sövmeli miyim cool olmaya devam mı

Doğru anladığını sanmıyorum. Büyük bir anlam yüklemedim zaten. Şu an gayet anlamsız.
Her gün konuşurken haftalarca aramamak sormamak doğal mi , gecelerce sabahlara kadar erkek grubuyla konuşmayacağıni anlayabilecek kapasitedeyim. Diğer türlü olsa dediğiniz gibi yedek kulübede hala bekliyor olurdum. Ben asılim yedek başkası iddiasında olmadım zaten. Benim için ne mal olduğunun ortaya çıkması yeterli.

Sormayın
Sorsanız bile size gerçek, dürüst vs cevap vermeyecek zaten
Ya yalandan bahaneler üretecek ya ds zeytinyağı gibi üste çıkıcak

Hiç yüz yüze görüştünüz mü?

Konuşmayı deneyin.
Kimseyi yargılamadan infaz etmemek lazım.
Ama durum burdan bakınca hiç iç açıcı görünmüyor o ayrı.

sizin uyuyorum dediğiniz saatte online olduğunuzu görüp o da trip yapmıştır belki. siz ona bakmak için girdikçe sizde çevrim içi olup ona yazmıyorsunuz neticede.

Adı konulmamış ama sevgili gibi
şu sebepten ötürü "sana ne" diye bir cevap alma ihtimaliniz yüksek.
bence.
o yüzden çok da sallamayın kendisini.
yazmayın arayıp sormayın.
hatta kökten çözüm: direkt silin şahsı.

sizin uyuyorum dediğiniz saatte online olduğunuzu görüp o da trip yapmıştır belki. siz ona bakmak için girdikçe sizde çevrim içi olup ona yazmıyorsunuz neticede.
Bu iyimser bi bakış açısı. İlk etapta ister istemez öyle düşünmek istiyor insan. Ama sonrasındaki günlerde devam etmesi hiç aramamak yazmamasi ve online olması bu tezi çürütüyor.
şu sebepten ötürü "sana ne" diye bir cevap alma ihtimaliniz yüksek.
bence.
o yüzden çok da sallamayın kendisini.
yazmayın arayıp sormayın.
hatta kökten çözüm: direkt silin şahsı.
Sildim zaten her yerden. Konu 1 aylık bir konu. Olayın üzerinden 15 gün geçti yazdı bi 15 gün daha gecti bi daha yazdı. Benim de içimin yağları eridi :d

Sildim zaten her yerden. Konu 1 aylık bir konu. Olayın üzerinden 15 gün geçti yazdı bi 15 gün daha gecti bi daha yazdı. Benim de içimin yağları eridi :d
ay evet ya eski konuymuş sonradan cortlamış. kusura bakma arkadaşım
aman sildiğin iyi olmuş, önündeki maçlara bak sen de

tarihe dikkat etmedim valla son mesajlarda çıkınca

Kızlar şimdi de (sabahki mesajına cevap vermedim) "uzun zaman oldu " yazmış.

Sizce hırs mı yaptı beni , cevap vermedikçe?
Jeton mu yeni düştü?

Kızlar şimdi de (sabahki mesajına cevap vermedim) "uzun zaman oldu " yazmış.

Sizce hırs mı yaptı beni , cevap vermedikçe?
Jeton mu yeni düştü?

Bana bak kız senin de bu çocuğa gönlün var gibi gibiyoksa buraya bu soruyu yazmazdın

Cevap yazmaz iyice kudurturdum ben olsam

Yok yazma canim. eger sen iyi geceler dediginde bi sure sonra ona yazsaydin hayirdir diye tamamda. simdi durduk yere yazarsan olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…