Selam Kate,
Doktorun soyledigini okudum ve uzuldum ve de sasirdim acikcasi... Ne kisti oldugunu soyledi mi? Yoksa ayrintili cekimde mi belli olacak? Oncelikle her durumda da hic birsey icin uzulme, derdi veren Allah dermanini da verir... Ben hislerime cok guvenen bir insanim hani derler ya 6. Hissi kuvvetli diye iste o insanlardan biriyim sanirim... İcimde hic kotu bir his olusmadi okudugumda.... O yuzden icini ferah tut canim... Bazi kistler zararsizdir oylece dururlar ama hic bir zarari olmaz insana... Kendimden biliyorum, beynimde 4 tane kist var ve 2 yildir onlarla yasiyorum... 3 tanesi etkisiz kist.. Mr cektirsen sende bile cikar, 10 insanin 9 unda var yani... sadece 1 kistim beyne baski yapan bolgede.. Eger beyne baski yapmasa onunda bur zarari olmayacak aslinda.. Bununda tek caresi ameliyat, buyurse ameliyatla alacaklar, surekli kan testi yaptirmam, mr cektirmem bu yuzden... Ama hayatimi etkileyen hic bir yani yok, sara yada epilepsi gibi bir hastaligimda yok... Ustelik bu hastalik icin epilepsi ilaci kullaniyorum mecburen )) cunku baska ilaci yok... Bu arada amcamin oglu bundan 3 yil once epilepsi krizi gecirdi bir anda ve tedavi gordu... Hic bir sekilde boyle bir hastaligi veya belirtisi dahi yoktu... Erken tedavi neticesinde su anda cok iyi, hic bir rahatsizligi kalmadi.. Bunlari anlatmamin sebebi her duruma hazirlikli olman ama gonlunu ferah tutman... Unutma sen neyi cagirirsan hayat sana onu verir... Sadece bebeginin iyi olacagini, herhangi bir saglik probleminin olmayacagini, saglikli ve sihhatli olarak kucagina alacagini dusun ve bunun icin Allaha sukret bol bol... Bunu olmus gibi dusun... Emin ol hayat sana ne istersen onu verir...
Ve unutma biz hep yaninda olacagiz
Sevgilerimle