- Emoji Skoru
- -9
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Zeynep_2002
-
o zaman onu rezil edrim tüm ekibinin mailine yaptıklarını rahatsız ettiğini ve iş ahlakına uymadığını resmi konuşmasını söylediğim halde yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığını uyarmama rağmen ordaki satınalmacılardan ulaştığını yazarım.Şunu da eklemek isterim, bu ya.şak adam boşanmanızdan anlam çıkarabilir. Benim için boşandı diyip rahatsız etmeye devam edebilir. Ortak çalışma hayatınız var mutlaka birileri söyler.
bide ben aylar önce boşanmak istediğimde duyduğunda 10 gün seni aramadım ki düzelesiniz diye diyor bu kadar yavşak biriŞunu da eklemek isterim, bu ya.şak adam boşanmanızdan anlam çıkarabilir. Benim için boşandı diyip rahatsız etmeye devam edebilir. Ortak çalışma hayatınız var mutlaka birileri söyler.
eşime söyledim tabiki. konuşmadan ileri gitmediğini iş ilişkisini kestiğimi nedne böyle oldu bilmiiyorum seninle olan bağım koptu sanırım dedi. ben kimsenin ikincisi olmam ve bu yüzdende devam ettirmiyorum kimle ne yaparsa yapabilir benden bişey alamazHoşlandığın için konuşmuşsun yine de aldatmak sayılır. Eşine anlattın mı durumu bilmiyorum ama bence bilmeli. Kimsenin başına böyle şeyler gelmemeli. Eşinle boşansan da hoşlandığın adam da evli ve çocuklu. Dost olmaktan öte gidemezsin. Kendine yakıştırmamalısın bunları.
başkalarına yazdığım cvp lara bakarsanız anlayacaksınız ne olduğunu. konu o adam değil onunla ne alakası var adamla görüşmüyorum zaten kestim bağımı.Konuyu ilk olarak esiniz sizi aldatmıs olarak anladım.Sonra mevzuya ayıldım yani ne diyelim ki kalbinin sesini dinle ona git yuvasini falan düsünme mi ? Evlilikte baska sorunlariniz da yoksa durup durup cocugun lgs senesinde bosanma icat etmeniz de cok etik değil cocuk gözünden bakarsak.
tövbe ettim. yoluma bakacağım konu nerden nereye geldi sorum şuydu nasıl sıfırdan başlarım.İyi kandiller kardeşimtövbe et bak yoluna
şaka gibisiniz inanmak zorunda değilsiniz farklı şehirlerdeyiz tabiki aramızda bişey olmadıYa he he 8 ayda cinsellik olmamissi mis git kendin gibi bir avareye anlat o yer
Catir catir aldatmissin iste Herif alacagini almis karisina dönmüs
hayır anlamadığım ben terkedemezmiyim neden inanmak zor :)Aklindan cikamiyor Ama sen terk ettin he oldu oldu
çok güldüm ya , iyi geldi sağolÖncelikle kestane balının diyarı Zonguldaktan selamlar sonra iyi kandiller,üç aylara girdik o da hayırlı olsun ve şimdiden cumanız mübarek olsun ama sizde de yavşaklık cok büyük.
Yav he he olmadi da neyini unutamadin gec bunlari ya ha burnunu yaptirdi dogru ondandir asdgfgjşaka gibisiniz inanmak zorunda değilsiniz farklı şehirlerdeyiz tabiki aramızda bişey olmadı
Eşini için almıyorsa boşanacaksın, bir umut görüyorsan da düzeltmek için çabalayacaksın başka bir yol görünmüyor. Her ikisi de kolay yollar değil ama şu anda da kolay bir hayatın yok belli ki.tövbe ettim. yoluma bakacağım konu nerden nereye geldi sorum şuydu nasıl sıfırdan başlarım.
Inanmak zorunda degilim konu okadar sacma ki inanan saftirhayır anlamadığım ben terkedemezmiyim neden inanmak zor :)
O yavsak sa sen nesinbide ben aylar önce boşanmak istediğimde duyduğunda 10 gün seni aramadım ki düzelesiniz diye diyor bu kadar yavşak biri
Yav he he olmadi da neyini unutamadin gec bunlari ya ha burnunu yaptirdi dogru ondand
az kaldı bende inanıcam valla he yaşadım mı acaba diye :)
çoktan unuturdum iş için mail atıyor o yüzden öyle hatırlıyorum.tabiki geçecek. daha iyiyim zaten şuanBelli ki bu yavşak uzun yıllar sonra tekrar sizi canlı hissettirdi, heyecanlandınız. Öncelikle kapıldığınız şey adamın kendisi değil size hissettirdikleri, hatırlattığı duygular. Burası net. İletişimi kestiğiniz içinde yoksunluk hissediyorsunuz. Şu an boşlukta, keyifsiz hissetmenizin nedeni de bu. Bilinçaltı tekrar tekrar hatırlattığı için aklınızdan çıkaramıyorsunuz.Yas tutmak diyebiliriz.
Kendinize zaman verin. Duygularınızı bastırmayın. İç sesinizle konuşun. Doğru olmadığını bildiğinizi bu iletişimi tam olarak bu sebeple bitirdiğinizi kendinize tekrar tekrar hatırlatın. Bir süre sonra geçecektir.
Evliliğe devam eder misiniz etmeli misiniz orasını bilemiyorum neyse ki bu kısım beni hiç ilgilendirmiyor qjshs (şaka)
ben 40 yaş sendromuna bağlıyorum ve eşimdeki eksiklerden dolayı.Eşini için almıyorsa boşanacaksın, bir umut görüyorsan da düzeltmek için çabalayacaksın başka bir yol görünmüyor. Her ikisi de kolay yollar değil ama şu anda da kolay bir hayatın yok belli ki.
Nasıl yani eşiniz mi bu? İşler iyice karıştıadam sizden kurtulsun derken 7 aylık doğum yapmış bir kadını aldatan adamdan ben kurtulmuş olmayayım
Eşini aldatmamak, evliyken başkasına aşık olmamak sütten çıkmış ak kaşıklıksa evet öyleyiz?çok teşekkür ederim. maşallah herkes sütten çıkmış ak kaşık.
Böyle birine neden tekrar aşık olasınız? Öyle tekrardan aşk falan da olmaz, eşinize hiç olmaz.4 milyon gibi bir param olacak ama evim olmayacak . eşimlede haftaya anlaşmalı boşanma davası açacağız o şekilde deneyeceğiz. hazirana kadar belki tekrar aşık olurum saygım gelir oda çok etti zamanında bana ağzı açılsa beni başka erkeklere yönlendiriyor. örnek: sana şöyle biri lazım. şu kişimi var aklında gibi. ilk 2. yılımızda doğum yaptım 7 aylıktı kızım beni telde dul bi kadınla aldattı ilk o zaman soğumuştum ama boşanmak istemedim. yeni evlenmiştim. bana ağır konuşuyor meze gibi haraketleri var. ankara müziği açsam oynasam neşem yerinde olsa pavyonda çalışmak istermisin gibi cümleleri var. benim mutlu olmam zoruna gidiyor kendisinde aşağılık kompleksi var.ve aşırı alıngan
İhaneti affetmeyip boşanmak yerine affedip kendinizde aldatmayı tercih etmişsiniz. O halde şöyle söyleyeyim ikinizde birbirinizden kurtulunadam sizden kurtulsun derken 7 aylık doğum yapmış bir kadını aldatan adamdan ben kurtulmuş olmayayım