şöyle bir ömürlük sevilemedim..

hepsi öyle duruyodu.

erkek kalabalığı diyenler okumuyor mu arkadaşlar karşıma çıkması hayatıma girdiğini göstermez. bi tane ilişkim oldu 1 yıl sürdü. 23 yaşındayım.
Sen dinleme onu ya kaliteli erkek ceken tarafin yokmus. Ruhu olmus resmen nene gibi tavsiyeler vermis, gencsin guzelsin dusunme simdiden bunlari, sen kendi dogrularinla kal.

@mangolubira canım ben gönül işlerine hiç bulaşmazdım hele bir okulu bitireyim derdim
Sevilmenin nasıl bir his olduğunu bilmedigimden eksikligini hissetmedim
Karşıma eşim çıktı öyle etkilendim ki hani çekim derler ya onu birebir yaşadim
otu çek köküne bak diye bir laf vardır
Beraber olmak istediğin kişinin temeline ineceksin bunun yolu da aileden geçer
Görgülü, oturup kalkmasını bilen, insanlarla iletişmleri kuvvetli bir ailenin çocugu da muhtemelen öyledir.
Allah karşina iyi birisini cikarsin insallah.

hepsi öyle duruyodu.

erkek kalabalığı diyenler okumuyor mu arkadaşlar karşıma çıkması hayatıma girdiğini göstermez. bi tane ilişkim oldu 1 yıl sürdü. 23 yaşındayım.

Gereksiz erkek kalabalığı diyenlerden biride benim bir başkasını alıntılamak yerine beni alıntılasaydın net cevap verirdim...

Hiç aralıksız her önüme çıkan adama şans vermeye çalışmadım mesela bahsetmek istediğim bu...

Hayatında boşyere erkek kalabalığı oluşturmuşsun dur şuna da şans veriyim dur şu da bir şansı hakediyor vs. Boş kalmamak için yapmışsın hep, belkide yalnız kalmak seni korkutuyor bilemem ama mantık olarak doğru bulmuyorum her önüne çıkana belki diye şans verenleri...

İnsanın bir inziva dönemi olur tek kalmak kafa dinlemek ister, yoksa hata üzerine hata kaçınılmaz....

Daha yaşın genç bnde 21 yaşındayım 1.5 yıl oldu evleneli. Eşimden önce bnmde sevgilim oldu bikaç tane. Çok sevdim ya da öyle sandım ama benimle buluşup ardımdan başka kızlarla öpüşmeye giden biriymiş sonradan anladım. Beni bir değil çok fazla kızla aldatmış sonradan anladım ardından 6 ay geceleri acı çektim ağladım kustum uyuyamadım perişan olmuştum. Ne mal olduğunu sonra anlamıştım. Yüzsüz sonra tekrar gelip yakınlaşmaya çalışmıştı tokatı yedi.. Unuttum gitti beni aldatmayan ve güvenilir biri istedim hayatımda bir daha hiç ayrılmayacağım biri olmalıydı.
Eşimle arkadaştık o zmnlar huylarını bildiğim için cazip geldi Hoşlanmaya başlamıştım sonra 3.5 yıl flört ardından evlendik. Ama hiç ayrılmadık çok zorluklar çektik. Asker yolunu bekledim cezaevine düştü 10 ay da öle bekledim bu devirde mektuplaştık çünkü aylarca görüşemedik kapalı cezaevinde telefon haftada bir kez on dakika sadece. Bununla yetindik ikimizde ağladık geceleri birbirimizden habersiz. Sonra ailem ayırmaya çalıştı. Telefonumu aldılar beni başka şehire götürdüler hergün sorun çıkardılar kavga ettiler benimle olmayacak unutacaksın dediler ama bırakmadım unutmadım.. bazen olsa da doğruyu bulsan bile savaşman acı çekmen gerekebilir hayatta. Bulmamışken daha farklı sorunlar oluyor gerçekten güvenilir biri bulmak zor artık ama bu kadar kafana takma akışına bırak kader herşey sen ne yaparsan yap kader kısmet daha yaşın genç çıkar karşına seni çook seven biri elbet

Sen dinleme onu ya kaliteli erkek ceken tarafin yokmus. Ruhu olmus resmen nene gibi tavsiyeler vermis, gencsin guzelsin dusunme simdiden bunlari, sen kendi dogrularinla kal.
ayy bırak miss vallahi..

bir de kalabalık cart curt diyen oldu. sanki sizce napayım dedim.

soruyu anlamayıp mürebbiyeliğe kalkışmışlar. hayatımda kimse yokken gayet karakterli bi şekilde biriyle mesajlaşmamda ne sakınca görüşebilir.

evlenmek istiyorum aşk istiyorum tabii ki uygun gördüklerime şans vericem. içimden tanımak gelmese zaten tanımam. yok dinlen yok bu ne yok kaliteli çekememişin.

benim karanlıktan bile korktuğumu yanıma arkadaş aradığımı yalnız kaldığımda yemek yiyemediğimi bilmeleri mi gerekir? akıl etmekten acizler mi?

hayır bir de öneri diliyle değil de ilişki uzmanıymış, insan psikolojisi ondan sorulurmuş falan gibi yorum yapanlar olmuş.

keşke empati kurabilsek. keşke vardır bi sebebi diyebilsek. keşke okuduğumuzu anlayıp ayrı telden çalmasak.

Benimde senin gibi listem kabarik vallahi :)
Deneye deneye bi hal oldum. Sonuclar hüsran:)
Artik pek te inanmiyorum gercek aski bulacagima. Kapattım kendimide zaten. Işime gücüme bakıyorum:)
haha:)

benim listeye bakma sen. hepsi mesajda kaldı. millet onca kişiyle kanka ayağına aynı anda takılıyo. bi sevgilim oldu sadece.

kapama kendini. şans ver içinden gelirse:)

İnançlı biri misiniz bilmem ama herkesin kaderinde düğümlendiği biri vardır derler.
Daha 20li yaşlardaymışsınız elbette ki vakti vardır sevmenizin de sevilmenizin de.
Önemli olan hakkınızda hayırlı birinin olması.

Her şeyin bir zamanı herkesin bir alın yazısı vardır sabredin.

haklısınız.. allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…