Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

akrep, istedigin kisiye istedigini iletebilirsin umrumda degil, sana kotu bir soz yazmadim sana yakisacagini dusundugum sozleri yazdim sadece.. Herzaman oldugu gibi sozlerimin arkasindayim... Din konusunda tartisma hic bir zaman yapmadim bunu baslatan sensin, git istedigine sikayet et... Hatali olan sensin... Sana kalmadi ramazan ayi diye beni elestirmek... Istedigim ay istedigimi yaparim hesabini da zamani gelince sadece Allaha veririm... Kendini kimle es tutuyorsun anlamadim... Istedigin topikte dolasabilirsin ama saygisizlik yapamazsin ve sen bana ve arkadaslarima saygisizlik yaptin o kadar.. Istersen daha fazla uzatma, cirpindikca batiyorsun cunku...

beni ilgilendiren kısmı yazmıştım zaten ama algılanamamış bu da benim sorunmu değil tabiki..
konuyu farklı boyutlara taşımışsın/taşıyabilmişsin bunu nasıl başardın harikasın:46:
farklı dinlere asla yanlış kelime kullandığımı hatırlamıyorum ki kesinlikle saygım sonsuzdur vee benim çabam saygı duyduğum kadar benim dinimin öngördüğü ramazan ayına saygı duyulmasını istemek(sevgili şahsiyet kendime istemiyorum bunu da iyice anla lütfen)
tabikii herkes istediği ölçüde yaşar ama dediğim gibi lütfen saygı dedim..
konuyu tartışma ortamına iten sensin şekerim neden bu kadar gocundun anlayamadım doğrusu..
site kurallarını gayet iyi bilirim ve inan bana o cümlen dizlerimi titretmedi:34:

konuyu farkli boyutlara tasimadim fakat siz benim anlatmak istedigimi anlayamamissiniz. ramazanda icki icene bu kadar agir bir tepki veren biri kimbilir daha baska kosullarda neler yapardi dedim. siz ramazanda icmiyorsunuz haram diyorsunuz anladik ama iceni de yargilamak size dusmez dedim. alkisli smileyler, cumleleri kurus biciminiz, dininize saygi duyulmasini istediginizi insanlara gosteris sekliniz, bana "sevgili sahsiyet" diye seslenmeniz ve de her seyden onemlisi benim demek istedigimi bile anlayamamis olmaniz zaten benim bu satirlari yazmakla bile degerli vaktimi bosa harcadigimi gosteriyor.

dininize saygi duyulmasini istemek hakkiniz ama bu saygiyi boyle zorbalikla elde edemezsiniz. sizin ilk mesajinizda zaten tartisma yaratmaya calistiginiz dupe duz ortada, o yuzden beni tartismayi baslatmakla da itham edemezsiniz. gocundum evet cunku Soya'yi cok severim ve ona haksiz yere saldirdiginizi ve de bir baska arkadasa da bir laf attiginizi (yine din konusunu acarak) gordugumde cok sinirlendim. anlasilan size yazmakla hata etmisim zaten biz cok farkli frekanslarda olan insanlariz konusarak hicbir seyi cozebilecegimizi zannetmiyorum. ayrica son cumlem sizi korkutmak icin degil, uyarmak icindi bunu da belirteyim.

istediginiz topigi okumakta serbest olabilirsiniz ama istediginiz topige girip alakali alakasiz laflar yazip insanlara camur atmak onlari azarlamak, uzmek, kirmak hakkina sahip degilsiniz boyle yaparsaniz da moderator sizi degil bizleri hakli gorecektir, lutfen moderatorlere bildirin neyi bildirecekseniz. lutfen usenmeyin ve yapin bunu. burayi okuyup da sizi hakli bulacaklarini dusunuyorsaniz cok yaniliyorsunuz.

bu konuda yazdigim son yazidir.

iyi aksamlar arkadaslar, cin restaurantindan yaziyorum size... Muhtesem bir yer burasi... Kuzenim surekli, burasi cok guzel mutluyum huzurluyum diyor... Bunu duymak bile bana dunyaya bedel )) su anda hic birsey canimi sikamaz )) onu mutlu ettim ya, 300 kilo olsam umrumda degik, gerekirse diyet spor veririm kilolari nasil olsa... Kuzenime sizdende bahsettim, hepinize selami var... Cok opuyor hepinizi )) simdi altinkumda dolasmaya cikacagiz, buralari gezdireyim biraz, yqrin aksam ustanbula gidiyor.. Oraya dondugumda fazla gorusemeyecegiz, abilerinde kalacak, belki bir iki kere gorusme firsatimiz olacak... Oyle iste, sizle dertlesmek istedim.. Sizi seviyorum kizlar, iyi ki varsiniz..

