- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
işte asıl sorun bu. iyi ki bitmiş çok haklısın. hele beraber olmadım diye terk edenden allah kurtardı anlatmadığım neler var.Bardagin bos kismini gormekten vazgecin.
sirf nispet yapan adamla evlenince mutlu olacagini mi dusunuyordun ? Ya da iliskiye girmediniz diye biten iliski icin yas mi tutacaktinz? Bence yatin kalkin sukredin karaktersiz insanlari hayatinizdan cikarttiginiz icin.
herkesin hayatina birileri girip cikiyor. Iyi veya kotu. Kendi kendinizi acitasyona sokmayin sevilmiyorum diye. Anlattiginiz her adam ayri bir karaktersizlik ornegi zaten. Hayatinizda olmasi agir bir problem olurdu zaten.
20 li yaşlar aşk için en uygun zamanlar gibi bi fikriniz var sonrası mantık gibi..
Öncelikle öyle bi kural yok..
Mantık dünyayı ayakta tutan şey tabiki evliliği de..
Bol gözyaşı ve heyecan için mantığa gerek yok kör aşık olmak kolay..
Ama evlenirken mantıklı olmazsanız sonu hüsran olur aşk sevgi yetmez..
@mangolubira harbi var bir ugursuzluk send bak buradada cektin ariza birinisöylediklerimin haklı çıkmasından rahatsız olup saldırıya geçmişsin ancak bazı noktaları atlamışsın.
ben bekarım çünkü evlenmeyi düşünmedim. şu an karar kılsam birilerini bulmam sorun olmaz evlilik amaçlı ama istemiyorum. hani senin gibi aşk arıyorum aşk diye dolanmıyorum sadece kişisel tercih. ikisi arasında fark var anladın mı küçük kız?
arkadaşımın da kendi densizliği. beni ilgilendirmiyor şu an.
veren taraf da değiim. kimse için değişmem diye diretirseniz işte bu feministliktir karşınızdakinden değişmesini talep ediyorsun ama sen değişmem diyorsun. bu nasıl iş?
daha büyüyüp olgunlaşman gerek küçük kız. hayatı anlamamışsın henüz.
çok güldüm@mangolubira harbi var bir ugursuzluk send bak buradada cektin ariza birini
Gulum sen kalbu temiz birisin rabbim elbet verir seni hak edecek birini.ins. mutlu haberlerini aliriz.
işte asıl sorun bu. iyi ki bitmiş çok haklısın. hele beraber olmadım diye terk edenden allah kurtardı anlatmadığım neler var.
hani derler ya aklın havada olduğu yaşlar diye, öyle düşündüm ne bileyim. doğru işte ne aşk karın doyuruyo ne mantık gönül doyuruyo. kısmet bakalım ikisi birarada olabilecek mi..
doğru. olursam:)) allah sağlık sıhhat versin önce. inşallah aşk sevgi de olur.. çok teşekkürler..Ne istediğini bildiğin ayakların yere bastığında doğru kişiyle en güzel ilişki oluyor bence.. eski kötü deneyimlerinizi Sevin çünkü bigün mutlu olursaniz onların sayesinde..
Simdi ogretmen edasiyla elini beline koydun tanimadigin kucuk kizi yargiliyorsun.söylediklerimin haklı çıkmasından rahatsız olup saldırıya geçmişsin ancak bazı noktaları atlamışsın.
ben bekarım çünkü evlenmeyi düşünmedim. şu an karar kılsam birilerini bulmam sorun olmaz evlilik amaçlı ama istemiyorum. hani senin gibi aşk arıyorum aşk diye dolanmıyorum sadece kişisel tercih. ikisi arasında fark var anladın mı küçük kız?
arkadaşımın da kendi densizliği. beni ilgilendirmiyor şu an.
veren taraf da değiim. kimse için değişmem diye diretirseniz işte bu feministliktir karşınızdakinden değişmesini talep ediyorsun ama sen değişmem diyorsun. bu nasıl iş?
daha büyüyüp olgunlaşman gerek küçük kız. hayatı anlamamışsın henüz.
doğru. olursam:)) allah sağlık sıhhat versin önce. inşallah aşk sevgi de olur.. çok teşekkürler..
canımsınn inşallah. sana da mutluluklar dilerim inşallah her günün bi öncekinden de mutlu geçer..Hep kismet canim bu isler, Allah bilir ne, ne zaman olacak.
Sabredene en iyisi verilir merak etme.
Ay canim ne tatlisin ya insallah hepimizin oyle olur.canımsınn inşallah. sana da mutluluklar dilerim inşallah her günün bi öncekinden de mutlu geçer..
Simdi ogretmen edasiyla elini beline koydun tanimadigin kucuk kizi yargiliyorsun.
Hayatta hepimizin yanlislari,olmamasi gereken insanlarla karsilasmalari olmustur siz haricc! Cunku siz hayati anlamissiniz.
