Soya_Sosu :Karar verdim, Zayıflayacağım )) Hedef yeniden 60 !

Selam kızlar
Napıyorsunuz diye bir bakayım dedim )) ben bu aralar çok yoğunum, işten başımı kaldıramıyorum desem yeridir...
Sağlık problemlerim daha iyi artık.. Ayağım neredeyse iyileşti, elimdeki hissizlik bir gidiyor bir geliyor.. Ama şu anda rahatsızlık verici bir boyutta değil, testlerimi yaptırmadım çünkü şu anda çok yüksek çıkar sonuçlarım tahminen.. Dişlerimde biraz problem var her insanda olduğu gibi )) bu da kan değerlerimi etkiliyor ne alakaysa.. Doktorum diş problemim geçtikten sonra testlerimi yaptırmamı söyledi..
Kiloda sorun yok, aynen devam)) bir daha asla kilo almayacağım ! Tek geçerli kuralım bu artık ))
Sizi seviyorum, iradenizin dışına çıkmayın, şeytanın sizi dürtüp kaçamak yapmaya zorlamasına izin vermeyin..
İsterseniz başaramayacağınız hiç bir şey yok unutmayın!
Ferhat dağları deldi, mecnun çölleri aştı, siz sadece kilo vereceksiniz o kadar ))
Öptüm ))

selam soyam ve kızlar
uzun zaman oldu yazmayalı hiç vaktim yok
geçmiş olsun soyam
özlüyorum kızlar eski günleri hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyor yaaa
ne güzel gaza getiriyoduk birbirimizi
şu an bol limonlu yeşil çayımı içiyorum dışarısı buz gibi bi nebze ısıtıyo insanın içini

kızlar hadi yaaaa gelin artık
açıyorum bakıyorum kimse yok
spor yapamıyorum ama vaktim yok eve trambolin aldık kızım çok istedi diye
ben de zıplıyom arada :)
siz neler yapıyosunuz yasemin qwerty soyam karabiber ne haldesiniz
ben diyetime dikkat etmeye çalışıyorum ama spor yok ve bazen saat 3e kadar aç kalabiliyorum
resmen yemek yemeyi unutuyorum yaaa

Selam insira
Ben iyiyim hala 60 kg dusemedim
Soya ve inci iyi face görüştük burda herkrz bir yerele kayıp oldu
Sen nasılsın tatlim

Selam insira
Ben iyiyim hala 60 kg dusemedim
Soya ve inci iyi face görüştük burda herkrz bir yerele kayıp oldu
Sen nasılsın tatlim

iyiyim canım çoluk çocuk iş güç uğraşıyoruz işte
diyet yapıyorum kendi çapımda ama soya duysa beni topikten atar
gerçi kaçamağım yok ama akşam yemeğim 8i buluyor çoğu zaman
ve sabah kahvaltıyı atlıyorum
şimdi buraya da yazmıyoruz ya bi serbestlik doğdu sanki
ekmeği çıkardım hayatımdan
çünkü bana kilo aldıran asıl etkeni buldum
meğer ekmekmiş
her ne kadar soyam günde bir dilim de olsa yiyin dese de
ben artık ekmek yemiyorum ve kahvaltımı yapamasam da yanıma yoğurt alıyorum veya peynir alıyorum
onu yiyorum
sırf metabolizmam çalışsın diye
yeşil çayımı içiyorum ve lor peynirimi hala yiyorum
tavuk sote hindi sote aynen devam
yalnız spor açısından tembellik oluştu
bu arada tartım bozuldu in çık in çık dayanamdı tabi
bende haberler böyle
siz yazsanız da yazmasanız da ben varlığımdan haberdar etmek istedim sizi
soyam herşey için özellikle de sıfır kaçamak önerin için sana çok teşekkür ediyorum
bunu hayatımın parolası yaptım diyebilirim ve istediğim kiloya indiğimde bu mutlu haberi sizlerle paylaşıcam inşallah

merhaba dicem ama kimse yok gelmemiş hiç 2013 ilk mesajı bana mı ait olacak şimdi.belki girip okuyanınız vardır diye yazıyım dedim özledim hepinizi ben iyiyim kızımda iyi sayılır 15 gün önce doktor kontrolun de kızımda kist olduğunu söylediler ilk duyduğumda çok kötü oldum kistin mesanesine yakın olduğundan bahseti doktor bazen kendi kendine kaybola bildiğinden bakalım tekrar gitmedim bir daha ki kontrolde ne çıkacak göreceğim inşallah kaybolup gidecek kist.onun dışında bu aralar yediklerimi kontrol altına almaya çalışıyorum hamilelikte insanın düzeni hakikaten bozuluyormuş beni görseniz tanıyamazsınız çok kilo aldım.ama bir doğurayım hepsini vericem tekrardan inşallah çokta zaman kalmadı 10 haftam kaldı doğuma hayırlısıyla kızıma kavuşacağım günü bekliyorum.sizlerde kendinize iyi bakın çok yiyip kiloları geri almayın sakın hepinizi öptüm

ay canım umurım ciddi bir problem çıkmaz
çok geç oldu herkes 3-5 kg aldı haydi baştan başladık soyamız hoca yine gel gel senide beklerizzzz

ben ömür boyu böyle yazacam başka çaresi yokkkkk

Merhaba. Büyük ihtimalle benden büyüksünüz o yüzden size abla demek istiyorum. Şimdi ablacım ben 17 yaşındayım ve liseye gidiyorum. 1.63 boyum kilomsa 59. Bu aralar kilom gözüme çok batıyor. Bacaklarım kalın. İstersen ergenlik takıntısı de ama ben zayıflamak istiyorum. Burda daha yeniyim. sizin kilo vermekle ilgili (ne diyorsunuz ona artık bilmiyorum ) onu okudum ve buraya kaydolmaya karar verdim bu yüzden size bu mesajı yazıyorum. Sabah domates salata ve yoğurt yedim 1 saat sonra elma yedim. öğlense mercimek çorbası ve biraz soğurt ve çay. evde yeşil çay yoktu siyah çay ne kadar zararlı? patates kızartması önümde duruyordu bakıp bakıp iç geçirdim ama yineden yemedim. Dün karar verdim sağlıklı şekilde kilo vermeye ve bugün başladım. Hepsi sizin sayenizde. Önerileriniz varsa lütfen söyleyin. Teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…