- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Benimki 650 liralık ayakkabı olayı değil yalnız üç kuruşluk ruj.
Patronumdan yada iş arkadaşımdanda istemedim burada daha yeni açılan diğer konulardaki durumlar gibi.
Kişi işi kendinden bilirmiş sözünün bu kadar açık örneğini bulduğuma inanamıyorum.
Senin yaşadığın gün sayısı kadar kitap okumuşumdur ben sen dert etme. Okumayı bırak bol bol da yazarım. Ama sen cevap vermeyi becerek kadar bile kapasiteye sahip olmadığından olsa gerek nereden saldıracağını şaşırdın. Hadi canım hadi birazdan gelip çocukluğuna inelim falan diyeceksin sen anlaşıldı. Selametle.
Ah canım benim. Nasıl bi kuyruk acısı varsa bi türlü susamıyorHala cocuk oldugun icin cocukluguna inmemize gerek yok.
Polemik forum kurallarina aykiri. Uzatmak istemedim ama sen israrla uzatiyorsun.
Senin zeminini hazirladigin ve erkek arkadasinin sana yaptigi uygunsuz davranisa karsilik , burdakilere satasmayi tercih ediyorsun. O yuzden saldirgan olan sensin ama uzgunum bize saldirman senin yaptigin uygunsuz teklifi degistirmeyecek. Ustune ustluk, benim tek tas isteyipte sutlandigima dair HADSIZ bir mesaj yazan yine sendin. Simdi SANA GORE seni elestirmek icin benim aynisini yasamis olmam gerek ki sana yapilanlar bana dokunsun. Hayal gucun takdire sayan. Her eve lazim.
Son olarak ne diyorum. Okudugunu hic sanmiyorum cunku yazdiklarimi anlamiyorsun bile. Hadi bu da son olsun.
Afbuyur da sen buraya niye konu açtın ki? Seninle zıtlaşan kişilere saldırıp duruyorsun ilk sayfadan itibaren benimle başladı? Pardon da şey mi demeliydik bay ne biçim adam,vay sana bunu nasıl der,ne ayıp, tü tü tü... Bunları demeyeni taşlaman mı gerekir? O zaman buraya konu açmıcaksın zıt görüşlere saygın yoksa...Benimki 650 liralık ayakkabı olayı değil yalnız üç kuruşluk ruj.
Patronumdan yada iş arkadaşımdanda istemedim burada daha yeni açılan diğer konulardaki durumlar gibi.
Anlaşılan 650 liralık ayakkabı konusu sana ait. Yada içlerinden birinin sıkı bi avukatısın. Çünkü yalnızca bi kişiyle zıtlaştım. Gerisine sadece cevap verdim. Özellikle zıtlaşmak için cevap vermedim yani.Afbuyur da sen buraya niye konu açtın ki? Seninle zıtlaşan kişilere saldırıp duruyorsun ilk sayfadan itibaren benimle başladı? Pardon da şey mi demeliydik bay ne biçim adam,vay sana bunu nasıl der,ne ayıp, tü tü tü... Bunları demeyeni taşlaman mı gerekir? O zaman buraya konu açmıcaksın zıt görüşlere saygın yoksa...
Evet ne olursa olsun ben kimseden birşey istemem almam aman diyorsun sonra rujumu al öpeyim diyorsun adama.. İşve yapıyorsun senin tabirinle aranızdaki samimiyete güvenerek. Adam da heyecanlanıp aklı kayıyor cevap veriyor. Eee sen o... Yapan yokki . Adam da ' Aranızdaki samimiyete güvendiyse'''''?
Üf yazdım sildim . Bana da 1. Sayfada verdiğin üslup itici.. Benim konu açtığım kimseyi savunduğum falan yok. Yorumlarımdan direk yaftalama yapamazsın. inanki muhatap olmıcam git saçma sinirini sevgilinden çıkar.Anlaşılan 650 liralık ayakkabı konusu sana ait. Yada içlerinden birinin sıkı bi avukatısın. Çünkü yalnızca bi kişiyle zıtlaştım. Gerisine sadece cevap verdim. Özellikle zıtlaşmak için cevap vermedim yani.
