arkadaşlar merhaba,
ben de zayıflamak istiyorum. birkaç haftadır yürüyüş bandında yürüyorum. sabahları yarım saatle başladım.çok yavaş yürüyordum.çünkü kilolarımdan dolayı bel ağrılarım oluyordu. boyum 1,55 - kilom 66 ve ilk önce 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. dün sabah 45 dk da 3 km yürüdüm. akşam da 35 dk da 2,5 km. yani toplam 5,5 km. üstelik de akşam yürüyüşümde sauna eşofman vardı. sabah da 35 dk kadar yürüdüm yani yine 2,5 km. fakat tartılmadım. ya zayıflamadıysam diye. sabah kalktığımda büyük bir bardak su içtim. yürüyüşten sonra da 1 kibrik kutusu kadar peynir, 3 tane zeytin, 1 domates, birkaç dal maydonoz ve küçük bir dilim ekmek. kepek değildi ama
şimdi işyerindeyim.az önce rezene çayı içtim. biraz içimi baydığı için yanında 1 tane kuru kayısı yedim. öğlen de special k yicem yoğurtla birlikte. yanımda 1 tane de elma var. şuan için ii bir menü gibi görüyor. fakat bazen bir anda kontrolü kaybedip çikolataya saldırabiliyorum. kilo verememenin en önemli nedenlerin bir tanesi bu ve bir diğeri ise akşam yemeğinde sonra eşimle çayın yanında kuruyemiş. fakat 2 gecedir kuruyemiş yememek için başka şeylerle ilgileniyorum. fakat her an eşimin 'ya çayın yanına bir şey yok mu?'demesiyle sihir bozulabilir. sanırım desteğe ihtiyacım var. belki de bu sabah cilt bakımıyla ilgili konulara bakmak için girdiğin bu forum beni güzel bir gubun içine sokmuş olabilir.sabırla okuduğunuz için teşekkür eder, destekleriniz beklerim.
ben de zayıflamak istiyorum. birkaç haftadır yürüyüş bandında yürüyorum. sabahları yarım saatle başladım.çok yavaş yürüyordum.çünkü kilolarımdan dolayı bel ağrılarım oluyordu. boyum 1,55 - kilom 66 ve ilk önce 60 kiloya inmeyi hedefliyorum. dün sabah 45 dk da 3 km yürüdüm. akşam da 35 dk da 2,5 km. yani toplam 5,5 km. üstelik de akşam yürüyüşümde sauna eşofman vardı. sabah da 35 dk kadar yürüdüm yani yine 2,5 km. fakat tartılmadım. ya zayıflamadıysam diye. sabah kalktığımda büyük bir bardak su içtim. yürüyüşten sonra da 1 kibrik kutusu kadar peynir, 3 tane zeytin, 1 domates, birkaç dal maydonoz ve küçük bir dilim ekmek. kepek değildi ama