Simdi dinle buyuk kiz hayatta insanlarin basina ne gelir karsina neleri getirir bilemeyiz.yargiladiginla yargilar seni hayat bunada kader deriz.buyuk konusma.
Hayat tecruben cok olabilir ama bir gun karsina tecrube etmedigin biri cikar ogrendigin hayat bos kalir buyuk kiz..
Off of kim omürlük sevilmis ki canim cok guzel yazmissin ama iste kim Hayatta hic biseyin garantisi yokki bende bazen dusunuyorum neden erkekler kadinlar gibi sevemiyorlar..merhabalar herkese,
hiç mi hiç uzatmadan konuya gireyim..
en güzel yaşlarımdayım. 20li yaşlar. ileride daha da zor olucak sevmek daha da mantıkla bakıcam..
aşktan yana yüzüm hiç gülmedi. öyle basit mutsuzluklar kavgalar da değil, büyük travmalarla bitti. ya da sonu hep aynıydı.
bir kez aldatıldım nispet için. söyledi üstelik gelip.. ayrıldım..
bir kez terkedildim ilişkiye girmek, beraber olmak istemediğim reddettiğim için.. 1 yılımı vermiştim.
bir kez aniden aramayı sormayı kesti.. terk ettim..
bir kez bana ben başkasını seviyorum haberin olsun dendi.. ayrıldım..
bir kez çiçeği burnumda sevgilim için herkesin şüphesi ağır şizofreni(ciddiiym) ve/veya gay olduğundan yanaydı ki insanlar birbirinden bağımsızdı. yani herkesin kendi fikriydi birbirlerinden duyup etkilenmediler. ayrıldım..
bunların hepsi farklı kişiler bu arada..
beraber olmadığım için terk edenle evliliğin eşiğine gelmiştim. nispet için aldatan sevgilim geceleri sessiz sessiz uğruna ağladığım sevgilimdi. gay ve psikolojik sorunlu şüphesi taşıyana çok güçlü hislerim olmadı ama evlenilecek adam demiştim.
bunca insan neden gelip geçti hayatından derseniz, ben hiç kabuğuma çekilip yas tutmadım. birini unutana kadar kimseyle olmadım ama unuttuktan sonra şans verdim olumlu hislerimin varsa karşımdaki kişiye.
her defasında önce uzak durdum. sonra öncekilerden ders alıp şans vermek istedim. hep hüsran..
benim artık birine, dur belki iyidir kısmet bu diyecek ne mecalim kaldı ne sevgim.
zorlamadım kendimi aşk için ama uzak durasım da gelmedi aşktan sevgiden. bastırdım içimde zamana bıraktım ama hep istedim aşkı.
insan sevilmek de istiyo. ki benim gibi en çok da sevgiden yana eksikliği olan biri. ailevi sorunum çoktu. sevsin biri de gideyim başka bir eve istemiştim. hüsran.. hüsran.....
neden bu isyan aşksız da olur derseniz diye, bakın ben çocuk istiyorum. insanın yaşadığı aşkla sevgidir dünyadan geçerken kar sayacağı.. ben böyle düşünüyorum. ne güzel şey aşk. yaşadım ama bitti işte.
evleneyim bir çocuğum olsun istiyorum. birine çok aşık olayım biri de bana çok aşık olsun istiyorum ki teselli olsun bir yanında hayatımın. çocuk da çok istiyorum. e aşksız evlenip mutsuz olan çok insan var. hem aşık olduğun adamdan olması ne büyük şans. hayal ederdim, nasip değilmiş..
gönül bu ya sevilmek istedi, ama gel gör hiç ömürlük sevilmedi.
umudunu kestiği an kalbi yumuşayan aşkı bulan var mı.. ya da bana söyleyecek sözünüz var mı..
uzatmayayım demiş halim bu, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. şimdiden çok teşekkür ederim...
cevaplarım gecikebilir kusura bakmayın nolur...
hepsi öyle duruyodu.Allah gönlüne göre versin.. hayrlı insanlarla karşılaştırsın..
bu devirde s...ersen sewilirsin . sewersen s...ilirsin. umarım anlamışındr.. ne kadar yüz vermezen o kadar yapışırlar aşığm die.. seçici ol. aile babası olarak bakamadğn göremedğn brine şans verip kendini yıpratma.
Arkadasinin sizinle gorusmeme nedeni bence bahane, bekarsiniz diye degil tamamen negatif enerjinizle ve tavirlarinizla alakali bence. 30 yasinda felegin cemberinden gecmis gibi her seyi ben bilirim sen hayati gormemissin edalari. Arada 10 yas bile yok konu sahibiyle bu kadar yuksekten ucmayin.bu kadar adam kötüydü de sen iyilik meleği miydin orasını anlamadım?
hiç kendi hatalarından bahsetmemişsin. hani fazla kişi olmaz karşına çıkan vs anlarım ama bunca adamın hepsi yamuksa demek ki kaliteli erkekleri çeken bir tarafın yok hep yamuklar sana yanaşıyor.
kendini iyice bir sorgulayıp değişim sürecine gir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?