Madem yorumlarınız karşılığında alacağınız cevapları kaldıramayacaksınız o zaman sizde altından kalkamayacağınız yorumlar yapmayın. Var mı öyle bi kafa ? Varsada neyin kafası merak ettim.
En azından sırf denemek amaçlı bana bilmem kaç liralık ayakkabı çanta bilmem ne al demedim. Bu seni bu kadar rahatsız ettiğine göre konu sana ait. Meraklanma sana özel taş atmadım. Millete terslendiğimde yok. Söyledikleri karşısında cevap veriyorum.
Haklısınız deyip susup oturacak değilim kusura bakmayın.
Biraz uyuman iyi olacaktır:) ne çantası,ne 650 tl lik ayakkabı konusu,ne 3 kuruşluk ruju ben hiçbirini söylemedim ki? Yahu ben maddeye paraya takılıp yorum dahi yapmadım. Dediğim sevgilimden asla bişi istemem cart curt..diyorsun ruj al da öp diyorsun, şakalaşıyorsunuz.adamda bunun karşılığında(erkekler dan diye söyler) kendince şaka yapıyor.. Ben diyorum ki kafana takacak birşey yok seni o sansığın şekle koymamış,espri yapmaya çalışmış diyorum.. Sen olayı nerelere çektin? Saçmalığın daniskası.Anlaşılan 650 liralık ayakkabı konusu sana ait. Yada içlerinden birinin sıkı bi avukatısın. Çünkü yalnızca bi kişiyle zıtlaştım. Gerisine sadece cevap verdim. Özellikle zıtlaşmak için cevap vermedim yani.
Madem yorumlarınız karşılığında alacağınız cevapları kaldıramayacaksınız o zaman sizde altından kalkamayacağınız yorumlar yapmayın. Var mı öyle bi kafa ? Varsada neyin kafası merak ettim.
En azından sırf denemek amaçlı bana bilmem kaç liralık ayakkabı çanta bilmem ne al demedim. Bu seni bu kadar rahatsız ettiğine göre konu sana ait. Meraklanma sana özel taş atmadım. Millete terslendiğimde yok. Söyledikleri karşısında cevap veriyorum.
Haklısınız deyip susup oturacak değilim kusura bakmayın.
Sen onu alıntı yapmadın mı ya ? Bende kafa iyice gitti o zaman. İnan yorumunun tamamını okumadım şuan. Uyusam iyi olacak ciddi anlamda heralde ama hem hastalıktan hem bu olan yüzünden uyku girmiyor gözüme.Biraz uyuman iyi olacaktır:) ne çantası,ne 650 tl lik ayakkabı konusu,ne 3 kuruşluk ruju ben hiçbirini söylemedim ki? Yahu ben maddeye paraya takılıp yorum dahi yapmadım. Dediğim sevgilimden asla bişi istemem cart curt..diyorsun ruj al da öp diyorsun, şakalaşıyorsunuz.adamda bunun karşılığında(erkekler dan diye söyler) kendince şaka yapıyor.. Ben diyorum ki kafana takacak birşey yok seni o sansığın şekle koymamış,espri yapmaya çalışmış diyorum.. Sen olayı nerelere çektin? Saçmalığın daniskası.
Ya sen istediğin kadar muhattap ol ben seni muhattap almadıktan sonra. Hadi çok sevgili arkadaşınıda al git burdan.Üf yazdım sildim . Bana da 1. Sayfada verdiğin üslup itici.. Benim konu açtığım kimseyi savunduğum falan yok. Yorumlarımdan direk yaftalama yapamazsın. inanki muhatap olmıcam git saçma sinirini sevgilinden çıkar.
KimseSen onu alıntı yapmadın mı ya ? Bende kafa iyice gitti o zaman. İnan yorumunun tamamını okumadım şuan. Uyusam iyi olacak ciddi anlamda heralde ama hem hastalıktan hem bu olan yüzünden uyku girmiyor gözüme.
Uyuman hayrına olacak seninle polemiğe giremicem ama sağlam kafayla tekrar girdiğinde oku burayı. A AklinYolu1 tanımam bile ama oda bende sana kötü birşey demedik. Sen kendi kendine yazıp çizdin saçmalamadın..Ya sen istediğin kadar muhattap ol ben seni muhattap almadıktan sonra. Hadi çok sevgili arkadaşınıda al git burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?