Söylecekleriniz hayatımı etkileyebilir yol gösterirmisiniz. Bugün Miraç kandili belki vesile olursunuz.

Şunu da eklemek isterim, bu ya.şak adam boşanmanızdan anlam çıkarabilir. Benim için boşandı diyip rahatsız etmeye devam edebilir. Ortak çalışma hayatınız var mutlaka birileri söyler.
o zaman onu rezil edrim tüm ekibinin mailine yaptıklarını rahatsız ettiğini ve iş ahlakına uymadığını resmi konuşmasını söylediğim halde yavrum gülüm gibi kelimeler kullandığını uyarmama rağmen ordaki satınalmacılardan ulaştığını yazarım.

Şunu da eklemek isterim, bu ya.şak adam boşanmanızdan anlam çıkarabilir. Benim için boşandı diyip rahatsız etmeye devam edebilir. Ortak çalışma hayatınız var mutlaka birileri söyler.
bide ben aylar önce boşanmak istediğimde duyduğunda 10 gün seni aramadım ki düzelesiniz diye diyor bu kadar yavşak biri

eşime söyledim tabiki. konuşmadan ileri gitmediğini iş ilişkisini kestiğimi nedne böyle oldu bilmiiyorum seninle olan bağım koptu sanırım dedi. ben kimsenin ikincisi olmam ve bu yüzdende devam ettirmiyorum kimle ne yaparsa yapabilir benden bişey alamaz

başkalarına yazdığım cvp lara bakarsanız anlayacaksınız ne olduğunu. konu o adam değil onunla ne alakası var adamla görüşmüyorum zaten kestim bağımı.

Öncelikle kestane balının diyarı Zonguldaktan selamlar sonra iyi kandiller,üç aylara girdik o da hayırlı olsun ve şimdiden cumanız mübarek olsun ama sizde de yavşaklık cok büyük.
çok güldüm ya , iyi geldi sağol

tövbe ettim. yoluma bakacağım konu nerden nereye geldi sorum şuydu nasıl sıfırdan başlarım.
Eşini için almıyorsa boşanacaksın, bir umut görüyorsan da düzeltmek için çabalayacaksın başka bir yol görünmüyor. Her ikisi de kolay yollar değil ama şu anda da kolay bir hayatın yok belli ki.

Belli ki bu yavşak uzun yıllar sonra tekrar sizi canlı hissettirdi, heyecanlandınız. Öncelikle kapıldığınız şey adamın kendisi değil size hissettirdikleri, hatırlattığı duygular. Burası net. İletişimi kestiğiniz içinde yoksunluk hissediyorsunuz. Şu an boşlukta, keyifsiz hissetmenizin nedeni de bu. Bilinçaltı tekrar tekrar hatırlattığı için aklınızdan çıkaramıyorsunuz.Yas tutmak diyebiliriz.

Kendinize zaman verin. Duygularınızı bastırmayın. İç sesinizle konuşun. Doğru olmadığını bildiğinizi bu iletişimi tam olarak bu sebeple bitirdiğinizi kendinize tekrar tekrar hatırlatın. Bir süre sonra geçecektir.

Evliliğe devam eder misiniz etmeli misiniz orasını bilemiyorum neyse ki bu kısım beni hiç ilgilendirmiyor qjshs (şaka)

çoktan unuturdum iş için mail atıyor o yüzden öyle hatırlıyorum.tabiki geçecek. daha iyiyim zaten şuan

Eşini için almıyorsa boşanacaksın, bir umut görüyorsan da düzeltmek için çabalayacaksın başka bir yol görünmüyor. Her ikisi de kolay yollar değil ama şu anda da kolay bir hayatın yok belli ki.
ben 40 yaş sendromuna bağlıyorum ve eşimdeki eksiklerden dolayı.

Böyle birine neden tekrar aşık olasınız? Öyle tekrardan aşk falan da olmaz, eşinize hiç olmaz.
Sizin yaptığınız doğru değil ama evliliğiniz, eşiniz berbat ötesi.
Bir an evvel ayrılmaya bakın. Yeniden de denemeyin hiçbir şeyi.
Zaten boşanıp bir de öyle diyelim kadar da saçma bir şey yok.

adam sizden kurtulsun derken 7 aylık doğum yapmış bir kadını aldatan adamdan ben kurtulmuş olmayayım
İhaneti affetmeyip boşanmak yerine affedip kendinizde aldatmayı tercih etmişsiniz. O halde şöyle söyleyeyim ikinizde birbirinizden kurtulun

`