şöyle bir ömürlük sevilemedim..

Bardagin bos kismini gormekten vazgecin.

sirf nispet yapan adamla evlenince mutlu olacagini mi dusunuyordun ? Ya da iliskiye girmediniz diye biten iliski icin yas mi tutacaktinz? Bence yatin kalkin sukredin karaktersiz insanlari hayatinizdan cikarttiginiz icin.

herkesin hayatina birileri girip cikiyor. Iyi veya kotu. Kendi kendinizi acitasyona sokmayin sevilmiyorum diye. Anlattiginiz her adam ayri bir karaktersizlik ornegi zaten. Hayatinizda olmasi agir bir problem olurdu zaten.

işte asıl sorun bu. iyi ki bitmiş çok haklısın. hele beraber olmadım diye terk edenden allah kurtardı anlatmadığım neler var.

hani derler ya aklın havada olduğu yaşlar diye, öyle düşündüm ne bileyim. doğru işte ne aşk karın doyuruyo ne mantık gönül doyuruyo. kısmet bakalım ikisi birarada olabilecek mi..

@mangolubira harbi var bir ugursuzluk send bak buradada cektin ariza birini
Gulum sen kalbu temiz birisin rabbim elbet verir seni hak edecek birini.ins. mutlu haberlerini aliriz.

@mangolubira harbi var bir ugursuzluk send bak buradada cektin ariza birini
Gulum sen kalbu temiz birisin rabbim elbet verir seni hak edecek birini.ins. mutlu haberlerini aliriz.
çok güldüm

inşallah sizin de kızlaaar inşallah artık şöyle mutlu mutlu şeyler konuşalım yeter ya

Ne istediğini bildiğin ayakların yere bastığında doğru kişiyle en güzel ilişki oluyor bence.. eski kötü deneyimlerinizi Sevin çünkü bigün mutlu olursaniz onların sayesinde..

Ne istediğini bildiğin ayakların yere bastığında doğru kişiyle en güzel ilişki oluyor bence.. eski kötü deneyimlerinizi Sevin çünkü bigün mutlu olursaniz onların sayesinde..
doğru. olursam:)) allah sağlık sıhhat versin önce. inşallah aşk sevgi de olur.. çok teşekkürler..

Simdi ogretmen edasiyla elini beline koydun tanimadigin kucuk kizi yargiliyorsun.
Hayatta hepimizin yanlislari,olmamasi gereken insanlarla karsilasmalari olmustur siz haricc! Cunku siz hayati anlamissiniz.
Simdi dinle buyuk kiz hayatta insanlarin basina ne gelir karsina neleri getirir bilemeyiz.yargiladiginla yargilar seni hayat bunada kader deriz.buyuk konusma.
Hayat tecruben cok olabilir ama bir gun karsina tecrube etmedigin biri cikar ogrendigin hayat bos kalir buyuk kiz..

pardon da size bişey diyen mi oldu da atlıyorsunuz lafa?
insanların yanlış kişilerle karşılaşmaları olur ki bu doğaldır ancak karşılaştığım herkes kötüydü yanlıştı derse birisi orada hatayı kendinde aramasını isteriz kişinin.

önce konunun tamamını okuyun sonra gelin.

Off of kim omürlük sevilmis ki canim cok guzel yazmissin ama iste kim Hayatta hic biseyin garantisi yokki bende bazen dusunuyorum neden erkekler kadinlar gibi sevemiyorlar..

20 yaşındasın hayatında çok fazla gereksiz erkek kalabalığı olmuş...

Derin bir nefes almanın zamanı gelmiş de geçiyor bir iki sene yalnız kal bence yada ciddi adımlar atma gez toz biraz nefes al ciddiyim böyle gidersen psikolojin dibe vuracak ki vurmak üzere....

Allah gönlüne göre versin.. hayrlı insanlarla karşılaştırsın..
bu devirde s...ersen sewilirsin . sewersen s...ilirsin. umarım anlamışındr.. ne kadar yüz vermezen o kadar yapışırlar aşığm die.. seçici ol. aile babası olarak bakamadğn göremedğn brine şans verip kendini yıpratma.

hepsi öyle duruyodu.

erkek kalabalığı diyenler okumuyor mu arkadaşlar karşıma çıkması hayatıma girdiğini göstermez. bi tane ilişkim oldu 1 yıl sürdü. 23 yaşındayım.

yorgun çokkkk yorgun olduğum günlerde artık yeni birini tanıyacak kendimi anlatacak mecalim yok kalsın istemem demiştim de sonra eşimle tanıştık evlendik ve farkettim ki doğru insan karşına çıktığında herşey olması gerektiği gibi gidiyor. yormadan, üzmeden.. doğru yer ve zamanı bekle derim

Ben de "ömürlük" seveceğini söyleyen birinin gidişini izledim. Eşim oluyor kendisi.. Bıraktım gitti bende. Yok arkadaşım ömürlük falan hikaye bunlar, insanlar nankör değişiyolar. İş, para, konum vs. ne oldum delisi oluyolar.
İlla ki vardır bi ruh eşimiz.. Ama umrum değil. Gencim, güzelim ohh takmıyorum hiç hayatımı yaşıyorum. Hayat çok güzelmiş meğer :) Sen de yaşamana bak. Erkekler için üzülmeye değmez..

kızlar komşumuzu kaybettik. adamcağız ölmüş kimsenin habwri yok. nereye gitti demeyin diye geldim telden yazıyorum yokum buralarda.

Arkadasinin sizinle gorusmeme nedeni bence bahane, bekarsiniz diye degil tamamen negatif enerjinizle ve tavirlarinizla alakali bence. 30 yasinda felegin cemberinden gecmis gibi her seyi ben bilirim sen hayati gormemissin edalari. Arada 10 yas bile yok konu sahibiyle bu kadar yuksekten ucmayin.
Feminenlikle mi kaliteli erkek cekiliyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…