Sevgili arkadaşlarım ve yeni misafirlerimiz
yeni kilo çizelgemle karşınızdayım sonunda gördüm 6ları :)
ah bir 60 olayım 58 de bırakıcam :D
nasıl bir alışkanlık bu gözüm hiç doymuyor 19 kilo verdim hala daha fazlasını iştiyorum.

topic biraz tadsızlaşmış karışmışş
eskisi gibi değil pek hoşuma gitmedi ama ben de çok uzak kaldım sizden dolayısıyla mızmızlanmaya hakkım yok.

soyacım iyi tatiller sana 60lar müjdemi vermeye geldimm :)
insirah başa baş mı gidiyoruz sen kaçtasın ? :)
yasemincim fotoğrafta çok dinç ve yazıf duruyosun çok beğendimm :)
qbaby nerde göremedim sanki?
kimleri unuttum acabA?

herkes iyidir umarımmm..
a esraanne geldi aklıma ses seda yok dimi?
nativefly zaten gitti gidiş o gidiş...

paphia ise sallanıp duruyor yorgunluktan ölüyor da kızlar sizlerde hep gözü yazamasa da :)

nasıl bir alışkanlık bu gözüm hiç doymuyor 19 kilo verdim hala daha fazlasını iştiyorum.

eskisi gibi değil pek hoşuma gitmedi ama ben de çok uzak kaldım sizden dolayısıyla mızmızlanmaya hakkım yok.

kimleri unuttum acabA?

herkes iyidir umarımmm..

paphia ise sallanıp duruyor yorgunluktan ölüyor da kızlar sizlerde hep gözü yazamasa da :)
ooo paphiaaa beni geçmişsin
ben de 69.6 çıktım
uff yaaa ne hevesle beklemiştim iftar saatini:)
ama inicem 68e
ay başa baş gidiyoruz nerdeyse
sen ben qwerty hadi bakalım sen bu gidişle hepimizi geçip 60a ereceksin :)

ooo paphiaaa beni geçmişsin
ben de 69.6 çıktım
uff yaaa ne hevesle beklemiştim iftar saatini:)
ama inicem 68e
ay başa baş gidiyoruz nerdeyse
sen ben qwerty hadi bakalım sen bu gidişle hepimizi geçip 60a ereceksin :)

tatlım valla ben hepınızden kiloluydum bunu da göz önünde bulunduralım . .
sizlerin çocuğu var ben daha bekarım...
benden yaşça daha büyüksünüz. .
ben diyetimde mecburi aksaklıklar yaşadım siz hiç aksatmadınız bende çok çok öndesiniz benden :)
ama şu 6yi göstericek diye haftalarca oyaladı beni
70.4 70.2 bitmedi gitmişti ta ki bu sabaha kadar ..
öncesi sonrası önemli değil sonuçta hepimiz görücez 60ı:)

tatlım valla ben hepınızden kiloluydum bunu da göz önünde bulunduralım . .
sizlerin çocuğu var ben daha bekarım...
benden yaşça daha büyüksünüz. .
ben diyetimde mecburi aksaklıklar yaşadım siz hiç aksatmadınız bende çok çok öndesiniz benden :)
ama şu 6yi göstericek diye haftalarca oyaladı beni
70.4 70.2 bitmedi gitmişti ta ki bu sabaha kadar ..
öncesi sonrası önemli değil sonuçta hepimiz görücez 60ı:)

ayyy inşallah görürüz
şu mübarek günlerde dua yerine geçer umarım
60 bi olayım 55e çekicem hedefimi
çünkü benim eşim ramazanda hepten kilo verdi 56 olmuş şok oldum
adam benden fazla yiyip tatlıları götürüp nası 56ya indi anlayamadım
ben yırtınıyorum burda kilo vermek için ama yok

kimleri unuttum acabA?

herkes iyidir umarımmm..

