• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soyisim mücadelem var ama zafer benim olacak

siz su an bosansanizda ancak kendiniz kullanirsiniz kizlik soy adinizi
doguracaginiz cocuk yine babasinin soy adini tasiyacak
bana kalirsa siz esinizide sevmiyosunuz sadece ailesini degil
yada hamilelik piskolojisimidir nedir
iyice ucmussunuz artik bilemiyorum

siz neden babanızın dedenizin soyadını aldınız da, annenizin soyadını almadınız acaba??

bence bir dava da annenizin kızlık soyadını kullanmak için açın.

Son düzenleme:
hayat ve hayatımdaki insanlar uçmuş ben uçsam ne olu güzel kardeşim..boş verdim herşeye bundan sonra benim dediğim olacak insan da bir patlama noktası var artık..sustum sustum bir mayın gibi arık basılınca üstüme patladım napim

arkadaşım seniin için fesatsa ben ne yapayım a.g nin anlamı neki bir küfürse benim küfürden nefret ederim maşallah sen herşeyi biliyosun a.g neymişki yazda öğrenelim

başlık yazısı zorunlu sanırım bende başlık yazmamak için anlamsız giriyorum.a.g msn yazsı kısaltması ve artık ben kaçıyorum güle güle diye biliyorum..herhangi bir küfürse yada benim öyle şeylerden haberim olmaz canm.h.b hoşbulduk m.o memenun oldum vs...bilmiyorum yani a.g ben bunun için kullanıyorum

Konu sahıbının soy ısmı dısında hıc derdı yok galıba olsaydı boyle bos ıslerle ugrasmazdı herhalde... Boyle gelmıs boyle gıder magdem soyısımı begnmıyodun o aıleye yakısmıyodun evlenmeseydın...

Allah allah hamilesiniz tamam da bu kadar takinti yapacak ne var?
aklin nerdeydi kardes daha once?
madem esinizin sizi bosamasi sizin hic umrunuzda degil soyadinizi degistirmek yerine niye gidip bosanma davasi acmadiniz.
hem sevmediginiz ailesinden,hem kocanizdan ve sayadlarindan kurtulur kendi soyadinizi kullanirsiniz.

madem kocanla da sorunun var,git direk boşan ve soyadını al,bu işlere ne gerek var:34:

evlenene kadar herşey güllük gülistan olan ,mutluluktan uçan ve büyük aşkla evlenen ve bu evlilikten çocuk yapan ama evlendikten ve çocuktan sonra çok büyük sorunlar yaşayan bütün kadınlara sesleniyorumm EVLENMESEYDİNİZ...NİYE EVLENDİNİZ..DELİMİSİNİZ...ne kadar saçma bir cvp bu..

ne takıntısı hanımefendi takıntı yapanmı ben kararımı verdimişim boşanma ise karşılıklı anlaşarak yapmak isterim..ben yapılan yorumlara cvp veriyorum dertleşiyoruz yani..:66:siz bu kadar takıntı yapmayın bence şurda konuşuyoruz yorum yapmaya değecek konu değilse platformda başka konular var buraya yazmayın cevap.bye

Sevgili hanımlar hamile olduğumdan hormonlarım hat safhada ve kafam zehir gibi çalışıyorr bu aralar:)..Evlendiğim günden beri evde soyisim mücadelem var..Eşim sadece kendi soyismini kullanmamı istiyor,bense kendi soyismimi kullanmakta çok kararlıyım tabiki eşimin soyismini 2.soyisim olarak kullanabilirdim ama onun ailesi buna layık asla olamadılar asla kullanmak istemiyorum..anlı şanlı şerefli babacığımın dedelerimin soyismini kullanmamızı beyler neden bu kadar tepki gösteriyor ne var bunda biz bayanlar bir hiçizde onların adlarıylamı var olduk yani..feminist olduğumdan değil bu görüşlerim ama neden biz onların soyisimlerini ikinci olarak kullanabiliyoruzda onlar bizim kızlık adlarımızı 2.isim olarak kullanmıyorlar..hamileyim ve doğacak çocuğuma bende soyadımı vermek istiyorum hem annesinin hem babasının soyadını alması daha doğru olmazmı sizce.nerde bu eşitlik..dün gece yine bu konuda tartıştım eşimle bütün evraklarımlarımda stüme olan mallarda kendi soyadım ve 2.soyad olarak onu onurlandırmak adına kullanıyorum zaten neden sadece onun adını kullanacağım varmı böyle bir adalet..kızdım bu sabah mahkemeye gittim sanki sadece kendi soyadımı kullanmak için dava açtım..asla bu davadan vazgeçmem..isterse gitsin boşasın umrumda değil..seviyorsa zaten buna karşı çıkmaz..benimle aynı görüşte olan varmı yoksa beni entelmi buluyorsunuz..???

esının soy adını kullanmak ıstemıyosun ailesinin buna layık olmadıgı dusunuyosun ama sen soncta yıne o sulaleden sayılıyosun kütüğünde onların oldugu ıle gecmıs oluyo degısen ne
ya da böyle düşünüyodun keşke nıkah gunu alırken sorduklarında kendı soyadımı kullanmak ıstiıyorum deseydın sımdı mahkemelerde ugrasmazdın ki cok ta ağır tavr sergılemssın esıne ben sahsen esımın soyadını kullanıyorum evlılık butunluktur dıye dusunuyorum

Son düzenleme:
ne takıntısı hanımefendi takıntı yapanmı ben kararımı verdimişim boşanma ise karşılıklı anlaşarak yapmak isterim..ben yapılan yorumlara cvp veriyorum dertleşiyoruz yani..:66:siz bu kadar takıntı yapmayın bence şurda konuşuyoruz yorum yapmaya değecek konu değilse platformda başka konular var buraya yazmayın cevap.bye

Back
X