Söylecekleriniz hayatımı etkileyebilir yol gösterirmisiniz. Bugün Miraç kandili belki vesile olursunuz.

o üc cocukla karisini aldatsin yavsak oluyor konu sahibi evli boyu kadar kizi var aldatsin magdur oluyor hey allahim kandiliniz mübarek olsun kiz Bari Buna vesile oldu asfghj
Sorma yaw bi de kadınla mağdur diye empati kurmamız isteniyor hdhdhdh

Hala aklından çıkmıyorsa neden engelledin her yerden? Madem yav.ak diyorsun neden hala aklından çıkmıyor???? Bi de merak ettim estetiği hangi doktora olmuş tavsiye eder mi?

Bence karar vermek için önce kendinize dürüst olun. Cinsellik yok diye belirtmiştiniz, sizce aldatma sadece cinsellik olunca mı oluyor? Karşı taraf için yavşak demişsiniz, peki öyle olmasaydı , size daha düzgün davransaydı ne yapacaktınız? Sizi durduran sanırım karşı tarafın yavşaklığı.
Nasıl bir akıl istiyorsunuz onu da anlamış değilim. Ne desin insanlar,yapmışsın bir hata, ama kandırılmışsın mı ?

Hadi boşandınız ikinizde,evlendiniz diyelim,birbirinize ne kadar güveneceksin?3 çocuklu,eşine ihanet eden bir adamla nasıl bir masal dünyasında yaşamayı düşünüyorsunuz?aşk duygusu kavuşana kadardır,sonrası şuanki hayatınızdan daha kötü olacaktır.3 evladının annesine bunları yapan size neler yapmaz..Uzun evliliklerde aşk tabiki bitebilir ama yerini daha değerli duygular alır. Yasak ilişkiler çoğu zaman felaketle sonuçlanır..Ya tövbe et ,aklını başına al evliliğine odaklan ya da boşan kendi hayatına bak..Boşansan bile bu adamdan birşey olmaz..

geri bastı diyen kim

Beni kinayan benim koynegimi giysinde gelmis masallah bu kaza degil ki bir gun sizinde basiniza gelebilir diyesiniz ister bir gun konusun ister iki gun aldatma aldatmadir adam evli siz evli masum magdur olan yine siz adam size gore yavsak olmasaydi sizin pesinizi birakmasaydi 5 gun durup 6. Gun degilde 5 gun yazsaydi birakmazdiniz

çok doğru söylüyorsunuz ama benimle o haltları yiyip evine dönemedi müsade etmedim.

teşekkür ederim yorumunuz için. evet beni durduran karşı tarafın yavşak yavşak haraketleri oldu. öyle olmasaydı devam ederdim ama beni bıraktığından değil benide hiç bırakmak istemedi konuşuyoruz işte karımı sokağamı atayım dedi. sonu yok konuşmayalım diye çok kez söyledim en son her yerden engelledim ama ulaşmaya çalıştı. iş yerime geldi taviz vermedim bitirdim.

Kocanıza onu aldattığınızı itiraf edin ve boşanın. Adam sizden kurtulsun.

İyi de nasıl aklınızdan çıkmıyor, yavşak hareketleri geçtim karımı sokağa mı atayım diyor. Açık açık metresim ol demiş, aşk sevgi heyecan aklın başından gitmesi... ne ilgisi alakası var? Bence siz bu adamdan değil size gösterilen ilgiden etkilendiniz. İş yerinize gelene kadar hemen şimdi karına mesaj atıyorum, eşime de haber veriyorum deseniz toz olurdu. Sizin evli olmanız elini güçlendirmiş, kocasından korkar çekinir fazla ses çıkarmaz demiş. Kocanızdan soğuduysanız açıkça söyleyin. Çocuğun zor dönemleri var sınavları vs ona yansıtmak istemiyorum, senle ev arkadaşı olalım, yok dersen de evleri ayıralım boşanalım diyin. Böyle pisliklerin elinde oyuncak olursunuz. Bunların aklı fikri yatak, sizden istediğini alınca başka kadınların kapısında yatar.

yorumunuz için çok teşekkür ederim. o benim hayatımda artık yok konuda o değildi aslında. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim diye sizlere danışmak istedim. konu onla konuştum onu istiyorum yada eşimi boşamam değildi konu sıfırdan başlayacağım elimdeki parayla nasıl hayat kurarım dı.

çok teşekkür ederim zaman ayırıp yorum yazdığın için. içimi okumuşsun ben eşimle konuştum aynen dediklerini söyledim . çocuğa yansıtmayacağız lgs bitene kadar o arada da eşime karşı tekrar sıcaklık sevgi gelir belki tekrar sevebilirim.yada en doğrusu buymuş der yolları ayırırız. haftaya başvuru yapacağım anlaşmalı olacak ortak velayet olacak. elimdeki parayla nasıl bir yol çizmeliyim bundan sonra

Maddi durum çok önemli, elinizdeki para ne kadar? Kızınız küçük değil ergenlik çağında. Her şeyi biliyor anlıyorlar. Kendinize ve kızınıza bakacak maddi gücünüz var mı, ev tutacaksınız çocuğun masraflarının bir kısmını siz karşılayacaksınız. Kira sorunum olmaz maaşım da iyi diyorsanız mutsuz yaşamaktansa boşanın. Yalnız ilgi alaka sevgi aşk vs bunları yanlış kişilerde aramayın, buldum sanmayın. Yani bilemedim kocanız berbat biri mi, evet sevmediğin biriyle evli kalmak kötü ama adam kızınızın babası. Maceraya tek başınıza atılmayacaksınız çocuk da sizinle gelecek. Siz bile isteye doğurdunuz, gerekirse onun için fedakarlık yapmalısınız. Evde hır gür kavga huzursuzluk var mı yoksa herkes kendi köşesinde mi takılıyor?

çok teşekkür ederim. ben gayet aklı başında bir insanım işinde gücünde ama bazen her şey herkese anlatılmaz burda derdimi sizlerle paylaşıp nasıl bir yol izlemeliyim dedim . bu arada 16 yıllık evliyim kızım 14 yaşına girecek. kendimde 40 yaşıma gireceğim. eşimin çok hataları oldu hala da oluyor anlatsam az bile etmişsiniz dersiniz ama kimseyi burdan sıkmak istemem. sağolun düzgün cevabınız için.

Şunu da eklemek isterim, bu ya.şak adam boşanmanızdan anlam çıkarabilir. Benim için boşandı diyip rahatsız etmeye devam edebilir. Ortak çalışma hayatınız var mutlaka birileri söyler.

4 milyon gibi bir param olacak ama evim olmayacak . eşimlede haftaya anlaşmalı boşanma davası açacağız o şekilde deneyeceğiz. hazirana kadar belki tekrar aşık olurum saygım gelir oda çok etti zamanında bana ağzı açılsa beni başka erkeklere yönlendiriyor. örnek: sana şöyle biri lazım. şu kişimi var aklında gibi. ilk 2. yılımızda doğum yaptım 7 aylıktı kızım beni telde dul bi kadınla aldattı ilk o zaman soğumuştum ama boşanmak istemedim. yeni evlenmiştim. bana ağır konuşuyor meze gibi haraketleri var. ankara müziği açsam oynasam neşem yerinde olsa pavyonda çalışmak istermisin gibi cümleleri var. benim mutlu olmam zoruna gidiyor kendisinde aşağılık kompleksi var.ve aşırı alıngan

`