- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Doğru anladığını sanmıyorum. Büyük bir anlam yüklemedim zaten. Şu an gayet anlamsız.Biraz abartmamış mısın? Adam görüldü yapıp yazmadığının farkında bile olmayabilir, başkasıyla da mesajlaşıyor olabilir, arkadaş grubuyla da mesajlaşıyor olabilir, bu başkaları erkek kadın her cinsiyetten olabilir. Bence gereksizce kendini kurmuşsun , kendince intikam almışsın, hem yazmışsın hem oynamışsın.
Şunu söylemek istiyorum,sizin anlam yüklediğiniz şeylere sizin gibi/kadar karşınızdaki kişi anlam yüklemiyor. Erkek kafası öyle çalışır, ince detaylarla uğraşmaz. Belki siz yedektekisiniz? Asıl kişi başka biri.
İyice tanışmadan, görüşmeden, ayakları yere basmayan ilişkiler için kendinizi yıpratmayın.büyük anlamlar yüklemeyin.
Silmiştim zaten :) engel vakti geldiSil ve engelle.
Hiç yüz yüze görüştünüz mü?Doğru anladığını sanmıyorum. Büyük bir anlam yüklemedim zaten. Şu an gayet anlamsız.
Her gün konuşurken haftalarca aramamak sormamak doğal mi , gecelerce sabahlara kadar erkek grubuyla konuşmayacağıni anlayabilecek kapasitedeyim. Diğer türlü olsa dediğiniz gibi yedek kulübede hala bekliyor olurdum. Ben asılim yedek başkası iddiasında olmadım zaten. Benim için ne mal olduğunun ortaya çıkması yeterli.
Son güncellemeler yukarıda. Ben o gün cool olmayı sectim:)Sormayın
Sorsanız bile size gerçek, dürüst vs cevap vermeyecek zaten
Ya yalandan bahaneler üretecek ya ds zeytinyağı gibi üste çıkıcak
Hayır.Hiç yüz yüze görüştünüz mü?
Konuşmak istemiyorum. Olayın üzerinden bir ay geçti zaten. Yeni yeni yazıyor. Ben de dindi rüzgarlar.Konuşmayı deneyin.
Kimseyi yargılamadan infaz etmemek lazım.
Ama durum burdan bakınca hiç iç açıcı görünmüyor o ayrı.
şu sebepten ötürü "sana ne" diye bir cevap alma ihtimaliniz yüksek.Adı konulmamış ama sevgili gibi
Bu iyimser bi bakış açısı. İlk etapta ister istemez öyle düşünmek istiyor insan. Ama sonrasındaki günlerde devam etmesi hiç aramamak yazmamasi ve online olması bu tezi çürütüyor.sizin uyuyorum dediğiniz saatte online olduğunuzu görüp o da trip yapmıştır belki. siz ona bakmak için girdikçe sizde çevrim içi olup ona yazmıyorsunuz neticede.
Sildim zaten her yerden. Konu 1 aylık bir konu. Olayın üzerinden 15 gün geçti yazdı bi 15 gün daha gecti bi daha yazdı. Benim de içimin yağları eridi :dşu sebepten ötürü "sana ne" diye bir cevap alma ihtimaliniz yüksek.
bence.
o yüzden çok da sallamayın kendisini.
yazmayın arayıp sormayın.
hatta kökten çözüm: direkt silin şahsı.
ay evet ya eski konuymuş sonradan cortlamış.Sildim zaten her yerden. Konu 1 aylık bir konu. Olayın üzerinden 15 gün geçti yazdı bi 15 gün daha gecti bi daha yazdı. Benim de içimin yağları eridi :d
Cortlamadi da yazdıkça ben de haber ediyorum . Tüm salak yerine konmaya çalışılan kadınlar adına intikam:day evet ya eski konuymuş sonradan cortlamış.kusura bakma arkadaşım
aman sildiğin iyi olmuş, önündeki maçlara bak sen de
tarihe dikkat etmedim valla son mesajlarda çıkıncaBu iyimser bi bakış açısı. İlk etapta ister istemez öyle düşünmek istiyor insan. Ama sonrasındaki günlerde devam etmesi hiç aramamak yazmamasi ve online olması bu tezi çürütüyor.
Sildim zaten her yerden. Konu 1 aylık bir konu. Olayın üzerinden 15 gün geçti yazdı bi 15 gün daha gecti bi daha yazdı. Benim de içimin yağları eridi :d
Kızlar şimdi de (sabahki mesajına cevap vermedim) "uzun zaman oldu " yazmış.
Sizce hırs mı yaptı beni , cevap vermedikçe?
Jeton mu yeni düştü?
Yok kızBana bak kız senin de bu çocuğa gönlün var gibi gibiyoksa buraya bu soruyu yazmazdın
Cevap yazmaz iyice kudurturdum ben olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?