- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.151
- 83
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Derdi aşk sevgi ileride ailem izin vermez telaşı yani mantığıma oturtamadım ona da anlattım anı evde yaşamayacaklar diledikleri gibi bir evlilik hayatları olmayacak e kağıt üstünde önemi ne ileride nasılsa olan olmuş diyip kabul ederlermiş böyle ikna etmiş kendini
Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
Tansu ciller in esi canim..Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
Son zamanlarda bazı kadınlar sadece kendi soyadını kullanmak istiyor. Bildiğim kadarıyla şöyle bir yol izleniyor eşinizi dava ediyorsunuz ama bu olumsuz anlamda değil. Sizinle beraber işlemleri halletmek için eş kişisi de ilgilenecek mecburen. Uzun süren bürokrasi sonucunda da kadın 'sadece kendi' soyadını kullanabilir. Yalnız şunu belirtmek isterim bu sürecin yıpratıcı ve işlem yapan memurların olayı alaya aldıklarını, sinir bozucu tavırlar içerisine girdiklerini okudum bu işlemi yapanlardan. Bu konuda en basit yorum madem eşinin soyadını istemiyor o adamla neden evleniyor oluyor. Tabi bu kimseyi ilgilendirmez şuan böyle bir hak var. Bir çok kadın ise kendi soyadına sahip çıkmak istiyor.Arkadaşlar merhaba bir konuda size danışmak istedim arkadaşım yakında evlenecek ve eşinin soyadını kesinlikle istemiyor ikinci soyadı olarak da kullanmak istemiyor resmiyette görünmesini de istemiyor hayatına kendi soyadıyla devam etmek istiyor bunu net üzerinden baya bir araştırdık ama bir sonuç alamadık aranızda bilgisi olan var mı bu mümkün mü?
Tansu çiller vermişti kocasına soyadını.Bu mümkün mü sanki ünlü birinin eşi de yapmıştı anımsar gibiyim
Derdi aşk sevgi ileride ailem izin vermez telaşı yani mantığıma oturtamadım ona da anlattım anı evde yaşamayacaklar diledikleri gibi bir evlilik hayatları olmayacak e kağıt üstünde önemi ne ileride nasılsa olan olmuş diyip kabul ederlermiş böyle ikna etmiş kendini
Gizli nikah mı çok Heyecanlı :)Uzun bir süre gizli kalacak evlilikleri o yüzden
Okudum şimdi.Ben patavatsız ötesi biri olduğum için her şeyi patpat zaten söyledim daha okulun bitmesine var iki sene bu iki sene içinde oğlanda falso görse ayrılamaz bile adam bir güzel ailene söylerim diye tehdit eder ama yok kız uzun zamandır tanıdığını iddaa ediyor e fırça faslı geçtikten sonra mecbur çare aramaya yöneliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?