- Konu Sahibi edanur_5555
Benim dayımda ağır ceza hakimi ağbimde hakim.Ve böyle bir değişiklikten hiç haberim yok.Bi sorayım bakalım onlara ne diyecekler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/469480-ihaneti-asla-affetmeyenler-varmi.html
bu konu sahibini tanıyor musunuz...
çelişkileri tek tek yzmayacağım...
başka işiniz mi yok anlamıyorum...
Yavuu şu erkeklerin herbişeyini kabul ediyosunuz, tee yatağınıza kadar sokuyosunuz da bi soyisimleri mi fazla geliyo![]()
Sevgili hanımlar hamile olduğumdan hormonlarım hat safhada ve kafam zehir gibi çalışıyorr bu aralar:)..Evlendiğim günden beri evde soyisim mücadelem var..Eşim sadece kendi soyismini kullanmamı istiyor,bense kendi soyismimi kullanmakta çok kararlıyım tabiki eşimin soyismini 2.soyisim olarak kullanabilirdim ama onun ailesi buna layık asla olamadılar asla kullanmak istemiyorum..anlı şanlı şerefli babacığımın dedelerimin soyismini kullanmamızı beyler neden bu kadar tepki gösteriyor ne var bunda biz bayanlar bir hiçizde onların adlarıylamı var olduk yani..feminist olduğumdan değil bu görüşlerim ama neden biz onların soyisimlerini ikinci olarak kullanabiliyoruzda onlar bizim kızlık adlarımızı 2.isim olarak kullanmıyorlar..hamileyim ve doğacak çocuğuma bende soyadımı vermek istiyorum hem annesinin hem babasının soyadını alması daha doğru olmazmı sizce.nerde bu eşitlik..dün gece yine bu konuda tartıştım eşimle bütün evraklarımlarımda stüme olan mallarda kendi soyadım ve 2.soyad olarak onu onurlandırmak adına kullanıyorum zaten neden sadece onun adını kullanacağım varmı böyle bir adalet..kızdım bu sabah mahkemeye gittim sanki sadece kendi soyadımı kullanmak için dava açtım..asla bu davadan vazgeçmem..isterse gitsin boşasın umrumda değil..seviyorsa zaten buna karşı çıkmaz..benimle aynı görüşte olan varmı yoksa beni entelmi buluyorsunuz..???
Yavuu şu erkeklerin herbişeyini kabul ediyosunuz, tee yatağınıza kadar sokuyosunuz da bi soyisimleri mi fazla geliyo![]()
aRKADAŞLARIM BEN ÇIKIYORUM..BÜTÜN YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EERİM..SIKINTILARIMI DERTLERİMİ
SORUNLARIMI BU PLATFORMDA TARTIŞMAK BENİ RAHATLATIYOR..AMMA İYİ AMMA KÖTÜ BÜTÜN YORUMLAR İÇİN YİNE SAĞOLUN..BAŞKA SIKINTILARIMI VE SORULARIMI BU PLATFORMDA PAYLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİM..BİR SORUNA BİN GÖRÜŞ AÇISI GERÇEKTEN İNSANA BİŞEY KATIYOR..BUGÜNLÜK HERKEZE İYİ GÜNLER DİLİYORUM...(SANKİ ÇOKTA UMRUNUZDAYIMDAAA)
yok efendim gururla taşımak falan..
çok saçma geliyor bana..neyi taşıyorsun gururla?
önemli olan iki kişi arasındaki sevgi ve kalmışsa eğer saygıdır..
bunları taşımak soyadını taşımaktan daha kıymetli.
inandırmışsınız kendinizi,bunlar öğretilmiş,ezbere düşünüp konuşuyorsunuz..gururla taşıyorum muş..
eşimi daha tanımadan öncede bu konu sinir ederdi beni..nediye başkasının soyadını alıyoruz kütüğümüzle birlikte..
herkez kendi kütüğünde kalsın..doğan çocukta anasının kütüğünden olsun..
bir insanı dünyaya getiren anadır,baba sadece yardımcıdır..
yardımcılara çok fazla hak vermişiz..dünyayı yönetiyo erkekler..
bi soyadlarını almışız çokmu..
Tepkinizin eşinin soyadının kötü olmasıyla alakalı olduğunu düşündürttünüz bana. Soyadı süper birşey olsaydı ya da Sabancı falan olsaydı yine de itiraz edecek miydiniz?
yazımda da belirtmiştim,evlenmeden öncede bu konu beni düşündürmüştür diye..
yani ağırıma gidiyor,soyadımı bırakıp başka bir kişiliğe geçmek..
neyse şansıma eşimin soyadıda inanılmaz derecede İTİCİ VE KABA..
okadar ki siz bile duysanız illaki tepki verirsiniz..
sürekli insanların soyismimden kaynaklı takılmalarına dayanamıyorum..
sabancı yı bırak sab olsa razıyım yaa..soyadım cidden berbat
ah bide evlenmeden önceki soyadımı bilseniz..nasıl asil nasıl güze birşeydi...
Hahahhaha güldürdün beni arkadaşım. "Sab"....
Neyse üzülme sen. Önemli olan senin mutluluğun :)
aynen öyle...bana fazla geliyor şahsen..
banada sordular kimliği çıkartırken,kavga çıkmasın diye onun soyadını söyledim..
aşktan değil,nasılsa ilerde hallederim diye öteldim..
kimliğimi görseniz,üzerinden kamyon geçmiş gibi..sevmiyorum abicim ben soyadını..
yakında kimliğimi yenilerken değiştiricem bi mani olmazsa..
bazen diyorum nebiiçim soyadın var diye..
kendiside itiraf etti zaten kkuzeni soyadını değiştirmiş..