Neden öyle diyorsunuzz eskisi gibi değil pek beğenmedimm bence yenii gelenlerlede topik şenlecekk
Şuann herkezin işi varr oruç ayındayız ve soyada tatilde
Soya dönünce dönüşü muhteşem olacakk değilmiii soyaa
Biz yenii öğrenciler senii burda bekliyoruzz
Ben ,leysal ebru gül yeni öğrencilerinizz seninn tecrübelirine ihtiyacımızz varrr

Bu arada neden gelmiştimm bu sayfaya benn tatlı krızine girdimm,dün şambalii tatlısıı yapmıştımm bu saat oldu yemedimm hiçç ama az önce tepsiyii bir gördümm ellerimm titresi nerdeyse okadar canımm çektiii,ama yokk yenilmee dedimmm ve hemen aklıma burasıı geldii,tatlı isteğii olunca ne yapıyordukk hemenn bir süt ve tarçınn hemen hazırladımm ohh be rahatladımm
şimdi aklımda bile yokk şambaliiiiiiiiiii
buarada hergün yürüşe devam ediyorummm

Neden öyle diyorsunuzz eskisi gibi değil pek beğenmedimm bence yenii gelenlerlede topik şenlecekk
Şuann herkezin işi varr oruç ayındayız ve soyada tatilde
Soya dönünce dönüşü muhteşem olacakk değilmiii soyaa
Biz yenii öğrenciler senii burda bekliyoruzz
Ben ,leysal ebru gül yeni öğrencilerinizz seninn tecrübelirine ihtiyacımızz varrr

Bizler eskisi gibi değiliz çünkü..eski kişiler eski sohbetler olmuyor.
sizlerle şenlenecektir kabul edildiğinize göre arkadaşlar..
zorlu bir süreç bu ama ödülü mükemmel oluyoor sabredinn .. benım de hala gösermem gerek 9 hatta 10 kiloluk bir sabrım ve iradem var..
sizler geldiniz artık burası eskisi gibi değil demek istemedim yanlış anlaşılmalara yol açmayayım :)

ben de sessiz takipçinizim sürekli okuyorum yorumlarınızı...insirah belki hatırlarsın beni doğum sonrası diyet için....seninle yazıştığım için soya kızmıyordur umarım bana...
sizin sayenizde gaza gelip 2 kilo vermiştim tatilden önce ama tatilde geri aldım...şimdi ewime geldim ewimi dipten tırnağa temizleyip bayramdan sonra ben de başlayacağım...kilo vereceğime inanmazdım ama buradaki herkes sayesinde ben de gayret edicm artık inanılmaz motive oluyorum...hepinize çok teşekkür ederim bayanlar...
yarın yeni birgün yarın kadir gecesi şimdiden hepinizin kandilini kutluyorum...allah herkesin gönlündekini verir...herkesin gönlüne göre olsun...

Kizlar davetim vardi oldum.oldum oldum valla...
Olkumadanda cikamadim baya gerilmisiz...
Gozumden uyku akiyo vallla:))
Yasemin karin dumduzmu benmi oyle gordum gece gece..
Kiskandim valla....
Ben kilo veremuuorum kizlar....
Bu ramazan 1 ay geri atti resmen beni...
Akrep arakadasa cvp yazip polimigi uzatamk istemiyorum ama benle ilgili kisma geliyim...
Ben soyanin ictigine karsiamaktan ziyade hedef kilosunda kacamak yapmasina kizdim...ramazanda icmesiyle diger aylarda icmesi arasinda bi fark yoktur ama demissin ya saygi diye bende dinimize saygidan dolayi oyle yazdim..sonuc itibariyle herkezin sevabuda gunahida kendine....
Ama insanlarin yaptigi okadar gunahin yaninda basta seninki gibi tanimadan bilmeden elestirmek yargilamak gibi...en buyuk gunahlarin basinda geliyor canim...icki kendine zarar...
İnsirah afkadasimizin dini bilgisi hepimizden iyi olmak suretiyle yazdiklarini okudugumda cok etkilendim...
Niyet cok.onemli...sabahlara kadar basinu secdeden kaldirma ama kimseye bir faydan dokunmasin...namaz kilma ama herkezin yardimina kos....
Allah katinda hepimiz gunahkariz ama o herkezin icini cok iyi biluyor....
O yuzden bosuna polimik yaratmaya gerek uok..su mubarek gunlerde bence s
Daha fazla uzamasin konu...
Allah herkezin isini gucinu rast gotursun Arkadasim...

