- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
öyle aylinim. tellerinle aran nasıl:))Nispet için aldatılmak mı? Aldatmak için hiçbir bahane geçerli değilken nispet yapmak için aldatmak nasıl bir karaktersizlik çözemedim.
inşallah öyle olur. güzel gönlünüzce olsun sizin de her şey..Ilk önce herşeyin hayırlısı olsun. Ama hep böyle umutlar kesilirken güzel bir olay olur ya işte inşallah sizede öyle olur. Aradığın aşkı bulursun.
İyi iyi idare ediyoruz :)öyle aylinim. tellerinle aran nasıl:))
ben açılamıyorum sevgimi belli edemiyorum diye aldattı bana geldi söyledi bide. mesajlarını okuttu kızla olan. inanamadım şaka sandım
çok sevmiştim. ağlarken pijamamın yakası sırılsıklam oldu. yüzüm şişti. hey gidi günler işte..İyi iyi idare ediyoruz :)
Bu pislikten kurtulduğun için çok şanslısın
inşallah tez vakitte bulurız ipeğim....Karsina hep sana uygun olmayanlar cikmis bir gun seni hak edende cikacaktir.yanlisi gore gore dogruyu bulacaksin ins.kosmet birazda bende hala beyaz atlimi bekliyorum
yegaa unutmuşum hikayeni kuzuum benim. allah kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin:)Kuzum ben varim biliyosun.o kadar umitsiz oldugum bi anda esimle tanistim.sonuc 2.ciye hamileyim.
Bu isler kismet isleri canim.kimi zaman bizim icin hayirli oldugunu dusundugumuz seyler hayirsiz olabiliyo.sen Allah in sevgili kuluymussun ki hepsinin bi sekilde gercek yuzunu gormussun.
Ben inaniyorum senin gibi gonlu guzel birine layik bi insan mutlaka biyerlerde bekliyo. Rabbim gonlune gore versin insallah.
Bi ruyayla anlatmistim .askolsun ne cabuk unuttun.yegaa unutmuşum hikayeni kuzuum benim. allah kucağına sağlıkla kolaylıkla almayı nasip etsin:)
inşallah ya. artık şu anneler evlilik topiğinde dolanayım istiyorum eşya bakayım vs:/
Olsa da yesek soyle bol limonlu.bu askta baska bi ask yaaaaSarma var mı sarma boşver aşkı
Pişman olması yaptığı yanlışı hafifletse keşkeçok sevmiştim. ağlarken pijamamın yakası sırılsıklam oldu. yüzüm şişti. hey gidi günler işte..
o da pişman oldu ama geçti bi kere..
kul kısmetini arar denemesem karşına çıkanlara şans vermemişsin belki de güzel olacaktı derdiniz. dışardan bakınca haklı bir eleştiri. ama ilişki denemz bi tane sevgilim oldu ciddi anlamda. o da beraber olmadım diye terk eden. yani eli elime değen bi odur. diğerleri mesafeliydi. ilişki sayımda ne var bunları millet aynı anda idare edip el üstünde tutuluyo.İyi de bu devirde öyle ömürlük sevgi sevme sevilme zor tabii kendi ilişki sayınızdan denemenizden anlayabilirsiniz yani.Sizi eleştirmek için demiyorum tabii de deneyip ayrılmışsınız sonra ömürlük sevgi demişsiniz ondan diyorum.
Benim senin kadar kabarık listem olmasada bi kere sevdim ve hayattan soğuttu beni evlenip ayrılmandan daha iyidir bence erkekler de iyi insan kalmamış gibi birini tanımayla genelleme gibi olacak ama öyle senin suçun yok
Benim de sevgilim başkasıyla evlendi.
Kimsenin hayatında başrol olamadım. Bazıları böyle yaşıyor demek ki. Kabullendim diyemem ama anlıyorum artık.
inşallah en güzel duaları alırsın mihail çok sağol arkadaşım..İnşallah çok güzel sever sevilirsin mango
Sarma var mı sarma boşver aşkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?