• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyisim mücadelem var ama zafer benim olacak

çoooookkk haklısın sende canım eşlerimizinde bizim soy ismimizi alması her sorunu çözer sanırım tam bir aile oluruz o halde amaaa nerdeeee:66:
 
ya bunlar evlenip hamile kalındıktan sonra yaşandıysa buna ne dersiniz peki.herkez mutlu olmak için evlenir ben çokk aşık evlendim..eşime ödettiğim bişey yok olamazda zaten

ANLAYAMADIĞIM KONU ; Evlendikten sonra bu kadar kötü şey yaşadınız madem, eşinizin soyismini yok saymak yerine NEDEN AYRILMIYORSUNUZ ?

Değer mi huzurunuzu evliliğinizi bozmaya diyeceğim ama msj.lara çok gayriciddi cvp.veriyorsunuz.
 
şahsen benim bekarlık soyadım çok güzeldi..
eşimin soyadı da inanılmaz derecede negatif ve itici!!hatta her soyadımı duyduklarında tanımadığım insanlar takılıyor bana..
hayat boyu buna katlanacak olmam çok kötü:(

çocuğum eğer isterse ona babamdan kalan soyadımı verebilirim,eşim buna bozulabilir ama sonradan öğrendim
meğer eşimin bir akrabası mahkeme kararıyla soyadını değiştirmiş,ulen bende gül gibi soyadımı bırakıyorum
offff ama çok baskı yaptı eşim sonradan düzeltiriz diyerek kabul ettim ama Allah biliyor ya

o soyadından öyle yada böyle kurtulucam...nefret ediyorummm:(




Sevgili hanımlar hamile olduğumdan hormonlarım hat safhada ve kafam zehir gibi çalışıyorr bu aralar:)..Evlendiğim günden beri evde soyisim mücadelem var..Eşim sadece kendi soyismini kullanmamı istiyor,bense kendi soyismimi kullanmakta çok kararlıyım tabiki eşimin soyismini 2.soyisim olarak kullanabilirdim ama onun ailesi buna layık asla olamadılar asla kullanmak istemiyorum..anlı şanlı şerefli babacığımın dedelerimin soyismini kullanmamızı beyler neden bu kadar tepki gösteriyor ne var bunda biz bayanlar bir hiçizde onların adlarıylamı var olduk yani..feminist olduğumdan değil bu görüşlerim ama neden biz onların soyisimlerini ikinci olarak kullanabiliyoruzda onlar bizim kızlık adlarımızı 2.isim olarak kullanmıyorlar..hamileyim ve doğacak çocuğuma bende soyadımı vermek istiyorum hem annesinin hem babasının soyadını alması daha doğru olmazmı sizce.nerde bu eşitlik..dün gece yine bu konuda tartıştım eşimle bütün evraklarımlarımda stüme olan mallarda kendi soyadım ve 2.soyad olarak onu onurlandırmak adına kullanıyorum zaten neden sadece onun adını kullanacağım varmı böyle bir adalet..kızdım bu sabah mahkemeye gittim sanki sadece kendi soyadımı kullanmak için dava açtım..asla bu davadan vazgeçmem..isterse gitsin boşasın umrumda değil..seviyorsa zaten buna karşı çıkmaz..benimle aynı görüşte olan varmı yoksa beni entelmi buluyorsunuz..???
 
ayrılmamakmı...ayrılmıyor benden ben bu durumda evli kalamam zaten..ya benimsin ya ya karatoprağın diyen bir zihniyetse

YA YAPMAYIN Allah aşkına.Zorla mahkemeye gidebilen, soyismi savaşı veren kişi boşanmayı mı beceremiyor ?

Bence çok tutarsız yazıyorsunuz..

AYRICA MESAJ BAŞLIKLARINI LUTFEN ANLAMSIZ HARFLER GİRMEYİNİZ.
 
Bu filmi cok izledik; iyi niyetle yorum yapıyoruz konu sahibi a.g. yazıyor...Ne demekse?

Allah yolunuzu acık etsin, sizin deyiminizle kocanız da sizi boşarsa boşasın.... yarın başka bir konuyla gündemimizde olursunuz zaten....

Hoşçakalın
 
onunda sırası var canm..herşey sırayla hemen yüzüne karşı boşanacam kelimesi kullanmam bu hamile halimle ama ortamı hazırlayınca onunda sırası gelecek
 
yazılarınız o kadar çocuksu söylemleriniz o kadar basit ki cümleleriniz tamamen şımarıklık havasında.Siz daha büyümemişsiniz bence evlenmekte size vcilik oyunu gibi geliyor.Bu nedenlerden dolayı sizin konunuza yorum bile yapmicam da.şu a.g. ne demek ??
 
İçinizin yandığı pek belli olmuyor. Ayrıca size cvp.yazanlara saygı duymuyorsunuz.

''Abim ağır ceza hakimi, boşarsa boşasın hiç umrumda değil ben kendi soyismimi alacağım.Mahkeme kararımı burada yayınlayacağım. ''

Bu sözlerin neresinde acı var ?
 
konuna yorum mu yapmışım bak bakim anlayış da zayıf heralde.Sana burda yazdığın kelimelerle ilgili on defa aynı soru soruldu bir defa cevap vermedin.cevabını veremeyeceğin şeyleri burda dile getirme böyle konuyu değiştirmek için laf younları yaparsın
 
Back
X