günaydın arkadaşlar

herkesin kadir gecesi mubarek olsun

bugun oruca tekrar başladım buyuk başarı toplamında 20 gün oldu orucumun

paphıa ve gwertybaby teşekkürler yorumlarınız için

kızlar akşam avm gittim cumartesi koton da bir pantolom beğenmiştim regl oldum içim denemedim dün akşam gittim ve pantolon bir tane bile kalmamış ya of çok beğenmıştım diğer şubelere sordumdu yok yok neyse butun avm gezdim aslında 60 kg düşünceye kadar birşey almıyacaktım
pantolon ve etekler emanet gibi duryor üzüerimde

bende moda lıne diğe bir mağazda kendime uygun 38 beden açık rengi pantolan aldım üzerinde puanlı bluz aldım ay çok güzel resmini çeker koyarım birde sihay pantolan aldım eve gelince tekrar denedim siyah hoşuma gitmedi bugun değiştirceğim yok yok ben artık açık reng giyeceğim saklayacak bişim yok demi önceden fazlalık çoktu

ay önceden olsa bir pantolon alırken 42-44 beden şöle arkadan belımı ölçer siyah lacivert rengi çoğunlukla alır hemen çıkardımm beden kuçulunce karar vermem daha da zorlaştı çünkü secenek dahamı fazla ne :1::1::1:

geçen salı doktora gitmiştim bütn herşeylerim normal sadece hemoglam ve demir yanı kanım yıne düşük çıktı
normal 11,7 ile 15,50 olması gerekırken benım 9,70 ama buna da şukur önceleri 6 üstüne çıkmazdı doktor bunu tıp fakultesı git bir araştır dedi bu kadar kan ilacı kullanıpta yukselmemesi ilginç dedi aman ben bildim bile böyle benım kan işleri hep aynı

Günaydın herkese,
diyete hiç kaçamaksız devamm.. dün gece çocukları uyuttuktan sonra spor yaptım. evde aylardır öylece duran koşu bandında 20 dakika hızlı tempoda yürüdüm. ama çok hamlamışım. önceden en az 40 dakika yürürdüm. şimdi 20 dakikada yoruldum. belki onun öncesinde çocuklar ile parkta koşturmanında etkisi vardır. ama ben şunu anladım ne kadar diyet yaparsam yapayım. sporsuz zayıflayamıyorum. haftada 4 gün koşu bandında yürümeye karar verdim. bakalım bu haftaya etkisi nasıl olacak..

gunaydin kizlar, hemen tebrikleri yazayim, paphia, tebrikler canim.. Muhtesem bir duygu degil mi )) insanin inanasi gelmiyor... Hep daha fazlasini istiyor )) insirah, sana hangi kiloda dur diyecegiz bilmiyorum 50 kilodan bahsediyirsun ))))))) 55 de sabitle orda kalsin, hic bir kadina bir deri bir kemik vucut yakismas bence... Maksimum dusmek isteyecegin kilo 55 olsun... Ve merak etme, ramazan bitince tum hizimizla o kilolara dogru yol alacagiz canim )) yasemin 38 beden pantolonlar almayami basladin sen bakayim? Vay vay vay, kiyafet almayacagim diyen yasemine bak )) bende 60 a dusene kadar almam demistim ama hic bir sey olmayinca almaya mecbur kaliyirsun iste... Gule gule giy bebegim, daha guzellerini nasip etsin Allah... Qwerty'm, starim benim, sari saclarindan sen suclusun ))))) cok guzel olmussun, kac gundur yazicam unutuyorum )) masallah, Allah nazarlardan saklasin seni... Inci, kupayi biz aldik, cok guzel aldik, soke soke aldik, uzatmayacagim, en buyuk galatasaray ))))))))))) ve dun aksam tatli krizine girip tarcinli sut icen arkadasim, senide tebrik ederim... Isin ozunu kavramaya baslamissin, bu yolda kararli oldugunu gosteriyor bu davranisin, cok tesekkurler.. Aysss, burda istedigin kisi ile yazisabilirsin, kimseye yazisiyor diye kizmam, sadece saygisizlik yapilmasina kizarim, ki sen gayet iyi takipcilerimizden birisn )) istedigin zaman yazismalarimiza katilabilir, aklina gelen sorulari solabilirsin )) ve gelelim bana.. Bugun buyuk gun, birazdan pazara gidicez, once istanbula goturecegim seylerin alisverisini yapicam... Sonra aksam icin yemek hazirliycaz ve balkonu tullerle ve balonlarla susliycez... Annemle babamin 40. Evlilik yildonumu bugun... Kizkardesim ve enistemin ise dogum gunu.. Pasta sparisi vermistik, dun aksam onu aldik cok guzek bir pasta... Bembeyaz bir kalp, uzerinde kirmizi guller var... Annemler bayilacak... Kendime dun aksam elbise aldim, bu aksam onu giycem, face'e foto koycam yarin )) hadi ben ufaktan pazara gidiim buranin pazari oglene kadar ondan sonra toplaniyo, mucksss

