- Emoji Skoru
- -9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Zeynep_2002
-
bir kere hiç bir evli erkek bir kadına ben karımı seviyorum böyle devam edelim demez o kelimeyi bitirmek için söyler. adamın derdi bitirmek değil knuşuyoruz işte ne olacak oldu bende konuşmadım doğal olarak.çalışıyorum ortadan kaybolmadım işim yoğun. ayrıca kimse kimsenin evinin içini bilemez. adamı tanısaydınız ne demek istediğimiz anlardınız. ben konuşarak hata yaptığımı söylüyorum zaten ama konu o adam değil boşluğa düşmem neyin yanlış gittiği neden böyle olduğu. hiç güçlü değilmişim ondan ayrılma sebebim evli olduğumuz içindi başka bişey yoktu. 1 kere görüştüm 10 dk başka görşmem olmadı kendisiyle. iş için aradığında yavşak yavşak yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığı için iş hattından da engelledim. başta hiç yüz vermeyecektim.
Ama boşanmadı değil mi, avukat mavukat dava... hiç bunların konusu olmadı. Pisliğin önde gideni, hem evdekinden olmayayım hem de dışardakilerle gönlümü şenlendireyim. Siz bunlardan etkilenmişsiniz ama maalesef bugün siz yarın başka kadın. Size özel sanmayın, benim için her şeyi yapar, bugün arasam koşarak gelir... bugün gelir yarın da başkasına gider. Sevgiye aşka saygım var, hatta iki taraf da eşlerine itiraf edip düzgünce boşanıp evlenebilir ama bu adamın amacı sadece karısını aldatmak. Kocanızı sevmemeniz onu aldatma hakkını vermiyor. Fiziksel temas olmaması aldatmadınız sayılmıyor.terkedilsem böyle yazarmıyım gerçekten anlayışınız beni benden aldı :) ne terkedilmesi şimdi arasam uçarak yazar arar. adamı engelledim sildim doğru olmadığı için ister inanırsınız ister inanmazsınız. onu beğenmedim diye burun estetiği yaptırdı aynı hafta. biz görüştük sonra ben bunun telefonlarına bakmadım sonra beni beğenmedi diye düşünmüş gitti estetik oldu. ama ben dıoğru olmadığı için sonu yok diye bıraktım.
Ahahahahahahah kiz cok komiksin estetik olmus ahahahaha az utanma olur insan da ya gercektenterkedilsem böyle yazarmıyım gerçekten anlayışınız beni benden aldı :) ne terkedilmesi şimdi arasam uçarak yazar arar. adamı engelledim sildim doğru olmadığı için ister inanırsınız ister inanmazsınız. onu beğenmedim diye burun estetiği yaptırdı aynı hafta. biz görüştük sonra ben bunun telefonlarına bakmadım sonra beni beğenmedi diye düşünmüş gitti estetik oldu. ama ben dıoğru olmadığı için sonu yok diye bıraktım.
Ya he he 8 ayda cinsellik olmamissi mis git kendin gibi bir avareye anlat o yerbir kere hiç bir evli erkek bir kadına ben karımı seviyorum böyle devam edelim demez o kelimeyi bitirmek için söyler. adamın derdi bitirmek değil knuşuyoruz işte ne olacak oldu bende konuşmadım doğal olarak.
terkedilsem böyle yazarmıyım gerçekten anlayışınız beni benden aldı :) ne terkedilmesi şimdi arasam uçarak yazar arar. adamı engelledim sildim doğru olmadığı için ister inanırsınız ister inanmazsınız. onu beğenmedim diye burun estetiği yaptırdı aynı hafta. biz görüştük sonra ben bunun telefonlarına bakmadım sonra beni beğenmedi diye düşünmüş gitti estetik oldu. ama ben dıoğru olmadığı için sonu yok diye bıraktım.
Aklindan cikamiyor Ama sen terk ettin he oldu oldukonuşmayı kestim engelledim ama aklımdan atamadım. çıkmazlardayım .
Yok kiz olur mu öyle sey herif bunun icin estetik olmus ben inandim40 yaşında kocaman kadınsın, yeni yetme gibi öyle bir kez görüşmeyle kimse mecnun gibi dolanmaz, kafamdan atamıyorum çıkmazdayım terapiler falan görmez.
Adam üç çocuğum var, karımı seviyorum boşanmam ben böyle devam edelim dedi diye yavşaklığı bundan.
Eşine de dün konuyu açtın, o da tüm sakinliğiyle şartlarınızı kabul etti sus pus oldu oturuyor öylece yani.
Konuyu açar açmaz yok olmuşsunuz ortadan da ,siz şimdi neye panik oldunuz neye hayatınız sönecek bu kadar anlamadım , dimyata pirince diderken evdeki bulgurdan da oldum durumu mu, gelirseniz yazarsınız.
Tamam eşinizinden doğru düzgün boşanın hatanızın bedelini ödeyin o zaman bir yetişkin olarak.çalışıyorum ortadan kaybolmadım işim yoğun. ayrıca kimse kimsenin evinin içini bilemez. adamı tanısaydınız ne demek istediğimiz anlardınız. ben konuşarak hata yaptığımı söylüyorum zaten ama konu o adam değil boşluğa düşmem neyin yanlış gittiği neden böyle olduğu. hiç güçlü değilmişim ondan ayrılma sebebim evli olduğumuz içindi başka bişey yoktu. 1 kere görüştüm 10 dk başka görşmem olmadı kendisiyle. iş için aradığında yavşak yavşak yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığı için iş hattından da engelledim. başta hiç yüz vermeyecektim.
Der düzen bozmaya değer görmediler mi , evlenmeyi düşünmediler mi derler.bir kere hiç bir evli erkek bir kadına ben karımı seviyorum böyle devam edelim demez o kelimeyi bitirmek için söyler. adamın derdi bitirmek değil knuşuyoruz işte ne olacak oldu bende konuşmadım doğal olarak.
Ne estetiği olmuş diye sormaya korkuyorum şuan.Yok kiz olur mu öyle sey herif bunun icin estetik olmus ben inandim
Ne estetiği olmuş diye sormaya korkuyorum şuan.
Ne estetiği ya altı üstü iki sevişip yallah edecek.
Burnu kiz aaa ne fesatsin ahahahaha
Yok öyle deme konu sahibinin askindan köpek olmus bu onun sümüklü burnunu begenmemis o da estetik yaptirmis lan ne asklar var beNe estetiği ya altı üstü iki sevişip yallah edecek.
Yaaaa işte kaldı mı şöyle yüce gönüllü erkekler pehhh biz de ancak uzaktan seyredelimAhahahahahahah kiz cok komiksin estetik olmus ahahahaha az utanma olur insan da ya gercekten
Pardon ama bu tarzda konu açanların fix cümlesi. Kendinizi böyle mi teselli ediyorsunuz? Her kadın böyle mi sanıyorsunuz? Üzüleceksiniz ama kadınların büyük çoğunluğu böyle değil. Her insan hata yapar cümlesinde geçen ‘hata’ sizin yaptığınız şey olmuyor. Zira sizin yaptığınız hata değil, adını bilmiyorum.şimdi şuna bir açıklık getireyim herkes maşallah sütten çıkmış ak kaşık kimse kınadığını yaşamadan