Ben tarti rakamimi aksama dogru yazcam kizlar..gece cok su ictim...
Duzene girmek..spor yapmak istiuorum artik....
Bu ramazanda ogrendigim...hic birsey yemesekte kilo verilmiyo...gercekten kacamak yapmadim ama kiloda veremedim cunku ogun saatlerim uyku duzenim tamamen bozuldugu icin...
Hic spor yapamadim icin....
Bu diyet surecinde hepsinin tam olmasi sart...
Bayramda abanta gidiyoruz...babamlarla..cuma cikicaz..4gun ordayiz ordan geldikten sonra arkadaslarimizla cinarciga gidicez onlaeda isleerini ayarlarlarsa...
Ama istedigim kiloda olamoycam malesef:(((
Ben tatile giderken 62 leri gorurum demistim..69dan gram inemedim...off bu ne yaaaa..soya gelde el at bak uone moralim yerlerde...

selam kizlar, panik yok, bayram sonrasi kilolar son hizla verilecek merak etmeyin )) bayramda ne yapacaksiniz ben asil onu merak ediyorum ))))))) o kadar israr ve ikrama direnebilecekmisiniz acaba? Merak etmeyin, ceza vermeyecegim... Bayramda ufak tefek kacamaklariniz olursa gormezden gelecegim ama hepsini yazmaniz sartiyla ve asla abartmamaniz kaydiyla ! Eger kacamaksiz atlatirsaniz memnun olurum, size de eziyet etmek istemem... Netice de o kadar sure oruc tuttunuz, bayrami dilediginizce yasamak hakkiniz... Merak etmeyin, aldiginiz yada veremediginiz her bir kiloyu size verdirecegim )) sevgilerimle...

Bizler eskisi gibi değiliz çünkü..eski kişiler eski sohbetler olmuyor.
sizlerle şenlenecektir kabul edildiğinize göre arkadaşlar..
zorlu bir süreç bu ama ödülü mükemmel oluyoor sabredinn .. benım de hala gösermem gerek 9 hatta 10 kiloluk bir sabrım ve iradem var..
sizler geldiniz artık burası eskisi gibi değil demek istemedim yanlış anlaşılmalara yol açmayayım :)

Zorluu süreçte burdan çokk şey öğreneceğimmm belkii burası eskisi gibii olmasada geçmişte mesajları okuyorumm onlardan çokk güzel bilgiler aldımmm ,
eskii arkadaşlarında gelmesinii çokk isterinn
aslında geliyorlar yazıyorlar amaa yediklerinii kimse yazmıyor sankiii

günaydın arkadaşlar

herkesin kadir gecesi mubarek olsun

bugun oruca tekrar başladım buyuk başarı toplamında 20 gün oldu orucumun

paphıa ve gwertybaby teşekkürler yorumlarınız için

kızlar akşam avm gittim cumartesi koton da bir pantolom beğenmiştim regl oldum içim denemedim dün akşam gittim ve pantolon bir tane bile kalmamış ya of çok beğenmıştım diğer şubelere sordumdu yok yok neyse butun avm gezdim aslında 60 kg düşünceye kadar birşey almıyacaktım
pantolon ve etekler emanet gibi duryor üzüerimde

bende moda lıne diğe bir mağazda kendime uygun 38 beden açık rengi pantolan aldım üzerinde puanlı bluz aldım ay çok güzel resmini çeker koyarım birde sihay pantolan aldım eve gelince tekrar denedim siyah hoşuma gitmedi bugun değiştirceğim yok yok ben artık açık reng giyeceğim saklayacak bişim yok demi önceden fazlalık çoktu

ay önceden olsa bir pantolon alırken 42-44 beden şöle arkadan belımı ölçer siyah lacivert rengi çoğunlukla alır hemen çıkardımm beden kuçulunce karar vermem daha da zorlaştı çünkü secenek dahamı fazla ne :1::1::1:
resminizii gördümm bu halinizle bile çok güzel olmuşsunuzz

Back
X